BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 6 september 2020

De Covid-19-tests detecteren ook dood virus hetgeen vals-positieve resultaten oplevert en zo de 'pandemie' schijnbaar érger maakt dan ze is


Nieuw onderzoek heeft aangetoond, dat de coronavirus-test niet alleen maar actief virus opspoort, maar ook dode sporen vindt van wekenoude infecties, hetgeen resulteert in vele vals-positieve resultaten die de omvang van de pandemie 'opblazen'. Massaal testen werkt dus eerder averechts. De studie werd uitgevoerd door experts van het Centre for Evidence-Based Medicine van de University of Oxford en de University of the West of England. Men toonde aan, dat er dus een groot risico was op "valse positieven" vanwege de manier waarop de Covid-19-test wordt uitgevoerd.

Het team analyseerde 25 onderzoeken naar de PCR-test, die meestal wordt gebruikt om te bepalen of iemand het virus heeft of niet. Uit het onderzoek bleek, dat de PCR-test genetisch materiaal van het coronavirus kan versterken, dat in feite geen levensvatbaar virus meer is en niet langer in staat is om een ​​infectie te veroorzaken.

Professor Carl Heneghan, één van de auteurs van de studie, zei dat er een risico was dat een toename van het testen in het VK het risico op deze monsterverontreiniging verhoogde hetgeen zou kunnen verklaren waarom het aantal Covid-19-gevallen schijnbaar toeneemt, maar het aantal doden statisch is.

"Er zijn steeds meer bewijzen voor het feit, dat een groot deel van de 'nieuwe', milde gevallen en mensen na quarantaine of ontslag uit het ziekenhuis, niet meer besmettelijk zijn, maar gewoon onschadelijke virusdeeltjes in zich dragen waar hun immuunsysteem efficiënt mee is omgegaan," schreef hij in The Spectator.

Professor Heneghan zei, dat een "internationale inspanning" nodig was om "de gevaren van het isoleren van niet-besmettelijke mensen of hele gemeenschappen" te vermijden.

Bron: The Spectator

Link:

https://www.spectator.co.uk/article/coronavirus-cases-are-mounting-but-deaths-remain-stable-why-


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een nieuwe studie? Wel ja, de laatste in een lange rij soortgelijke studies de wereld rond, die allen bevestigen wat we al lang wisten; namelijk dat de PCR test, afhankelijk van het soort test en de producent – het ‘merk’ van de test zeg maar - valse positieven geeft van tussen 85 % en 98 %. Een vals positief zijnde een positief resultaat voor iemand die niet besmettelijk is.

En wat dan nog?

Sinds wanneer luistert de overheid naar wetenschap?

Van Ranst, Van Gucht? Dat zijn geen wetenschappers, dat zijn gewoon woordvoerders voor de regering – die toevallig ook ‘wetenschapper’ zijn, net zoals de minsters meestal ook ‘advocaat’ zijn – maar eigenlijk vooral politieke beestjes – een job waarvoor je niet naar school moet om ervoor in aanmerking te komen.

De wetenschap zal het overheidbeleid niet veranderen.

Wel interessant is de volgende opmerking uit de studie van Cambridge.

Het zou kunen dat de corona maatregelen vruchten afwerpen en inderdaad een groot aantal ‘echte’ besmettingen die tot ziekte, hospitalisatie en de dood leiden, voorkomen.

Als dat zo is, zouden we deze winter een zeer laag aantal gewone verkoudheden en andere aandoeningen van de luchtwegen moeten zien – die door een virus uit de familie van corona virussen veroorzaakt worden. Als dit niet geval is, helpen de corona maatregelen niet.

Anoniem zei

Verduidelijking;

Ik zal het kort houden.

Over de gevaren van het isoleren van mensen zegt Professor Heneghan;

"To avoid this dual reality and the dangers of isolating non-infectious people or whole communities we need an international effort to standardise testing,..."

Dat is een utopie.

Men gebruikt net deze dualiteit om willekeurig een avondklok in te voeren (bv. om drugbendes op sporen), om willekeurig grenzen te sluiten voor mensen uit het ene land, maar niet voor mensen uit een ander land (dat is mercantilisme en economisch protectionalisme), mondmasker plicht wordt ingevoerd om overtollige inventarissen maskers te kunnen verkopen. Het prijsverschil tussen mondmaskers in Nederland en België is navenhand.

Men is nog maar net begonnen met het experimenteren met het uitbuiten van de mogelijkheden van deze 'dualiteit'. Het ‘beste’ moet nog komen.

Ten Tweede;

Er zijn honderden verschillende soorten van de PCR test beschikbaar. Elk farmabedrijf ziet een melkkoe in het Coronaoronatesten, en alle produceren hun eigen PCR testkit. Dat er verschillen zijn in kwaliteit lijkt mij logisch en onvermijdelijk, alsook de verschillen in prijs, verschillen in de tijdspanne waarbinnen een resultaat beschikbaar is en verschillen in nauwkeurigheid, enz. Maar dat is het probleem helemaal niet.

Dan is er het probleem van de kalibratie. Een aantal testkits hebben grote onnauwkeurigheid. Maar dat is het probleem ook niet. Zelfs na kalibratie, mag je misschien nauwkeurig percentage voor de hele getestte bevolking heben, maar dat is het doel niet. Men wil het met 100% zekerheid weten voor elk individu, wie op dit moment besmettelijk is en wie niet Zelfs verbeterde, en gekalibreerde PCR tests zullen dit niet snel kunnen doen. En voorlopig zal men in quarrantaine moeten gaan totdat je weet dat je test negatief is of de tijdspanne – van 10 dagen, 14 dagen in andere landen – verstreken is.

Het overkoepelende probleem is het bestaan van de test zelf. De test deugt helemaal niet, omdat het geen onderscheid kan maken tussen actief virus enerzijds, en inactief/dood virus, of de stukjes van het virus anderzijds. Voor zoiets heb je geen standardisatie nodig; de test moet verboden worden, want het is nutteloos en gevaarlijk.

HET IS ALLEMAAL MAAR WAT NATTE-VINGERWERK.

En over “Standardisatie” van een ‘wetenschappijke’ test spreken is een beetje van; “Allez jong, waar begint gij nu over?” “Niets van wat ‘wetenschappers’ doen is wetenschappelijk”, volgens de traditionele definities van wetenschap. Boekhoudkunde speelt een belangrijkere rol in laboratoria dan wetenschap. Alsook bedrijfsrecht. En de Chief Finance Officer draagt ook heel veel bij aan de wetenschap. Onderaan de hiërarchie staat de wetenschapper.

De lockdowns zelf moeten aangeklaagd worden, niet de nutteloze test. En voor zover SARS-CoV-2 betreft, alleen de bevolkingsgroep die gevoelig is voor Covid moet beschermd worden.

PCR testing heeft zijn voordelen bij bepaalde chronische ziekten, waar men zekerheid nodig heeft voor de diagnose, om de correcte behandeling te kunnen voorschrijven, maar niet bij een corona virus, dat constant muteert, en waarvan een gezonde mens op eigen kracht van kan genezen.

Je moet je adem niet inhouden in afwachting op een degelijke test en in de tussentijd, kan je deze video uit 2016 bekijken – het tijdperk van de pre-corona normaliteit.

Mensen denken maar dat er veel mensen doodgebleven zijn door corona. Er sterven er veel meer door medicijnen die niet getest zijn, en je zal je verwonderen welke deze zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=-RXrGLolgEc

Anoniem zei

Hier begint het probleem van een te-gehaasd vaccine, en het al dan niet verplichten van een vaccinatie.

Zou jij een vaccin tegen corona nemen indien je weet dat je een 0,1% kans hebt eraan te sterven? 1 op 1000?

Dat is wel de sterfte van Corona in België. De meeste landen zitten met een corona sterfte van 0,03% en minder.

Ze moeten eerst verdomd zeker zijn dat hun vaccin geen nevenwerkingen heeft, er ze de hele bevolking beginnen in te spuiten, of de begrafenisondernemers zouden niet meer gedaan krijgen.

N.B. Als er een effectief vaccin tegen corona virus ontwikkeld wordt, zou dit even ongelooflijk baanbrekend zijn als de uitvinding van peniciline. Dat zou zo monumentaal zijn dat mensen zelfs geen verkoudheid meer zouden krijgen. Kan je je het inbeelden? Ik niet. Voorlopig blijft ik gigantisch sceptisch.

Anoniem zei

De wereld heeft er een ziekte bij; het ‘Melbourne Syndrome”.

Omdat de lockdown in Mebourne Australië nu langer geduurd heeft en strenger is dan die van zelfs de meest linkse en meest incompetente westerse politieke leiding, beginnen mensen door te flippen en de politieke leiding in Melbourne stijgt in populariteit. Want mensen die aan Melbourne syndrome lijden zijn overtuigd dat “lockdown goed voor hen is”. De maatregelen waar 'vereist' omdat de besmettingsratio van mild “naar totaal explosief” ging. Nu ja, relatief gesproken spreken we over een dodencijfer dat 5 keren lager ligt dan België, dus zij zullen Belgie wel Ground Zero van een atoombom noemen, of de inslagkrater van een meteoor. Desalnietemin heeft Melbourne haar staat van beleg van ‘noodsituatie’ naar ‘rampengebied’ verhoogd, omwille van een dodencijfer van 0,02%. LOL. Watjes !

Twee opmerkingen.

1/ Het Stockholm Syndroom is het verschijnsel waarin de gegijzelde sympathie voor de gijzelnemer krijgt. In het Mebourne Syndroom krijgt diegene die huisarrest heeft, sympathie met diegene die hem huisarrest gegeven heeft.
2/ In Zweden, zonder strenge Corona maatregelen is groepsimmuniteit bereikt en is het feest, terwijl in Melbourne, hoe strenger de maatregelen, des te steiler de curve, met een verstrenging van maatregelen tot gevolg, waarop de curve nog steiler gaat stijgen.

Dit doet mij denken dat Lockdowns de bevolking ziek maken.

Dus zo alleen in een appartementje in Melbourne op de 25ste verdieping, zonder openend raam, de hele dag gerecycleerde lucht van het ventilatiessteem ademen ... lijkt mij erger dan eenzame opsluiting in een gevangenis.

Hier is een interssante Google Zoekterm:

Health implications of solitary confinement.

Solitary confinement, defined as physical isolation for 22 to 24 hours per day and termed “administrative segregation” in federal prisons, has substantial health effects. These effects may develop within a few days and increase the longer segregation lasts. Anxiety, depression and anger commonly occur. Isolated prisoners have difficulty separating reality from their own thoughts, which may lead to confused thought processes, perceptual distortions, paranoia and psychosis. In addition to the worsening of pre-existing medical conditions, offenders may experience physical effects, such as lethargy, insomnia, palpitations and anorexia.........


"De Goed Bezigers in hun kot..."

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------