BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 14 november 2018

Zogenaamde 'excommunicatie' van Don Alessandro Minutella is ongeldig

































Het Aartsbisdom van Palermo, Sicilië, met zijn in de kathedraal fietsende 'aartsbisschop', heeft een formeel decreet gepubliceerd betreffende de zogenaamde 'excommunicatie' van de Italiaanse Priester Alessandro Minutella, voor de vermeende "misdaden van ketterij en schisma". Reeds in november 2017 werd Don Minutella op de hoogte gebracht van een dreigende 'excommunicatie', indien hij geen trouw zwoer aan Bergoglio en diens zogenaamde 'magisterium'.


Het Aartsbisdom verspreidde de volgende mededeling:

Op 13 november 2018 werd Vader Alessandro Maria Minutella op de hoogte gebracht van het Decreet van 15 augustus 2018 (Prot. No. 046/18) waarbij de Aartsbisschop Corrado Lorefice de automatische excommunicatie VERKLAART, die diezelfde priester heeft opgelopen voor de misdaad van ketterij en voor de misdaad van schisma, zoals vereist door de canonieke wet (cf. can.1364 §1 CIC), met alle gevolgen die rijzen uit diezelfde maatregel.

De Aartsbisschoppelijke Kanselier
'priester' Vincenzo Talluto


Aangezien Bergoglio géén paus is, maar een usurpator die door de Maffia van Sankt Gallen in collaboratie met het Obama-regime aan de macht werd gebracht, en daardoor zélf geëxcommuniceerd is, is er natuurlijk ook géén sprake van een excommunicatie van Don Minutella.

Bergoglio is het summum van de Bastaardkerk!
De duivel op de Zetel van Petrus!


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------