zondag 25 december 2016

Een eenzame Bergoglio op een vrijwel verlaten Sint-Pietersplein


25.12.2016 Messaggio natalizio e Benedizione Urbi et Orbi 


Minder dan 30.000 fans aanwezig!

Het begin van het einde voor Bergoglio
en zijn modernistische kliek!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan de foto te zien eerder 10000 of minder. Bergoglio is de zatte nonkel van de familie, degene die ieder jaar opnieuw dezelfde flauwe moppen vertelt. Ingehuurd door de vrijmetselaars en hun bankiers om het Vaticaan zodanig te verzwakken dat ze het op een schotel overhandigd krijgen.
In vergelijking met wat die dwaas verkondigt is zelfs Taizé aartsconservatief.

Anoniem zei

Bisdom Brugge: een paar koppen rollen...

cfr. kerknet 14 december 2016 17:29
"Maak kennis met de beleidsploeg van bisschop Lode Aerts

...De samenwerking met de heren Bart Vergote en Peter Rossel en mevrouw Doenja van Belleghem werd stopgezet...
...Verwacht geen concrete pastorale beleidsopties.
Daarvoor is het nog te vroeg...."

Het Nieuwsblad stelde een paar dagen later ietwat verbouwereerd vast, dat de woordvoerder van het bisdom Brugge en anderen ontslagen waren
( www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161219_02635329 )

Tiens, tiens...
Peter Rossel, de langjarige spreekbuis van het bisdom Brugge en van bisschop DeKesel, pronkend met zijn vele stropdassen en cravatten in de schrilste kleuren, en uiterst bekend door zijn veelvuldig voor de pers treden bij de onmogelijkste en schunnigste zaken van het bisdom Brugge.

En Doenja van Belleghem, die met ijzeren hardnekkigheid de hele pedo- en homofiele rotzooi in het bisdom Brugge en in het grootseminarie in zwijgen hulde en telefonisch dan nog verklaarde na de gevallen vanGheluwe, Tom Flavez, Jeroen X en andere tisten "dat er totnutoe geen priesters gelaîciseerd waren omdat hun diploma dan waardeloos zou worden" (sic).
Terzelfdertijd voerde ze nog een persoonlijke vendetta tegen een heterosexuele burgermeesterkandidaat in het brugse, en verloor een proces daaromtrent.
De eerste pionnen worden geofferd...

Overigens, Lode Aerts, het is niet te vroeg maar wel uiterst laat, waarschijnlijk zelfs te laat, om " concrete pastorale beleidsopties" uit te geven om het zinkende schip van het bisdom Brugge te redden.

Anoniem zei

Weerzinwekkend: een doofpottende pedofielenvriend als bijzitter in de kerkcommissie voor sexueel misbruik:

Het kerkelijk tijdschrift "Het Teken"(zo omgenoemd sedert 1974), oorspronkelijk "Kruis en Liefde", werd door de paters passionisten in Belgiê sedert 1927 uitgegeven; het bereikte ooit een oplage van 70 000 exemplaren per maand.(Op 10 mei 2014 in de 86e jaargang verscheen het laatste nummer- zoals zoveel andere ordenspublicaties in Vlaanderen ter ziele gegaan)

"Het Teken", 83e Jaargang, Nr.5, november 2010
(gearchiveerd bij THOMAS, kul )

Interview met Patrick Degrieck door Doenja van Belleghem

"...Jezus Christus brengt van godsweze heil en genezing;...hoe dit op professionele wijze te vertalen,...zowel pastoraal als spiritueel..."
"...moedig voortdoen..."

Dit is braakwekkend!
Acht (8) manden na het wegjagen van de pedofiele brugse bisschop vanGheluwe uit zijn ambt, praat de destijdse kandidaat i.d. rechten en kerkjurist Patrick doodgemoederd over de pedofiele daders bij de priesters en bij vanGheluwe, wikt en weegt- en zit als geestelijke en "raadsman" in de commissie Adriaensens om de klachten van de ongelukkige slachtoffers te onderzoeken.
Dezelfde kerkjurist Degrieck geeft 4 jaar later (November 2014) zijn goede vriend Tom Flavez, pedofiele priester v.h. bisdom Brugge en met "meerdere kansen", onderdak in zijn woonklooster O.L. Vrouw-van Zeven-Weeên.
Dat Patrick Degrieck en Tom Flavez goed bevriend waren, en dat beiden ook vanGheluwe goed kenden (naar verluidt nooit zijn verjaardag vergaten zonder een geschenkje) kwam dan achteraf uit.
De casus Tom Flavez was de eerste van een lange rij pedofiele schandalen, die de brugse bisschop DeKesel zwaar beschadigden.
Dat in deze casus en passant de Congregatie van de Geloofsleer in Rome door gemanipuleerde akten bedot werd, maakt de zaak nog erger.
Degrieck zocht dan overigens tijdig een tweede standbeen bij bisschop Bonny in Antwerpen.

Ongelooflijk!
De geitenbok als tuinier.
Patrick Degrieck geeft overigens nog steeds les in het Grootseminarie van Brugge: kerkrecht en (nu werkelijk niet omvallen vanm het lachen): "Inleiding op de (Hl.) Schrift".
(nog met een lachend fotootje op de website van het grootseminarie)

Superschijnheiligaards!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer