BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 17 mei 2020

Hommeles in het 'NWO-Blok' als gevolg van de plotse en bizarre rush van de Italiaanse premier Giuseppe Conte 'terug naar de normaliteit'

Frankrijk veroordeelt Italië omwille van de eenzijdig heropening van de grenzen


"Italië had haar grenzen niet mogen heropenen zonder eerst met de andere EU-lidstaten te hebben overlegd," zei de Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner, "aangezien een niet-uniforme Covid-19-pandemische aanpak de eenheid van het Blok in gevaar brengt." Na een periode van méér dan twee maanden van grenssluitingen, kondigde de Italiaanse premier Giuseppe Conte zaterdag aan dat het land opnieuw Europese toeristen zal toelaten, terwijl de verplichte 14-daagse quarantaine vanaf 3 juni wordt geschrapt. Frankrijk veroordeelde onmiddellijk Italië voor het ondermijnen van het idee van 'Europese solidariteit'.

"Het is erg belangrijk voor ons om onze beslissingen op Europees niveau te coördineren, vooral met betrekking tot het Schengengebied. Maar vandaag gebeurt het niet", zei Castaner. "In Frankrijk blijven reisbeperkingen gelden tot minimaal 15 juni", zei de minister eerder deze maand. "De sluiting van de grenzen is een beschermingsmaatregel die niet snel zal worden ingetrokken", verklaarde de totalitaire Castaner toen.

Met tot nu toe respectievelijk 31.763 en 27.625 doden - die door de autoriteiten valselijk aan Covid-19 worden toegeschreven - behoren Italië en Frankrijk tot de zwaarst getroffen EU-landen, maar de autoriteiten in Rome lijken nu om één of andere reden (een dreigend faillissement van de Italiaanse staat?), nu plots méér haast te hebben om 'terug te keren naar de normaliteit' om de totaal vastgelopen economie opnieuw leven in te blazen dan het totalitaire regime in Parijs.

Naast de heropening van de grenzen zal Italië ook de winkels en zélfs de kerken op maandag, 18 mei heropenen. Sportscholen, zwembaden en sportcentra gaan op 25 mei weer open, gevolgd door de theaters en bioscopen vanaf 15 juni. Mogelijk zat de lichte aardbeving met een magnitude 3,1 van 11 mei 2020 die vooral in Rome en in het Vaticaan werd gevoeld daar voor iets tussen. In de vroege ochtend van 11 mei, meer bepaald om 5.03 u, liepen na een luid gerommel de Romeinen massaal in hun pyjama's de straat op de vroege ochtendregen in en vergaten daarbij collectief om hun mondmaskers en handschoenen aan te doen. Dit toont nog maar eens de absurditeit en de relativiteit van de corona-maatregelen aan!


Het verraad van de Macronistische regering Wilmès


De Romeinse aardbeving brengt ook de 'regering' van Sophie Wilmès in een lastig parket. Waarom zijn de grenzen van België ook nog steeds gesloten? Omdat Emmanuel Macron dat zo wil? Na de benoeming van Charles Michel tot 'Europees president' is de MR natuurlijk de partij van de Macronisten geworden. Mogelijk is hier dus sprake van landverraad door de regering Wilmès. Het is duidelijk, dat de regering Wilmès alleen maar de orders opvolgt van een mogelijk vijandige buitenlandse mogendheid, met aan het hoofd de gewetenloze dictator Emmanuel Macron die ook weer last begint te krijgen van de Gele Hesjes en de Black Block. Indien de regering Wilmès op basis van buitenlandse orders ongrondwettelijke maatregelen neemt, dan heeft de regering Wilmès - met cowboy Pieter De Crem op kop - de soevereiniteit van het Belgische volk de facto overgedragen aan een vijandig, buitenlands regime dat natuurlijk enkel maar haar eigen belangen nastreeft ten koste van de belangen van het Belgische volk. Het wordt tijd, dat deze criminele vaudeville door de bevoegde autoriteiten wordt onderzocht en dat er dan consequenties uit volgen.


Het zorgpersoneel keert blunderpremier Wilmès alvast de rug toe en lapt collectief en systematisch de regels voor social distancing aan zijn laars




Premier Sophie Wilmès (MR = de partij van de Macronisten) heeft gisteravond, 16 mei 2020 voor het eerst sinds de corona-crisis bij ons uitbrak, een bezoek gebracht aan enkele ziekenhuizen. Maar daar werd ze erg koel ontvangen. Toen ze met haar auto aankwam bij het Sint-Pietersziekenhuis in Brussel, werd ze opgewacht door een haag van zorgmedewerkers die haar de rug toekeerden. Ze vinden dat ze te weinig gehoord worden in deze crisis en dat ze niet genoeg verdienen. Het is ook steeds weer opvallend door wat voor een 'geboefte' dergelijke VIPs worden beveiligd.

In tegenstelling tot de mainstream-opinie, die meent dat het zorgpersoneel "de voorbije weken het beste van zichzelf heeft gegeven" vinden wij het een beetje ongepast om op kap van de corona-doden nu loonopslag te vragen. In de woonzorgcentra heeft het zorgpersoneel de corona-patiënten enkel maar platgespoten met morfine en andere 'pijnstillers'. In de ziekenhuizen heeft het medisch en verzorgend personeel de corona-patiënen - uit angst voor besmetting - massaal geïntubeerd en hen zo de dood ingejaagd. Een grote lafheid die enkel maar getuigt van onkunde en domheid!

Wat ook opvallend is, is dat het zorgpersoneel collectief zijn voeten veegt aan de regels voor social distancing. Als nu één groep in de samenleving - omwille van hun specifieke beroepsactiviteiten - zich aan de social distancing zou moeten houden, dan is het wel het medisch en verzorgend personeel in de ziekenhuizen. Wel, de beelden tonen aan, dat zij dat dus niet doen. Het is ook ronduit crimineel, dat men in zijn operatieschort daar buiten op straat komt staan om zo zijn kleding door het vuil van de straat te laten contamineren. Het is duidelijk, dat het medisch en verzorgend personeel blijkbaar geen notie heeft van basishygiëne, contaminatie of besmettingsrisico. Het is totale onkunde op het criminele af!

Ons zijn berichten ter ore gekomen, dat zelfs in de universitaire ziekenhuizen, enkel de patiënten worden getest op corona, maar het personeel niet. Verder zit het medisch en verzorgend personeel collectief (tot 10 mensen en zelfs meer) zonder mondmaskers samen in de afdelingskantines en wordt er bijvoorbeeld tijdens de overdracht van de shiften op géén enkele manier aan social distancing gedaan. De kans dat het medisch en verzorgend personeel de patiënten met Covid-19 kan besmetten, blijft dan ook zonder meer zéér reëel. Omwille van de consequenties die een dergelijke besmetting voor de patiënten kan hebben, is hier sprake van een professionele fout en dit lakse gedrag kan alleen maar geïnterpreteerd worden als schuldig verzuim.

Hier past géén loonopslag, maar eerder een gerechtelijk onderzoek!

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Het hele corona-circus valt in duigen uiteen.
De duitse web-provider bracht gisteren zaterdagmorgen 16 mei 2020 met veel tamtam het bericht dat er in de maanden november 2019 tot februari 2020 een lichte ondersterfte was, in maart 2020 een onopvallende sterfte en dat er in april 2020 vergeleken met de vorige jaren een licht vergrootte oversterfte.
Aan de ene kant een zeer milde winter en bijna geen griep, maar "omdat het griepseizoen voorbij is, is deze overterfte aan covid-19 te wijten"(sic) (??).
Zeer zeker zijn die tisten niet van hun zaak, want ze voegen er als reddingsring bij "dat het nog te vroeg is om uiteindelijke conclusies te trekken".
In elk geval is van een overrompeling van de ziekenhuizen door een geweldige corona-golf niets te speuren.
Nog meer: sedert de met grote nadruk gevorderde autopsieên en grondige analysen der Todesbscheinigungen (officiêle lijkschouwingsattesten) verdwijnt het aantal "corona-doden" als sneeuw voor de zon.
Tegelijkertijd mort het opgesloten publiek steeds meer dat de meestemensen helemaal geen corona-slachtoffers kennen.
Voor de politiekers een zeer slchte zaak: een onzichtbare vijand die geen doden maakt en tot wiens bestrijding het hele volk opgesloten wordt "in hun kot" (sic).
In Italiê overigens stelt men hetzelde vast: ondersterfte van november 2019 tot februari 2020, normale sterfte in maart 2020 (ondanks bergamo!!!) en eerst in april 2020 enige oversterfte.
Een hoax en de economie platgelegd met veel meer doden en problemen als door het corona-virus zelf veroorzaakt ( in de laatste uitgave van het Deutsche Ärzteblatt meerdere artikels hierover, en ook over het snel afbouwen van de "corona-infrastructuur" om weer voorrang voor de noodzakelijke dagelijkse noodgevallen te geven)

Voor wat betreft de plotse teruggang van hartinfarcten, stentbehandelingen enz.:
Oriol R.L. et al.: Revista Espagnola de Cardiologia:Interventional Cardiology. DOI:https://doi.org/10.24875/RECIC.M20000120
Garcia S. et al.: J Am Coll Cardiol 2020, online 10.April. DOI: 10.1016/j.jacc.2020.04.011

Anoniem zei

Zoêven kwam in Duitsland het bericht, dat niet weinige mensen die met het coronavirus fris geînfecteerd werden, zich helemaal gezond voelden en juist zeer infectieus waren 5 dagen vóór het uitbreken van ziektesymptomen.
Conclusie: het testen van personen met ziektesymptomen (koorts, keelpijn, hoesten enz.) is onzinnig om de "pandemie" te bestrijden, omdat de meest productieve infecteerders zich helemaal gezond voelen.
Het is niet mogelijk met een brede testing het virus uit te roeien.
De lockdown heeft geen enkel nut meer: het virus zit bij 8 % (steekproef VUB in Brussel, voor 4 weken!) tot 15 % (Heinsberg(D) en New York) der bevolking.
Een isolatie van zoveel positief geînfecteerden is niet mogelijk en vetraagt ook niet het verder woelen van het virus.
Integendeel: door het enge contact in de kleine woningen en door de verminderde beweging stijgt het gevaar voor zware covid19-infecties en voor phlebothrombosen en longembolieên.
Dat werd overigens in Brussel zeer duidelijk vastgesteld (La Libre Belgique / Clin. Univ. St-Luc)
Dit speelde een zeer grote rol bij de ijzige ontvangst van Wilmès in het St-Pietersziekenhuis: een totaal zot commando in de politiek, slecht en weinig materiaal voor de hulpverleners, een hooggestiliseerde vijand, massieve druk om veel te beademen, geen snars verstand van geriatrie en christelijk palliatieve geneeskunde met ruimte voor het sterven en de blijk op het eeuwige leven en dan natuurlijk de klassiekers veel werk, slecht betaald (weinig loon en dan dikwijls nog te laat betaald).
Zoals in La Libre Belgique énin Doorbraak te lezen stond:
"Belgiê heeft hier nu werkelijk alles, maar dan ook alles slecht gedaan".
Sophie Wilmès, Maggie DeBlock, Wouter Beke, Koen Geens, "sheriff" Pietje de Crem en natuurlijk ook Jan Jambon: KROTTERS!
Aftrappen, direct, en Marc an Ranst en Steven Van Gucht erbij; en alles in één kot steken.

Anoniem zei

De dictatoriale staat speelt Big Brotheren en probeert iedere burger op zijn stappen te volgen.
Dat is ggen "samenzweringstheorie" maar helaas eenvoudig de waarheid.
Vers van de pers het "Ärzteblatt Baden-Württemberg" van 05/2020, gisteren 16 mei 2020 verstuurd:
In de grote rubriek "Varia" (Blz.250): "Corona-datenspende": het beruchte "Robert-Koch-Institut" ondr leiding van de veearts Lothar Wieler heeft een App tesamengeflanst, die voor IOS- en Android-apparaten funktioneert; ze wordt verbonden met fitnessarmbanden en smartwatches, en zo kunnen "geanonymiseerd"(het postnummer moet men wel aangeven, en van tracing wordt niets gezegd) de polsslag, de lichaamstemperatuur, de slaap, het activiteitsniveau enz. dweggezonden, geanalyseerd en gekarteerd worden.
(Blz.252) De universiteitskliniek Freibug heeft als app een "Covid19 SymptomTracker" ontwikkeld: eerst ordt zeer veel "anoniem" gevraagd, de vorige ziekten, en dan wordt iedere dag de gezondheidstoestand zorgvuldig afgevraagd.
Tussen de lijnen kan men dan wel lezen, dat het doel is de niet gevonden/behandelde personen op te sporen...
"Wanneer men zich niet goed voelt, onzeker is en na contact met Covid19-positieven kan men het spul laden.
Och ja, ook nog: het Gesundheitsamt in Baden-Württemberg heeft sedert 7 weken steeds alle namen van positief geteste personen met adres enz. direct aan de politie doorgegeven (dat voo wat btreft het artsengeheim en de bescherming vn de persoonlijke gegevens LOL).
En de viroloog Christian Drosten, oppergoeroe van Berlijn, en even zot als Mac Van Ranst, bulderde ook reeds in de lucht en alle persmedia "dat de beste oplossing een vaccin is en dat me dwang de hele bevolking ingeênt moet worden en dat het vaccin in dit geval direct moet ingezet worden zonder op studies betreffende schadelijke bijwerking en efficiêntie te wachten".
Dat is nu werkelijk het van staatswge opdringen van mogelijk gift aan de totale bevolking.
En dat alles voor een hoax.
Door de massale verbranding van de lijken na oppervlakkige ondezoeking (Marc Van Ranst laat groeten) kan men namelijk niet bewijzen. dat de zogenaamde "corona-doden" werkelijk aan corona gestorven zijn.
De 3 grote series autopsieên (Hamburg, Basel en Heidelberg) hebben dat namelijk niet gevonden.
De patholoog van Heidelberg staat overigens achter het uitvoerig document van Stephan Kohn (Bundesinnenministerium), maar "hem werd door het gezag opgelegd hierover geen commentaar te geven".
Dat is natuurlijk doofpotterij eerste klas.
On les aura.

Anoniem zei

Het verplegend personeel beoefent in principe een werk van naastenliefde, waarvoor wij hen dankbaar en erkentelijk zouden moeten zijn. Dat wil echter niet zeggen dat iedere ziekenhuismedewerker over een goed karakter beschikt, of over voldoende intellectuele capaciteiten om de regels omtrent hygiëne toe te passen. Wie ooit in een ziekenhuis heeft moeten verblijven weet dat het nog steeds een ideale omgeving is om een besmettelijke ziekte op te lopen.
Tijdens het testen op Covid isoleren de medewerkers in de eerste plaats zichzelf. Wie mogelijk besmet is moet vaak in een gesloten ruimte, samen met andere verdachte gevallen, zijn beurt afwachten. In deze ruimte raakt dus bijna iedereen besmet. De test kan echter geen besmetting aantonen die nog maar net gebeurd is, waardoor mensen die wél besmet zijn toch de mededeling krijgen dat ze het virus niet opgelopen hebben. Hun ziekenhuisbezoek heeft daardoor actief meegeholpen om het virus te verspreiden.
Als die communist Van Ranst een echte viroloog was, dan had hij hier al op gewezen. Helaas is hij net zoals Van Gucht een buikspreekpop van onze incompetente regering.

The Guardian Angel zei

Het management binnen de gezondheidszorg mogen we ook niet vergeten.

Voorbereiding op één of andere crisissituatie = NUL.

Anoniem zei

Alles wat er over de ziekte te zeggen valt is op dit blog reeds gezegd.

Dus kijken we naar de toekomst. Hoe moet het nu met de toekomst?

Dat is zo een vraag die je niet kan beantwoorden aan hetgeen er in de voorbije 3 maanden gebeurd is. Je moet dat gewoon vergeten.

Nu het medische aspect van de crisis (die eigenlijk nooit bestaan heeft) onder ‘controle’ komt, komen de problemen van voorheen langzaam terug op het toneel.

En dan kijken we naar Brexit. Amerikaans-Chinese handelsoorlog. Een wereldeconomie die aan het slabakken is. Wereld-tewerkstelling. Een Europese Unie die op springen stond. Belgisch begrotingstekort. Belgische regeringsvorming. Tekort aan personeel in het onderwijs, de zorg.

Nu komen alle oude problemen terug, maar omdat men de wereldeconomie en maatschappij stopgelegd heeft, zijn de oude problemen nu 10 keer erger. En het onvermijdelijke gevolg van die problemen zich 100 keer sneller manifesteren.

Wat ik in de houding van Macron lees, is dat hij de agenda van de Anglo-Amerikaanse elites uitvoert. Hij volgt ordes uit Londen. Zijn taak is het opblazen van de Europese Unie. Dat is de enigste reden dat Engeland uit de EU gestapt is; om de EU te ontbinden.

Als ik de geluiden hoor uit Duitsland, hoor ik opnieuw de voorstellen om Italië af te betalen, om uit de Eurozone te stappen, en een nieuwe Lire in te voeren, teneinde de rest van Europa te redden. Maar omdat de problemen van oudsher nu 10 keer erger zijn als voor de coronacrisis, moet je aandachtig naar die stemmen luisteren die over een Noord-Zuid-splitsing van de EU spreken.

Oostenrijk spreekt nu over een Mini-Schengen, en heeft al overeenkomst met Tsjechië en Slovakije om dit te doen. Onderhandelingen zijn aan de gang met Hongarije, Polen, Roemenië, en Slovenië. Duitsland en Nederland luisteren mee.

Men spreekt nu dus openlijk over de splitsing van de EU. De oude vetes tussen Spanje, Italië, en Frankrijk staan in lichter laaie. Met Duitsland in het andere kamp. Turkije laat ook van zich horen met felle kritiek op de koloniale ambities van Macron.

Het lijkt er mij op dat Oostenrijk haar Austro-Hongaars rijk terug wil. Erdogan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het Ottomaans Rijk terug wil. Duitsland heeft ook ambities, net zoals Frankrijk, Spanje en Italië ambities hebben.

Kijk naar een kaart van Europa op de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. Het lijkt mij dat men die kaart opnieuw wil invoeren. Misschien dat Frankrijk naar een Napoleontische kaart aan het kijken is, terwijl Duitsland een Bismarck kaart verkiest, maar ik ben ervan overtuigd dat de dagen van de EU en de Euro geteld zijn. In Brussel gaan ze zichzelf niet ontbinden, maar de Coronacrisis heeft reeds een de facto splitsing van Europa bewerkstelligd. De grenzen in West-Europa blijven stevig op slot. Terwijl Oost-Europa, Oostenrijk incluis, reeds volledig open is.

Ik herhaal, de schok van de coronacrisis en de gevolgen van de lockdown, zijn zó groot, dat dit citaat van Stalin tot gedachten komt;

“Er zijn decennia waarin niets gebeurd, en weken waarin decennia gebeuren”.

IK TWIJFEL ER NIET AAN DAT HET GEOPOLITIEK LANDSCHAP BINNEN DE 5 JAAR DRASTISCH ZAL VERANDEREN.

Anoniem zei

En GA heeft gelijk, Wilmès is macronistisch, maar ze zal er geen voordeel uit halen. Persoonlijk misschien wel indien Macron haar een villa aan de Côte d’Azur cadeau doet, maar België zal dit geopolitiek schaakspel niet overleven.

Je kan een argument naar voor brengen dat het oorlog is. Oorlog is nooit een geschil tussen machthebbers die over suprematie twisten. Neen, het is altijd de eigen bevolking die opgeofferd wordt om ‘gelijk’ te krijgen. Ook in de Corona lockdown is de eigen bevolking opgeofferd, door het verplicht huisarrest. Diegene die de minste verliezen geleden heeft tijdens de strijd, beweert dat hij gewonnen heeft. Maar het enigste dat telt, is hoe de machthebbers zich maneuvreren tijdens de vredesonderhandelingen na het staak-het-vuren, is het enigste dat telt. En vooral, de hoeveelheid geld ze kunnen aantrekken, van diegenen de oorlog gefinancieerd hebben.

Anoniem zei

Na bijna drie maanden corona-circus kan de bilans van de belgische overheidsmaatregelen getrokken worden:

Aan de negatieve kant:
1. de geweldige platlegging van de economie met een directe financiêle schade van tenminste twee miljarden euro, nog te zwijgen van de werkloosheid, de armoede, d honger bij de onderste lagen der bevolking
2. het gevangen zetten van de totale bevolking met
3. een onmiddellijke toename van phlebothrombosen en longembolieên in de bevolking, naast gewichtstoename, psychologische en familiale stress, misbruik en geweld aan kinderen en vrouwen
4. intussen zeer goed en zeer vroegtijdig gedocumenteerd en bestududeerd: vele doden door verschuiven en niet-doorvoeren van levensnoodzakelijke operaties, chemotherapieên, hartkatheteriseringen en
5. het behandelen van de grondwet tot een vodje papier door de uitoefening van de godsdienst te behinderen en onmogelijk te maken.

Aan de andere kant, ten voordele van de reeringsmaatregelen: NIETS.
NIKS.
Brutaal, maar inderdaad juist:
De "winst" van deze horror-operatie bestaat uit de "virtuele doden", dwz. de personen die zogezegd aan covid19 hadden kunnen sterven en die nu nog leven.
Ongelukkig genoeg voor Marc Van Ranst, Steven Van Gucht, Sophie Wilmès, Petje De Crem, Maggie DeBlock, Koen Geens en nauurlijk ook Jan Jambon: deze "virtuele doden" kunnen we in de werkelijkheid niet zien, tasten, waarnemen; ze zijn bijna niet te tellen/ te becijferen.

Belgiê is treurig genoeg dankzij de viroloog Marc Van Ranst wereldkampioen in de sterfte per 100000 inwoners bij covid19.
In Belgiê werden dus veel minde mensen gered van de covid19-dood als in de andere landen; daarbij zijn de belgische dokters tientallen jaren lang niet slechter geweest dan de artsen in de landen rondom ons, is de bevolking ook niet veel ongezonder als in Europa rond ons (Nederland was steeds gezonder en langlevender, Luxemburg duidelijk langlevender, Duitsland met een kortere levensverwachting als Belgiê).
Zelfs een ontwikkelingsland als Peru heeft een geringere mortaliteit aan covid19 dan Belgiê.
Landen zonder of met geringe uitgaansbeperking en vooral: met de optie voor de collectieve immunisatie deden het veel beter.

Daarenboven komt nog dat (citaat van Boris Palmer, super-groene opperburgemeester van de duitse universiteitsstad Tübingen) " men klaarblijkelijk zwaar zieke en oude mensen redt, die zeer waarschijnlijk een paar maanden later toch gestorven zouden zijn".
Deze niet zeer sensibele uitspraak is inhoudelijk volkomen juist.

Daarmee zijn dan ten laatste in een paar maanden de "geredde levens" alias "virtuele doden" van Marc Van Ranst nu écht dood en niet meer "gered".

Uiteindelijk blijft alleen een enorme hoop economische en menselijke schade over, en geen enkel gewin.
Werkelijk fantastisch.


Anoniem zei

Ik heb zeer stevige data gezien die toont dat de lockdown geen verschil gemaakt heeft voor het aantal infecties. Maar wel een groot verschil voor het aantal doden onder de geïnfecteerden, nl. dat dat veel hoger ligt vergeleken met een situatie waarin men niet in lockdown gegaan zou zijn.


Lockdown is een Lose Lose Lose situation

Anoniem zei

Aan anoniem 23 mei 2020 om 18:14

Inderdaad.
Het covid19-virus "clustert" zeer sterk- het "kleeft" zeer goed aaan bepaalde plekken; dat is een eigenschap die met zeer vele corona-virussen gemeenschappelijk heeft en die het ook zer geschikt maakt als biologische kampstof (er wordt daarom sedert 60 jaar aan gewerkt, en wel door de USA, GB, Frankrijk en China, om de bekendste naties te noemen).
De uitbraken van cvid19-infecties in slachthuizen en slachtbedrijven in Noordduitsland en Gelderland tonen zeer goed, dat dit virus zich goed voelt in milieus met veel eiwit, vet en bloed.
Prof.Dr. Streeck (Univ. Bonn, specialist bij de lokale epidemie in Heinsberg) bemerkte reeds voor 2 maanden dat dit covid19-virus zich niet met de normale methodes laat kweken.
Past uitstekend voor veen biologisch wapen.
De infectieusiteit van deze covid19-infectie is niet zeer groot, en niet afhankelijk van één of weinige virionen, maar hangt van het massale contact met zer vele virionen af (ook bij rubeola gekend).
Onder dat gezichtspunt zijn bejaardentehuizen, afdelingen van intensieve zorgen, beademingsstations, barbecues, worstbraderijen, tentenvakanties enz. natuurlijk gevaarpunten eerste klasse.
Van Ranst heeft daar op de hele lijn geblunderd.
Door "het opsluiten in hun kot" van de hele bevolking werden zeer vele mensen in een kleine ruimte aan een enorme hoop virionen blootgesteld en zwaar geînfecteerd.
Niemand zegt overigens hoe dat alles nog kan gedecontamineerd worden (de veearts Steven Van Gucht als afbreker van de belgische woonimmobiliên LOL)
Uiteindelijk is totale bewegingsvrijheid met veel zon en frisse lucht het allerbeste, en natuurlijk het gebruik van niet-gecontamineerde woonruimte ( alias het direct toelaten, zelfs moreel verplichhten van de "tweede verblijven").
En natuurlijk het weer toelaten van de hotelaccomodatie, met uitvoerig gebruik van decontaminatie.
En Marc Van Ranst, Steve Van Gucht, Maggie De Block, Pietje DeCrem, Wouter Beke, Sophie Wimès en Jan Jambon allen tesamen in een kamer van het Maximilienpark tesamen zetten- de belgische bevolking heeft zoveel moeten lijden, dat deze "leiders" nu toch ook hun persoonlijke duit in het zakje kunnen doen.

Anoniem zei

Marc Van Ranst is een bedrieger.
Vandaag staat hij in La Libre Belgique met zijn zoveelste verdoemenismelding:
Van Ranst geeft toe dat het aantal doden (27) en de hospitalisaties (81) geen slechte evolutie zijn, maar het gelijk blijvende aantal nieuwe infecties ondanks opheffing der uitgaansverboden maakt hem bezorgd.
Van Ranst zegt natuurlijk niet dat het aantal "covid19-doden" in Belgiê exorbitant hoog was (notabene door de telmethodes van Van Ranst zelf, en niet in het laatste door de plotse veranderingen van de telmetodes op bevel van de grootmoefti Van Ranst zelf);
en dat in alle landen het verloop van het dodental identiek is, zonder dat overheismaatregelen een rol spelen;
en dat nu juist in Belgiê het dodental zeer sterk teruggaat vanaf het moment dat hier op kavlaanderen.blogspot.be een grondige onderzoeking van de "covid19-doden" van Van Ranst met zorgvuldige autopsie geêist werd :-)
De gevangenzetting van de hele belgische bevolking heeft qua totaal dodental door covid19 niets gebracht.
Een zeer mooi bewijs is, dat het gedeeltelijk opheffen van de uitgaansverboden niet tot een vermindering of een vermeerdering van het aantal nieuwe infecties gebracht heeft.
We beeven heel eenvoudig de progressieve immunisatie van de brede bevolking, zoals reeds door de nederlanders vanin het begin geopteerd.
Dat weet Van Ranst natuurlijk ook- en dat verzwijgt hij bedrieglijk.
Dat overigens deze communist van de Partei van de Arbeid (PVDA) zich associeert met de werkelijk prutserig-stomme liberalen, zou alle alarmklokken moeten laten luiden.
DE omineuze "tweede golf" die zich in de bejaardentehuizen afspeelt, interesseert Van Ranst en Van Gucht een fluit (die kennen virologisc-veterinair alleen de totaaldoding van het betroffen bestand); en Maggie De Block sheldt nu ook nog op de belgische militairen, die in de homes begonnen te helpen (Jette en Lustin).
Een echt schande.
Het belgisch leger is wel niks in vergelijking met het Rode Leger van Rusland in Bergamo,
maar ze hadden een groot hart, veel moed en geweldig veel goede wil- en ook niet weinig gezond mensenverstand.
Vergeleken met Van Ranst, Van Gucht, Wilmés, DeBlock, Beke, Jambon, Geens: de belgische militairs waren echte helden- en ik ben daar vroeger altjd zeer critisch geweest.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------