BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 27 november 2019

Amper 6 dagen na het ontploffen van de pedo-bom in Gent, wordt de salesiaan Luc Van Looy, voor wie de grond wat té heet onder de voeten wordt, plotsklaps afgevoerd en vervangen door de 'voormalig ongelovige' Lode Van Hecke

Bierbrouwer Lode Van Hecke gooit als 'nieuwe bisschop' van Gent meteen zijn pij over de haag, want voor Bergoglio verlaat hij maar wat graag de abdij van Orval


De 'kleurrijke', maar toch zo bescheiden, Lode Van Hecke





























Jef De Kesel sprak weer eens namens dé Kerk, alhoewel het net de Vlaamse 'bisschoppen' zijn die buiten de Kerk staan. "De Kerk moet weer voeling krijgen met het hart van ons geloof" getuigde Jef. Hetgeen bewezen moest worden, wordt weer eens door Jef zélf bewezen. Jef, bedankt!

De 'leek' Lode Van Hecke, zonder monastieke ziel, maar wel de grote kampioen van de vreemdelingen en de klimaatsverandering, gaf weer eens het perfecte voorbeeld. Blijkbaar is deze man beschaamd om zijn pij te dragen. Als leek-onder-de-leken uit Roeselare treedt hij voor de camera's.

Chapeau voor Bergoglio! Hij vond weer eens de juiste man voor de juiste plaats.

Lode: "Ik ben monnik, maar ook héél sterk Lode."

Inderdaad! Vooral dat laatste!




9 opmerkingen:

Anoniem zei

In het bisdom Gent is de pedofiele bom ontploft.

De salesiaan-"priester" Luk Delft wordt verdacht van misbruik van jongens in de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Luk Delft misbruikte in 2011 jongens in het Don-Bosco-Instituut van de salesianen in Gent. In 2012 werd hij hiervoor veroordeeld.

De mede-salesiaan en bisschop van Gent probeerde dan een beetje te doofpotten. Luk Delft werd als leidinggevende voor het 'katholieke' hulpwerk caritas.org naar de Centraal-Afrikaanse Republiek in Midden-Afrika gestuurd.

Veel controle van de salesianen is er daar dan toch niet geweest: alras sloop Delft in de slaapzaal van de jongens.

Het ganse geval lekte uit, en wel niet naar de homovriendelijke bastaardkerk in noordelijk België, maar naar de USA: op 15.06.2019 werd Luk Delft door een zwarte journaliste van CNN met deze beschuldigingen geconfronteerd.

Reactie van Delft: niks, nul komma nul.

Drie en een halve maand rolt het offensief op volle toeren; de noord-belgische bastaardkerkers weten niets beter als Delft halsoverkop in een Vlaams klooster te steken, nog altijd denken ze na over een procedure of een sanctie, en de schuld wordt afgeschoven naar "de Belgische overheid die haar instemming gaf om Delft naar Centraal-Afrika te sturen" (???).

Dat in de Centraal-Afrikaanse Republiek de regering van Centraal-Afrika verantwoordelijk is, en niet de Belgische regering, is deze postkoloniale bietekwieten hoogstwaarschijnlijk ontgaan.

De regering van de Centraal-Afrikaanse Republiek heeft intussen met veel gezond mensenverstand caritas.org en de salesianen met klikken en klakken buiten gesmeten ("...de samenwerking stopgezet...").

De uitlevering van Delft naar Centraal-Afrika wordt aangevraagd.

Luc Van Looy zegt niets meer - de wijsheid zal wel in de kan zitten.

Anoniem zei

Aus der deutschsprachige Website www.kath.net (Kommentar zu dem Artikel: Zentral-Afrika setzt die Zusammenarbeit mit der Caritas aus" (25.11.2019)

18 Jahre Murks und Vertuschung (1)
Dieser "Pater" mißbrauchte 2001 2 Buben im Don-Bosco-Institut in St.-Denijs-Westrem.
Damals enorm viel Vertuschung seitens der Salesianer, null Intervention vom zuständigen Bischof v. Gent Luysterman (dieser fand Pädophilie nicht a priori ungeeignet für katholische Schulen cfr. Roeach3).
Wie hartnäckig vertuscht und sabotiert wurde, merkt man daran daß zu dieser Zeit "Anneke" sich durch alle Gerichte kämpfen mußte (siehe www.katholisches.info) und Danneels beim Fall Vanderlyn fast ins Gefängnis geriet.
Der "Pater" wurde dann einfach für die caritas versetzt nach Haiti, damals das Eldorado der pädophile flämische Missionare.
Das Ganze flog erst 2011 auf durch Whistleblowing eines Ex-Kollegen.
Die föderale Polizei fand dann auf dem Computer von L.D. Pädo-pornofotos aus 2009.
Verurteilung in 2012 und dann Versetzung mit Einverständnis aller nach Zentral-Afrika.
Die Salesianer und caritas boosten sich seitdem mit "engmaschiger Kontrolle und Selektion" :-) :-)

Eine pädohile Sexmafia (2)
"Pater" Luk Delft wurde flugs zum Direktor aller caritas.org-aktivitäten in Zentral-Afrika ernannt; er feierte auch "Messen" mit kleinen schwarzen Ministranten und inspizierte natürlich auch die Schlafsäle...
Die Klagen waren schon 2018 bekannt, aber caritas.org, die Salesianer und die belgische Kirchenoberen (der jetzige Bischof von Gent Luc van Looy ist auch Salesian, gut befreundet und angesehen bei PFranziskus - aber natürlich 77 Jahre alt und das dortige Ordinariat mit gewaltigem Alkoholkonsum)) reagierten nicht.
Erst nach der CNN-Aktion (Juni 2019) "wurde der Pater zurückgezogen" (?), d.h. man hielf ihn nach Belgien zu fliehen.
Delft gehört natürlich vor dem Gericht in Zentral-Afrika.
Und jetzt nicht lachen: die nordbelgische Kirche ließ mitteilen, daß"L.D. in einem Kloster untergebracht ist" :-)
Die Mitteilungen der Salesianer sind so so frömmlerisch-ängstlich-doof, daß man k... muß.
Nord-Belgien postVat2: ein Pädo-Homo-Sexklub.
On les aura

(3)
Die CNN-Story stimmt leider genug, ja.
Der Fall wirbelt inzwischen nicht nur in den angelsächsischen Ländern, sondern auch in den französischen Medien sehr viel Staub auf.
Sehr gut informiert das französische Frauenblatt Marie Claire.

Anoniem zei

een uitspraak van de nieuwe bisschop voor en over jou: De strijd die we aan het voeren zijn, is die tussen mensen die open staan voor de ander en mensen die gesloten zijn.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Zou de nieuwe 'bisschop' niet beter eerst over God beginnen in plaats van meteen over de medemens beginnen te zeuren?

The Guardian Angel zei

Indien Lode Van Hecke werkelijk iets met de medemens zou inzetten, en vooral dan bekommerd zijn om het zieleheil van de medemens, dan zou hij niet zo als een cafébaas te voorschijn komen.

Anoniem zei

Aan anoniem 27 november om 00:37

Ik weet het: ik kan ook lezen.
En dat moet men natuurlijk naast de schriftelijke verklaring van de nederlandstalige bisschoppen van noordelijk Belgiê zetten, die begin 2015, na 5 jaar onderzoeking en huisdoorzoekingen door de gerechtelijke politie, na "Operatie Kelk" en na het groot Allerheiligenoffensief tegen De Kesel en de homo-pedo-club van het bisdom Brugge, een papier produceerden met de psycho-psychia- theolonko-pastoralo-goedmensen van leuvense komaf:
(op kerknet breed gepubliceerd en onder leiding van Johan Bonny aan de vlaamse gelovigen gepresenteerd):
" We willen nu niet meer tegenover de slachtoffers staan maar ernaast en ze bij de hand nemen" (sic)
Dat Luk Delft nu twee jaar nadien naast zijn slachoffers stond en alles mogelijke in de hand genomen heeft, bewijst ten volle de gevaarlijke zotheid van de noordbelgische bastaardkerkers.
Voor Luc van Looy zijn waarschijnlijk wel einige kratten orvalbier oveergeschoten (natuurlijk volle- van lege kisten is niets geweten)

Unknown zei

Juist

Anoniem zei

Zijn abtsleuze luidde; "In de vreugde van de heilige Geest". Dat is nog niet zo een slechte naam voor het café dat hij uitbaat. (Naar verluid uit de brieven van H. Paulus)

Om te kosten? Ik moet huilen. Dat kan weer niet meer dan één Vrucht van de H. Geest opnoemen. Altijd maar die vreugde. Die andere 8 Vruchten worden vergeten alsook al de rest van Paulus aan de Galaten 5;16-26. Lees het eens. Binnen de context van zijn leven, zijn priesterambt en nu de bisschopswissel, kon zijn lijfleuze niet ongelukkiger gekozen zijn. Pure hypocrisie, arrogant de draak steken, dom en wereldvreemd maar vooral zoals ze in het Engels zeggen; unable to organise a piss-up in a brewery.

Wim zei

Ik ben oprecht blij dat Van Looy eindelijk weg is.
Destijds was hij er als de kippen bij na de bekendmaking van Vangheluwe om aan de pers te laten weten dat zijn respect voor Vangheluwe op geen enkele manier verminderd was.
Die mededeling heeft mij als een mokerslag getroffen, ik was sprakeloos. Ik vond dat veel en veel erger dan het misbruik van Vangheluwe, die niet meer was dan een perverte crimineel. De loyauteitsverklaring van Van Looy maakte me ziek en ik ben jarenlang niet meer naar de kerk kunnen gaan.
Ik vond en vind onze bisschoppen de grootste nietsnutten die ooit op het aardoppervlak hebben rondgelopen, ik zou er dood niet willen naast liggen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------