maandag 26 januari 2015

US-Born Ukrainian Church Leader Offers "Just War" Defense of Escalating Violence against East Ukraine


US-born Bishop Gudziak said that according to the Gruz200 monitoring website, Russian soldiers and mercenaries were operating unofficially in Ukraine.

Borys Gudziak, who is head of External Affairs of the Ukrainian Greek Catholic Church and president of the Ukrainian Catholic University.

Bron: Russia Insider

Link:

http://russia-insider.com/en/2015/01/24/2704

'Bisschop' Borys Gudziak is hoofd van de Externe Aangelegenheden van de Oekraïnse Grieks-katholieke kerk en President van de Katholieke Universiteit van Oekraïne. Hij werd in Amerika geboren! Met andere woorden: de 'bisschop' is een Amerikaanse agent!

Geboren in Syracuse, New York, USA en door de CIA gerecruteerd aan de Universiteit van Harvard!

De Oekraïnse Grieks-katholieke kerk speelt een zeer vuile rol daar in het conflict in Oekraïne!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een bloedhond.

Hij schreef het natuurlijk eerst in de Tablet. Dat is de zoveelste Engelse link naar de oorsprong van het conflict in Oekraïne.

Gerechtvaardigde Oorlog. Ja, maar wacht even, de legitieme democratisch verkozen president van Oekraïne is door een gewapende staatsgreep de laan uit gestuurd. Het huidige Oekraïense regime heeft geen legitimiteit en kan daarom zeker geen gerechtvaardigde oorlog voeren, zeker niet wanneer ze mortieren op woonwijken en scholen afschieten.

Een citaat dat het vermelden waard is:

“However Bishop Gudziak maintained that Ukrainians had experienced a new-found self-confidence, which he linked to “very important” ecumenical and interfaith collaboration especially in promoting dialogue and non-violent protests during the demonstrations last spring that led to Yanukovych fleeing to exile in Russia.”


Dus, volgens hem leidt euceme en interreligieuze dialoog tot een zelf-vertrouwen, dat de legitiem verkozen president doet vluchten.

Interreligieuze dialoog als gerechtvaardigde oorlog.

Kijk maar naar het Interreligeuze gebed van Bergoglio in de Tuinen van het Vaticaan, dat direct gevolgd werd door de meest gruwelijke afslachten van burgers in Gaza.

Maak Bonny aartsbisschop en zijn interreligieuze dialoog zal in België in de kortste keren tot burgeroorlog leiden.

Anoniem zei

Heeft aan Harvard gestudeerd. Altijd verdacht.

Heeft ook aan het Pontificaal Oriëntaals Instituut gestudeerd. Nog verdachter.

Daar lopen een aantal interessante neocons rond. o.a. Robert F. Taft. Die er rector was in de tijd dat Gudziak er studeerde.

Robert F. Taft is een telg van de uitra-machtige Amerikaanse politiek familie dynastie en neocons, waarvan een tak Mormoonse Apostelen zijn.

Taft is er zo één die vele liturgische misbruiken in de katholieke Kerk die vandaag de dag de norm geworden zijn uitgevonden heeft.

Johan Bonny kent heeft hem ook goed. Omwille van de Congregatie van Oosterse Kerken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer