donderdag 15 juni 2017

Firenze: Processione Corpus Domini 2015


3 opmerkingen:

Anoniem zei

De dubbelzinnigheid heerst hier op deze site: de ene keer wordt de bedevaart van de Ralliès geprezen, dan weer iedereen die het bij Bergoglio houdt de huid volgescholden, en dan weer een processie in Firenze als voorbeeld gesteld (de geestelijkheid houdt het daar denk ik wel bij Franciscus, niet?)
Mijn conclusie: het gaat hier vooral om uiterlijkheden, zonder ook maar één logische lijn. Nogal wat organisaties of zaken die hier als voorbeeld worden gesteld, zijn niet blij met het feit dat ze gelinkt worden aan een aantal samenzweringstheoretici.
In feite bewijzen die het geloof en de H. Kerk zeker geen dienst. Maar goed, Ons Here moet van elk Zijn getal hebben. Alleen is het jammer dat de H. Kerk door sites als deze beschadigd wordt.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 12:22,

De Kerk wordt niet beschadigd door de boodschappers en zij die de misbruiken aanklagen. De Kerk wordt beschadigd door de Farizeeën die als schijnheiligen overal rondlopen.

Men kan de gewone gelovigen niet verwijten, dat ze Bergoglio als paus zien. Echter, denkt u nu werkelijk, dat de kardinalen, bisschoppen en ander schoon volk nu écht niet weten wat daar in Rome gespeeld wordt?

Steeds meer gelovigen beseffen, dat Paus Benedictus XVI door het Obama-regime en de deep-state achter hem is afzet en dat Bergoglio 'hun' man is. Wij zijn wel Katholiek, maar niet achterlijk!

Graag één concreet voorbeeld van dubbelzinigheid en samenzweringstheorie, en géén algemeenheden.

Trouwens, de Maffia van Sankt-Gallen die door Godfried 'kardinaal' Danneels werd onthuld en de gay-maffia in het Vaticaan die door Paus Benedictus XVI werd aangeklaagd; kunnen wel tellen als samenzweringstheorie. Helaas geen theorie, maar werkelijkheid!

Anoniem zei

KAVL-Kommentar1

Leuk weer eens iets van U te horen.
Ik vreesde reeds dat U problemen met de gezondheid had en daarom stilgevallen was.

Ten eerste: In Uw posting staat er foutief een accent grave waar er een accent aigu moet staan (grammatikaal juist: Ralliés, niet Ralliès).
Dit laatste herinnert qua uitspraak zeer sterk aan de beruchte abbé Sieyès, die als vrijmetselaar zijn kap over de haag smeet en in het begin van de franse revolutie een luidruchtige rol speelde en zelfs voor de dood van koning Louis XVI stemde. een zeer dubieuze figuur met meer dan een slecht reukje, zeer goed passend bij de obio's van de noordbelgische bastaardkerk, maar zonder verbinding tot de pelgrims van Parijs naar Chartres.
Die pelgrims en de beroemde pélerinage zijn overigens geen "Ralliés", maar behoren voor een groot deel tot De Ecclesia en het traditioneel frans catholicisme, dikwijls royalistisch, ennatuurlijk vele sympathisanten uit het buitenland.
Weer een oerdom posting.
Het is typisch voor het navelstaren van de bastaardkerkers, dat ze de enorme breedte van het katholieke leven niet kennen en ook niet willen waarnemen.
Deze blogspot-site informeert breed en met nieuws van de hele wereld, zoals het betaamt bij de universele Hl. Katholieke Kerk.
Dat is overigens in overeenstemming met de inhoud en de woorden van Ps.110,6- zoals Léon Bloy schreef : "Tout ce qui arrive est adorable" (Journal 8 Juin 1895, lettre à Henri de Groux).
Iedere katholiek heeft de plicht, te strijden voor het geloof en voor de heerschappij van Jezus Christus, ieder in zijn stand.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer