BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 8 juli 2020

Filmbeelden van de uitvaart van Georg Ratzinger in Regensburg



1 opmerking:

Anoniem zei

Hartelijk dank aan @The Guardian Angel voor de publicatie van deze ontroerende en uiterst interessante beelden.
Bijzonder interessant: men ziet hier meermaals en uiterst duidelijk hoe de modernistische kardinaal Reinhard Marx totaal genegeerd wordt door de hier verenigde vroomkatholieke kerkelijke prominenten van Beieren.
Kardinaal Gerhard Müller, ooit 10 jaar lang bisschop in Regensburg, persoonlijk met Georg Ratzinger goed bekend, nadien kardinaal en chef van de Congregatie van de Geloofsleer in het Vaticaan, door de nep-paus "Franciscus" wegen hoffelijk omfloerste fundamenteeltheologische kritiek aan de wartaal en onzin van "Franciscus" gehaat en nadien publiek gedegradeerd en buitengesmeten om de macht van de homosex- en drugslobby in het vaticaan te demonstreren (geval Dario Vigano met cocaînmisbruik en homo-orgie in het vaticaan/ook kardinaal Coccopalmerio geînvolveerd) wordt hier zeer uitvoerig getoond.
aartsbisschop Gänswein, intussen door de nep-paus Franciscus eveneens buitengesmeten, natuurlijk ooit.
Kwiklevendig en zeer jong gebleven en steeds even optimstisch en bescheiden (alpinist van hobby ;-) ) Zijne Excellentie Gregor Hanke OSB, bisschop van Eichstätt.
Juist 50 jaar na de beruchte Synode van Würzburg in 1970-1971, waar de modernisererende verdoling van de katholieke kerk in Duitsland begon en met geweld doorgedrukt werd, en waartegen de toenmalige theologieprofessor Joseph Ratzinger sterk streed, probeert Marx nu in 2020 de "nieuwe Synodale Weg" door te drukken.
Tevergeefs.
De katholieke gelovigen lopen in scharen uit de modernistische klungel weg, de tradirie groeit zienderogen (in de "corona-crise" toonde de FSSPX zeer mooi haar grote combattiviteit) en de modernistische hutsekluts inclusief Mrx zit vastgekleefd aan sexschandalen ( om een naam te noemen: Wolfgang F. Rothe, de zelfgenoemde "whisky-vikar").

Een serene begrafenis- en tegelijkertijd een publieke demomstratie van trouwkatholieke geest en georganiseerd verzet.
Zelfs na zijn dood, en wel nog veel meer dan vroeger, heeft Georg Ratzinger voor het leven van de Katholieke Kerk uiterst belangrijks gedaan.
Requiescat in pace.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------