vrijdag 3 augustus 2018

De aanstellerige anti-paus Bergoglio maakt zich alleen maar belachelijk met zijn ridicule hervormingen... De hel wacht...2 opmerkingen:

Anoniem zei

Van geriatrisch standpunt gezien: de sterkste risicofactor voor een van bij 80-plussers is een daarvoor plaatsgevonden val.
D.w.z.: bij de vele vallen en verstruikelingen van Bergoglio is de volgende val voorgeprogrammeerd;
en bij het toenemend risico van zware letsels én dodelijkheid in he verloop hiervan (gebroken heup, gebroken wervels, invalidatie, immobilizering, thrombosen, longembolie enz.) gaat het met het leven van Bergoglio langzamerhand ten einde.
Opmerkelijk is wel dat Bergoglio een zwalpende gang heeft (zeer mooi gedemonstreerd op het videofilmpje hier voor eenpaar weken):
hij demonstreert daar bewegingsstoringen van het centraal zenuwstelsel;
ook is zijn dagafloop merkwaardig: 's morgends slecht gezind, adynamisch (zeer opvallend bj de morgenaudiênties), dan vanaf 11.00 plots beter gezind en sneller; plotse uitvallen van woede, onzekerheid bij directe aanspraak met berechtigde kritiek, en 's avonds dan met vrienden lang en goed etend (ook hier door The Guardian Angel goed gedocumenteerd 2013-2015).
Met aan 100%-ige zekerheid grenzende waarschijnlijkheid neemt Bergoglio zeer sterke medicamenten in (neuroleptica en antipsychotica vb. quetiapin), en mogelijks ook antiepileptica (vb. pregabalin).
Een zeer interessant geval voor de psychiatrie.

Anoniem zei


Sedert het midden van de maand augustus 2018 dondert een nieuw grootscheeps schandaal van georganiseerd misbruik in de Kerk (en wel in Pennsylvania, USA) dooor de media.
De eerder konservatieve kerkelijke media (ik noem hier het duitse www.kath.net en de franstalige belgische krant La Libre Belgique) reageren met woede, met ontzetting en met enorm veel pijn.
Het noordbelgische kerknet en zijn bastaardclerus zwijgen als vermoord.
Internationaal komt ondertussen de homovriendelijke en in doiofpotting van pedofilie geînvolveerde kameraden van PFranciscus onder vuur:
op de eerste plaaats natuurlijk Danneels en DeKesel, en ook vooraan René Stockman van de "Broeders van Liefde" (nomen est omen).

Het vaticaan reageerde zeer laat en oppervlakkig met berouw en schaamte dat ze gedoofpot hadden...(18.08.2018).
PFranciscus, die op een jeugdfestival in Ierland wil voorbijkomen, liet op 20.08.2018 een zeer zwak document publiceren, dat door serieuze katholieke journalisten in de USA en in Duitsland voor één keer zeer robuust gecritiseerd werd.
Het huis staat in brand.
Over het argentijnse verleden van Jorge Bergoglio wordt totnutoe totaal gezwegen.

En nu de grote primeur voor de Katholieke Actie Vlaanderen:
Aartsbisschop Jorge Bergoglio was zeer lange tijd zelf geînvolveerd bij het beschermen van een pedofiele criminele priester enn bij de afweer van de gerechtelijke verrvolging van deze typ.
En niet één maal, maar wel over 13 (dertien) jaar (2002-2013)
Bergoglio verdedigde pedofiele priester zoals hij direct na het conclaaf met zijn compagnon Danneels op de loggia stond en sedertdien aan de lopende band pedofiele en homofiele clerici dekt.

Het fnuikend nieuws komt uit Chili:

https://ciperchile.cl/radar/un-caso-de-pedofilia-en-argentina-salpica-al-papa-francisco/

"Paus" Franciscus alias Jorge Bergoglio is getorpedeerd.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer