BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 11 juli 2020

De 'mondmaskerdraagplicht' is een zielige tegemoetkoming van de dictatoriale regering van Sophie Wilmès aan de financiële belangen van de supermarktketens






















De Belgische supermarktketens hebben massaal mondmaskers ingeslagen en raken nu na de zogenaamde coronacrisis hun stocks met miljoenen mondmaskers aan de straatstenen niet kwijt. De mensen dragen ze niet en willen ze niet. De eerste vrouw die me in de deur bij de bakker tegen kwam, droeg al géén masker en toonde meteen dat ze méér ruggegraad heeft dan onze eerste vrouwelijke premier. Iedereen - met een beetje gezond verstand - laat zich negatief over de 'mondmaskerdraagplicht' uit.

Intussen waren er politierazia's bij de apotheek, de dagbladhandel, de kledingzaak en in de supermarkt. Welkom in de corona-dictatuur. Deze razzia's of klopjachten worden door de overheid (regering, politie, leger?) georganiseerd en zijn bedoeld als een groots opgezette, opsporing en jacht op een bepaalde groep mensen, namelijk zij die géén masker wensen te dragen. Let op! Er zijn ernstige medische redenen om géén mondmasker te dragen omdat ze de zuurstofopname aanzienlijk verminderen en in bepaalde gevallen levensbedreigend kunnen zijn.

De 'mondmaskerdraagplicht' zal echter pas verdwijnen wanneer de supermarktketens van hun mondmaskers af zijn. Zielig! Het coronavirus is als een tsunami gekomen, omdat het virus al massaal onder het volk was. De fabeltjes van de skiërs die het uit Italië meegebracht zouden hebben, zijn totale onzin. Deze 'tsunami' verbeeldt echter enkel maar de testcapaciteit die steeds maar werd opgevoerd.

Het coronavirus is echter ook meteen als een strovuur gaan liggen en is nu volledig verdwenen. De paar positieve testen die er nu nog zijn, zijn vals-positieven omdat de PRC-test niet deugd. Minstens 2% test positief ook als 100% effectief negatief is. De zogenaamde 'opflakkeringen' in de slachthuizen komen er omdat varkens, vee en gevogelte al jarenlang tégen corona gevaccineerd worden en dus collectief drager zijn van het virus. We hebben hier dus te maken met kruisreacties die ontstaan tussen de antigenen tégen corona en andere virussen die dan vervolgens op de mensen overgaan.

Intussen bejubelen de medeplichtige media de 'burgerzin' van de bevolking. Echter, van 'burgerzin' kan enkel maar sprake zijn wanneer dingen uit vrije wil gebeuren. Burgerzin heeft niets te maken met gedrag waarvoor je bij niet naleving met 250 EUR of met een half jaar gevangenis wordt bestraft. Het wordt tijd dat de regering stopt met de maandenlange bedreigingen aan het adres van de burgers. Het ongrondwettelijke machtsmisbruik van de politie moet ook meteen stoppen! Er is géén enkele medische noodzaak voor deze absurde 'mondmaskerdraagplicht', die men er na weken van criminele paniekzaaierij door de medeplichtige media 'eindelijk' heeft doorgekregen.

De voedingszaken zullen deze farce wel overleven, maar voor de andere winkels met kleding, schoenen etc. wordt dit de totale ondergang. We leven werkelijk in een gekkenhuis, dat door de imbicielen zélf wordt bestuurd!

Wérkelijk, in België heeft men alles fout gedaan wat men fout kon doen. We maken ons als failed state collectief belachelijk in het buitenland. Proficiat mevrouw Wilmès!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------