vrijdag 16 juni 2017

"Bergoglio benoemt Nigel Biggar, professor van de Universiteit van Oxford én abortusvoorstander, tot lid van de Pauselijke Adacemie voor het Leven"


Ook in Italië spreekt men er schande van. Maar, wie verwondert dit nog?

  'Aartsbisschop' Vincenzo Paglia, de voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven, grootkanselier van het Pauselijk Instituut van Johannes Paulus II voor studies over huwelijk en gezin en één van de oprichters van de Sant'Egidio gemeenschap, is immers zélf een homoseksueel! Abortus en homoseksualiteit gaan natuurlijk hand in hand!

Vincenzo Paglia. Paglia dat overigens 'stro' betekent, omdat het goed zou branden in de hel!

 Link:

https://rorate-caeli.blogspot.com/2015/07/pontifical-family-council-president.html

4 opmerkingen:

Anoniem zei

"Abortus en homoseksualiteit gaan natuurlijk hand in hand". U bedrijft duidelijk de hogere wiskunde of u heeft absoluut geen verstand van biologie. Ik moet het eerste homoseksuele koppel nog tegenkomen dat abortus wil plegen, maar u heeft ongetwijfeld andere bronnen?

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Het gaat mij niet om de daad zelf, maar over de ideologie. Zowel homoseksualiteit als abortus komen voort uit een ideologische opstand tégen God. De meeste homo's zijn pro-abortus en omgekeerd.

Anoniem zei

guardian angel

guido

klopt,

ik kan niet oordelen over individuele personen maar aangezien ik met die materie al heel veel jaren bezig ben, het is gewoon een feit, geen discussie daarover dat de homo lobbies de kanker zijn aan dezelfde boom als abortus, dezelfde monsterachtige ideologie gemeen hebben, God uitdagen en de mens meester maken van alle dingen

zonder enige twijfel hebben abortus en homo lobbies dezelfde donoren met maar één doel,alles wat christelijk is vernietigen en daar zijn ze heel goed in gelukt

het gaat hen om de ontwrichting van het christelijke geweten,wie toegeeft aan het ene besmet gans de boom, de familie zoals God het gewild heeft moet worden vernietigd door anarchie en decadentie,het sexuele is de poort waarlangs satan de mens binnentreedt en zijn geweten aantast , dat is altijd zo geweest

Anoniem zei

Paglia ligt nu direct na het bekend worden van die benoeming onder uiterst gericht en zeer zwaar vuur.
Intussen probeert hij nu de schuld af te schuiven op de primas van de anglikanen, die deze man voorgesteld zou hebben.

Uiterst laf.
De chef van de anglicanen geen verantwoordelijkheid in en voor de Katholieke Kerk.
Verantwoordelijk is hier:
3. Paglia himself, homopromotor en zelf bloot afgebeeld op het fresco in zijn bisschopskerk, die deze typ op de lijst gezet heeft.
2. Parolin, leider van het Vaticaans staatssecretariaat, die de lijst doorkeek, ter ondershrift voorlegde en nadien bekend gaf en
1. Bergoglio (alias "Franciscus"), die de benoemingslijst ondertekende.

Voltreffer!
Ofwel is Bergoglio niet "compos mentis" ("niet gans juist"), en dan kan hij geen paus zijn;
of Bergoglio doet dit alles wetend en bewust, en gaat hiermee lijnrecht tegen het geloof in; dan kan hij ook geen paus zijn.


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer