donderdag 15 juni 2017

Firenze: Processione Corpus Domini 2015


2 opmerkingen:

Anoniem zei

De dubbelzinnigheid heerst hier op deze site: de ene keer wordt de bedevaart van de Ralliès geprezen, dan weer iedereen die het bij Bergoglio houdt de huid volgescholden, en dan weer een processie in Firenze als voorbeeld gesteld (de geestelijkheid houdt het daar denk ik wel bij Franciscus, niet?)
Mijn conclusie: het gaat hier vooral om uiterlijkheden, zonder ook maar één logische lijn. Nogal wat organisaties of zaken die hier als voorbeeld worden gesteld, zijn niet blij met het feit dat ze gelinkt worden aan een aantal samenzweringstheoretici.
In feite bewijzen die het geloof en de H. Kerk zeker geen dienst. Maar goed, Ons Here moet van elk Zijn getal hebben. Alleen is het jammer dat de H. Kerk door sites als deze beschadigd wordt.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 12:22,

De Kerk wordt niet beschadigd door de boodschappers en zij die de misbruiken aanklagen. De Kerk wordt beschadigd door de Farizeeën die als schijnheiligen overal rondlopen.

Men kan de gewone gelovigen niet verwijten, dat ze Bergoglio als paus zien. Echter, denkt u nu werkelijk, dat de kardinalen, bisschoppen en ander schoon volk nu écht niet weten wat daar in Rome gespeeld wordt?

Steeds meer gelovigen beseffen, dat Paus Benedictus XVI door het Obama-regime en de deep-state achter hem is afzet en dat Bergoglio 'hun' man is. Wij zijn wel Katholiek, maar niet achterlijk!

Graag één concreet voorbeeld van dubbelzinigheid en samenzweringstheorie, en géén algemeenheden.

Trouwens, de Maffia van Sankt-Gallen die door Godfried 'kardinaal' Danneels werd onthuld en de gay-maffia in het Vaticaan die door Paus Benedictus XVI werd aangeklaagd; kunnen wel tellen als samenzweringstheorie. Helaas geen theorie, maar werkelijkheid!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer