vrijdag 7 april 2017

John F. Kennedy over complotten en oorlogen
Westerse generaals die aanslagen voorbereiden op hun eigen burgers om vervolgens een ander land de schuld te geven. Te gek voor woorden? Nee hoor. Het staat in detail beschreven in Operation Northwoods. Het document stelt een breed scala aan valse vlag operaties voor zoals het neerschieten van mensen op straat, het zinken van boten met vluchtelingen [!] en het plegen van bomaanslagen.

Operation Northwoods is een samenzweringsplan uit 1962 van de Amerikaanse overheid tot terroristische operaties onder valse vlag. Het plan voorzag in het doden van onschuldige mensen en het plegen van terroristische acties in Amerikaanse steden door de CIA of andere Amerikaanse overheidsdiensten om hiermee publieke steun te vergaren voor een oorlog tegen het door Fidel Castro geleide Cuba. Eén van de plannen was het “ontwikkelen van een Cubaanse terroristische terreurcampagne in de grootstedelijke agglomeratie van Miami, andere steden in de staat Florida maar ook in Washington D.C.”

President Kennedy sprak zijn veto over de operatie uit en gaf de documenten vrij.


Het zou zijn dood worden!

The president is stripped of his security:


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het loont misschien duidelijk de anatomie van de Valse Valg te verduidelijken;

Fase 1 – een cel (meestal binnen een overheid) – maar niet representatief voor de doelstellingen van de overheid, noch in het belang van de bevolking - wil ‘iets’ bereiken waarvoor het niet op steun van de bevolking noch de overheid zou kunnen rekenen.
Fase 2a – het staatshoofd of de regering wordt onder druk gezet – meestal door hun beveiliging terug te trekken, en hem in levensgevaar te brengen – of tenminste de indruk te wekken bij het staatshoofd dat zijn leven in gevaar is. Indien het staatshoofd toegeeft aan de eisen van de cel dan is het in orde. Indien het staatshoofd niet toegeeft, wordt hij vermoord – en vervangen door een stroman
Fase 2b – Indien het staatshoofd toegegeven heeft, of niet, men nog steeds de bevolking overtuigen mee te werken aan hetgeen de cel binnen de overheid probeert te realiseren. Dit wordt meestal gerealiseerd door het vermoorden van een aantal burgers – om een ingebeeld probleem of opzettelijk-gecreëerde probleem te wekken. De verantwoordelijkheid wordt op de ingebeelde vijand / terrorist geschoven.
Fase 3 – De bevolking gaat eisen dat de overheid een oplossing biedt tegen het opzettelijk-gecreëerde probleem of de (ingebeelde) vijand / terrorist.
Fase 4 – De overheid levert de oplossing – Deze oplossing is wat de cel binnen de overheid al van het begin heeft willen realiseren. Maar het is een oplossing die de bevolking niet wil steunen omdat het niet in het belang van de bevolking is – maar omdat er nu een ingebeelde vijand bestaat, gaat de bevolking niet klagen over de oplossing die aangeboden wordt, of de oplossing immoreel is – omdat omwille van de ingebeelde vijand de bevolking denkt dat de (onaanvaardbare) oplossing WEL in haar voordeel uitkomt.

Voorbeeld 1:
9/11 – Een paar vliegtuigen op gebouwen laten invliegen om het ingebeelde probleem van de islamistische terrorist te creëren. De bevolking steunt de oplossing van de overheid om simpelweg Irak binnen te vallen en het staatshoofd Sadam omver te werpen – ook al druist dit in tegen elke internationale wet en elk moreel principe omtrent soevereiniteit van een land.

De doelstelling is om het Midden Oosten te destabiliseren, dat de Pan-Arabische gedachte geen voet aan de grond krijgt, en in combinatie met het pesten van Rusland, om een grote oorlog in het gebied uit te lokken.

Voorbeeld 2:
Creëer het ingebeelde probleem van de pedofilieschandalen binnen de Kerk om Benedictus XVI onder druk te zetten, maar de bedoeling was altijd om de Kerk haar bank af te pakken. (het is minstens even erg met pedofilie buiten de Kerk maar het is alleen de Katholieke Kerk die de schuld krijgt – dit leidt ook de aandacht af van pedofielen buiten de Kerk die dan gemakkelijker vrijuit gaan.

Voorbeeld 3:
Guy Fawkes die het parlement in Londen tijdens de toespraak van de koning heeft proberen op te blazen. Guy Fawkes was een katholiek. De katholieken kregen de schuld de koning omver te willen werpen – om het beleid te verstevigen dat een katholiek de Engelse troon niet mag bestijgen – het neveneffect is ook verdeeldheid onder de katholieken; zie die denken dat een koning niet opgeblazen mag worden ook al heeft die anti-katholieke maatregelen tot gevolg – en zij die geen anti-katholieke maatregelen tolereren.

In de details van elk voorbeeld zie de je 4 fases die ik hierboven uiteen gezet heb.

Anoniem zei

President James Garfield – President van de VS van Maart tot September 1881 was een voorstander van rechten voor de bevrijde slaven, gezondheidszorg, onderwijs. Hij was tegen de oprichting van de Federal Reserve, en hij was verdediger van de Goud Standaard. In een speech twee weken voor hij vermoord is, zei hij “Hij die het aanbod van geld in een land beheert, is meester van industrie en handel in dat land en daarmee totale meester over dat land.” Hetgeen een directe uithaal naar de financiële oligarchen was en de (fraudeleuze) financiering van de spoorwegen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer