vrijdag 3 augustus 2018

De aanstellerige anti-paus Bergoglio maakt zich alleen maar belachelijk met zijn ridicule hervormingen... De hel wacht...1 opmerking:

Anoniem zei

Van geriatrisch standpunt gezien: de sterkste risicofactor voor een van bij 80-plussers is een daarvoor plaatsgevonden val.
D.w.z.: bij de vele vallen en verstruikelingen van Bergoglio is de volgende val voorgeprogrammeerd;
en bij het toenemend risico van zware letsels én dodelijkheid in he verloop hiervan (gebroken heup, gebroken wervels, invalidatie, immobilizering, thrombosen, longembolie enz.) gaat het met het leven van Bergoglio langzamerhand ten einde.
Opmerkelijk is wel dat Bergoglio een zwalpende gang heeft (zeer mooi gedemonstreerd op het videofilmpje hier voor eenpaar weken):
hij demonstreert daar bewegingsstoringen van het centraal zenuwstelsel;
ook is zijn dagafloop merkwaardig: 's morgends slecht gezind, adynamisch (zeer opvallend bj de morgenaudiênties), dan vanaf 11.00 plots beter gezind en sneller; plotse uitvallen van woede, onzekerheid bij directe aanspraak met berechtigde kritiek, en 's avonds dan met vrienden lang en goed etend (ook hier door The Guardian Angel goed gedocumenteerd 2013-2015).
Met aan 100%-ige zekerheid grenzende waarschijnlijkheid neemt Bergoglio zeer sterke medicamenten in (neuroleptica en antipsychotica vb. quetiapin), en mogelijks ook antiepileptica (vb. pregabalin).
Een zeer interessant geval voor de psychiatrie.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer