BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 25 juni 2023

O.-L.-V. VAN FATIMA: "RUSLAND ZAL HET INSTRUMENT VAN DE KASTIJDING ZIJN"

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch verbazend dat de woorden van Onze Lieve Vrouw u niet gelegen komen en u ze niet aanvaardt: Rusland zal zijn dwalingen over de wereld verspreiden.

The Guardian Angel zei

De titel luidt:

"RUSLAND ZAL HET INSTRUMENT VAN DE KASTIJDING ZIJN"

Meer heb ik hier niet gezegd.

De "dwalingen" betreffen niet het communisme, wél de Russisch-Orthodoxe theologie.

The Guardian Angel zei

RUSLAND heeft in het heilsplan van de goddelijke Voorzienigheid een heel bijzondere zending. Onze-Lieve-Vrouw van Fatima verwoordde die missie op 13 juli 1917 als volgt :

« Ik zal de toewijding van Rusland aan mijn Onbevlekt Hart en de eerherstellende communie op de eerste zaterdagen komen vragen. Als men gehoor geeft aan mijn beden, zal Rusland zich bekeren en zal men vrede hebben. Zo niet, dan zal het haar dwalingen over de wereld verspreiden en oorlogen en vervolgingen tegen de Kerk uitlokken. De goede mensen zullen gemarteld worden, de Heilige Vader zal veel te lijden hebben, verschillende naties zullen vernietigd worden.

« Tenslotte zal mijn Onbevlekt Hart triomferen. De Heilige Vader zal Rusland aan mij toewijden dat zich zal bekeren en er zal een zekere tijd vrede aan de wereld geschonken worden. »

The Guardian Angel zei

WAAR WACHT MEN AL DIE TIJD AL OP DAAR IN ROME?

Anoniem zei

Zo lang de toewijding niet is gebeurd, blijft Rusland zijn dwalingen verspreiden.

Anoniem zei

Typisch voor de zuurpieterige modernisten van de noordbelgische bastaardkerk:
Anoniem 27 juni 2023 om 10:12 met een korte posting met kritiek aan @The Guardian Angel en zonder substantiêle inbreng.
Van de 3 herderskinderen die de verschijningen in Fatima 1917 beleefden, was het alleen de later eerwaarde zuster Lucia , die hoorde en verstond wat de Hl. Maagd Maria zei.
Zuster Lucia heeft dit alles in haar geest en hart en herinnering bewaard en 10 jaar later en meer opgeschreven.
1917 bestond het russische tsarenrijk nog, maar wel dooreengeschud door wilde religieus-esoterische (Raspoetin) als ook door vrijzinnig-linkse revolutionaire bewegingen; de laatste vonden in Portugal vanaf 1906 zeer veel weerklank- nog versterkt door het rampzalig toetreden van Portugal tot de geallieerden in de 1e Wereldoorlog.
Tot het russische tsarenrijk behoorde overigens ook de Oekraîene, het groothertogdom Finland, de baltische gebieden en de Kaukasus.
Het Sowjetimperium heeft achteraf het overgrote deel van het tsarenrijk weer tesamengebracht- waarbij de Geheimen van Fatima, juist omdat vanag 1934 onder Salezar een katholieke konservatieve stabilisering plaatsvond, in het Vaticaan en bij de westelijke mainstream als "niet opportuun" afgedaan werden.
De echtheid der Geheimen van Fatima buiten twijfel staande, moet de "wijding aan Rusland" natuurlijk alle landen en gebieden, die destijds (1917) deel uitmaakten van het russische tsarenrijk, omvatten.
En "de paus met alle bisschoppen" heeft dit te doen. Het 2e Vat. Concilie was daarvoor de beste gelegenheid, maar de modernisten hielden zich daar toch liever met slinkse trucs bezig om hun moderne brol en onzin vast te cementeren.
The Guardian Angel vraagt dan ook terecht: "Waar wacht men al die tijd op in Rome?"

Anoniem zei

De akte van toewijding van Rusland aan Maria door paus Franciscus en alle rk bisschoppen van de wereld d.d. 25 maart 2022 geldt dus niet?
Waarom?

Anoniem zei

Het blijft verbazend hoe jullie alles wat tegenstrijdig en niet-katholiek is aanvaarden. Een priester die in burger getoond wordt en beweert het derde geheim gelezen te hebben. En dan vermengd met een gesprek met Zuster Lucia, een interview van Woytyla die geen paus was, want ketter, en afbeeldingen van de zogenaamde charismatische gospa van Medjugorje. Iedereen die waarlijk katholiek is, gaat zulke video's uit de weg. En jullie promoten dat. In al jullie onlogica.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 12:04

"De akte van toewijding van Rusland aan Maria door paus Franciscus en alle rk bisschoppen van de wereld d.d. 25 maart 2022 geldt dus niet?
Waarom?"

1. Bergoglio is géén paus
2. Bergoglio wijde Rusland én Oekraïne toe aan het Onbevlekte Hart van Maria.

Dat is dus niet wat O.-L.-V. van Fatima heeft gevraagd. Het betreft enkel Rusland. Niet Oekraïne, niet de Wereld zoals eerder ook al is gebeurd. Rusland!

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 14:34

Dank voor uw sedevacantistische imput!

1. Malachi Martin mag de jezuïeten dan wel de rug toegekeerd hebben - omdat ze vooral in Midden- en Zuid-Amerika communistisch geworden zijn... Fr. Martin is altijd priester gebleven, is niet gelaïciseerd en celebreerde de Tridentijnse Mis. Verder wil Fr. Martin de Waarheid verkondigen.

Ik wil toch waarschuwen door teveel zwart-wit-denken. Mensen zijn zondaars en er is heel veel grijs. Men moet geen mensen veroordelen die het goede willen doen, maar die door de omstandigheden in moeilijke situaties worden gebracht.

2. U kan niet aantonen dat Paus Johannes Paulus II géén paus was. Hij was misschien géén heilige (zeker niet bij leven), maar Paus was hij wél.

3. Medjugorje is zeker problematisch. Maar, opnieuw worden goedgelovigen hier doelbewust misleid! Wie treft schuld?

4. Wij promoten niets, maar proberen de realiteit weer te geven en ergens dingen te duiden waarmee mensen dagdagelijks geconfronteerd worden.

Anoniem zei

Een paus die alle godsdiensten gelijkschakelt zoals in Assisie is een ketter. Een ketter kan geen paus zijn.
De realiteit die u weergeeft is dat u van alle walletjes eet als het in uw kraam past.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Ik keur de vaudeville van Assisi niet goed.

Echter:

1. Johannes Paulus II heeft daar echter géén ketterse uitspraken gedaan.

2. Assisi was géén religieus, maar wél een politiek evenement!

Anoniem zei

Anoniem van 3 juli 14:34 gebruikt daar ongewild een écht knakkig woord: "verbazend".
Noordbelgiê is natuurlijk sedert decennia ontkerstend; en "genuin katholischer Geist" kan men daar voor het overgrote deel niet meer verwachten.
Echter: wanneer men zeer zeer lang veel ervaring zowel hoog als laag met roomskatholieke gelovigen in religieus doordrenkte milieus en landen geleefd heeft, is men inderdaad steeds weer verbaasd over de geweldige breeddte in de Katholieke Kerk.
Dat is het totale tegendeel van de homo-bi-pedo-club die ons continu voorgetoverd wordt door westerse en zuidamerikaanse prelaten.
En anoniem 03.07.202/14:34 kan daarmee niets aanvangen, of beseffen.
@The Guardian Angel heeft met dit filmpje en de verscheiden personen een staaltje van dete breeddte en van de geweldige rijkdom van de Hl.Kath.Kerk gtoond.
En met de woorden van St.-Paulus en de Hl. Benedictus van Nursia is iedere katholiek geroepen om gedegen en vroom te overleggen en met gezond mensenverstand te oordelen.
Dat is nu ook eer eens het tegendeel van de zotte kuren van de noordbelgische bastaardkerk...

Anoniem zei

Als de breedte en de geweldige rijkdom van de Katholieke Kerk verklaringen van een priester zijn die niet te controleren zijn (hoe zou hij aan de tekst van het derde geheim geraakt zijn), als Woytyla het voorbeeld is van de rijkdom van de Katholieke Kerk (in Assisie geloofsafval begaan) en als de zogenaamde gospa van Medjugorje ook al een deel is van die rijkdom, wel, wat u de noordbelgische bastaardkerk noemt is slechts mogelijk geworden door een Woytyla aan het hoofd.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Fr. Malachi Martin heeft het Derde Geheim nooit bekend gemaakt. Fr. Martin is jarenlang de secretaris geweest van Augustin Kardinaal Bea. Zij hebben zich met het Geheim beziggehouden.

JPII heeft vele fouten begaan, maar hij is niet de oorzaak van de crisis.

Van Medjugorje zal u op deze Blog niets vinden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------