dinsdag 5 januari 2016

Father Gariele Amorth - Our Lady of Fatima


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ik me afvraag: Als de toewijding van Rusland zal gebeuren, maar dat pas laat zal zijn.. dan zal het toch moeten gebeuren door een paus.. dewelke? Zou dit kunnen gebeuren door Paus Emeritus Benedictus XVI? Ik weet niet of de huidige paus (Francicus) dit zou doen als hij een "stroman" zou zijn voor "modernistisch ideegoed" .. iemand?

Anoniem zei

Voor zover het Derde Geheim betreft. De H. Maagd heeft niet gezegd dat de Consecratie ervan zal komen, wel dat zij zal zegevieren - of Rusland geconsacreerd is of niet, maakt niet uit. Nu dat Rusland hoogstwaarschijnlijk niet geconsacreerd zal worden, of te laat, en dan zal de waarschuwing in het Derde Geheim zich materialiseren. Wat is dat? Misschien dat er iets gaat gebeuren dat een groot dodental zal veroorzaken. Maar dat er hopen doden is bijzaak; dood blijven moet iedereen, MAAR, veel belangrijker; of we naar de Hemel gaan of naar de Hel, dat is de vraag. Een vroegtijdige dood betekent ook dat we vroegtijdig naar de hemel kunnen - dat is een bonus. Echter, de waarschuwing in het Derde Geheim zou referentie kunnen zijn naar een geloten Hemelpoort.

Of dat er zovelen zullen sterven in doodzonde dat bijna niemand verlost gaat worden.

Anoniem zei

Aan anoniem 5 januari 2016 15:26

Op de website van Chris De Bodt (1958 - 2012) vindt men profetieën ontvangen door een reeks Katholieke heiligen in vorige eeuwen.
Zeer de moeite waard deze eens te overwegen!

Niet alleen is er sprake van een nieuwe, rechtgeaarde, traditionele paus, maar het gaat ook uitgebreid over Putin en vooral over een nieuwe kruisvaarder die door die nieuwe paus zal geroepen worden om Europa te bevrijden van alle duivelse bendes.

http://www.bloggen.be/medjugorje/
>>> zie het groen MENU aan de rechterzijde, met gele tekst:
Diverse Profetieën
- Miscellanous Prophecies


Persoonlijk verwacht ik dat er (dit jaar 2016) na 'paus' Franciscus nog eerst een echt duivelse figuur door het Vaticaan zal dwalen om bijvoorbeeld een nieuwere en totaal vervalste mis onder dwang op te leggen want ik heb de indruk dat zelfs Begoglio nog te opportunistisch is om zoiets te kunnen verwezenlijken. Is het niet juist door het opportunisme van Bergoglio dat modernisten besluiteloos blijven toekijken ?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer