BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 31 mei 2024

'Kritische burgers' krijgen lik op stuk van een WOKE minister Ben Weyts (N-VA):

Moslimouders in Limburg klagen over 'homoseksualiteitslessen' bij minister Ben Weyts (N-VA), die de kritiek pareert met: "Niet van deze wereld"



Collectieve 'seksuele vorming' in scholen is een ernstige vorm van kindermisbruik



















Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft in maart een brief gekregen in naam van een groep moslimouders uit Limburg. In de brief klagen ze over 'homoseksualiteitslessen'. "Zelfs als de hele mensheid een kwaad als goed accepteert, zal de islam duidelijk zeggen dat het verkeerd is", klinkt het. Weyts stuurde ondertussen een brief terug. "Ons onderwijs is er niet om je eigen wereldbeeld te bevestigen. Het moet kinderen in contact brengen met andere visies."

Uit de brief, die VRT NWS kon inkijken, blijkt dat hij door een vrouw uit Pelt geschreven is. Bij de brief zitten ongeveer 180 handtekeningen die zouden moeten aantonen dat de schrijfster in naam van een grote groep spreekt. Volgens Het Belang van Limburg staan daar mensen uit Beringen, Heusden-Zolder en Houthalen-Helchteren bij. Het kabinet van de minister laat weten dat het gaat om ouders van kinderen in het Gemeenschapsonderwijs.

In april heeft minister Ben Weyts de ouders een brief teruggestuurd. Hij laat daarin weten dat hun vraag botst met fundamenten van de samenleving en hij dus niet kan ingaan op hun verzoek. Weyts voegt toe dat geen enkele religie kan dicteren wat er op school besproken mag worden [Maar, de politiek kan dat dus wél! De inhoud van de opvoeding en het onderwijs zijn het prerogatief van de ouders, niet van de scholen en al helemaal niet van schuinmarcherende ministers!]. Hij vraagt de ouders om zich aan te passen aan het feit dat er in het onderwijs geen taboes zijn en om hun kinderen zelf een mening te laten vormen [Kennelijk zijn er voor de minister wél taboes!]. "Dat lukt alleen door de visie van thuis te confronteren met andere inzichten", klinkt het [LOL. En de thuisvisie van de minister of de partijlijn van de N-VA moet kennelijk niet worden bijgesteld?].

Bij VRT NWS laat Weyts weten dat de brief meer dan een brug te ver is. "We kunnen ons absoluut niet vinden in hun pleidooi. De toon is bovendien zeer agressief. Ik heb hen gewezen op het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en vooral dat we kinderen in onze scholen net willen blootstellen aan andere meningen. Zo voed je hen op tot kritische burgers."

Bron: vrtNWS


Grappige reactie van de minister!

Dus, wanneer de 'kritische burgers' van zich laten horen - hetgeen de minister toch als muziek in de oren moet klinken - mag dat ook wéér niet!

Blijkbaar zijn er WOKE-meningen die wél mogen en ALTERNATIEVE meningen die niet mogen...

Indien men toch zo nodig
'homoseksualiteitslessen' op school wil geven, dan moet men ook die visies aan bod laten die daar anders over denken. Aangezien dergelijke lessen de Lettersoep-agenda promoten, is het toch zonneklaar dat de 'homoseksualiteitslessen' de neutraliteit van het Gemeenschapsonderwijs bedreigen!

Omdat dit een straatje zonder einde is, zou men beter terugkeren naar de situatie van vroeger, dus GEEN collectieve 'seksuele vorming' op school! Net zoals politiek een taboe moet zijn in scholen, zo moet ook alles wat maar 'seksuele vorming' ruikt taboe zijn in scholen.

Collectieve 'seksuele vorming' in scholen is altijd een ernstige vorm van kindermisbruik!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De duitse staatsrectskundige en rechtsfilosoof Ernst Wolfgang Böckenförde (1930-20199 heeft het kort en oregnant gezegd:
"De seculaire op vrijheid gebaseerde staat leeft van premissen die hij zelf niet kan produceren".
het staatsrecht van de westerse "democatieên" inclusief de "verlichting" en de "fraternité, liberté, égalité" van de franse revolutie en alle navolgende revolutionaire, en rood-linkse bewegingen gaat nog steeds op het christelijk denken met zijn christelijk mensenbeeld terug.
Weyts is een domme snul, dat hij dit niet weet.
De islam is namelijk geen knittelige bastaardkerkelijke of vrijzinnig-zotte (Conner Rousseau/ Peetje DEsutter) clubje, maar een theokratische staatsideologie.
De moslims is dat zeer bewust, en niet voor niets drafen ze na hun god Allah op de 2e plaats de profeet Mohammed in hun hart.
Weyts lult er hier nu maar op los, waarbij hij in zijn brief vergeet te zeggen welke profeet nu zijn premissen gedikteerd heeft.
Dat is nu echt cafétooggeklets.
Totaal woke.

Anoniem zei

"De kinderen moeten in contact gebracht worden..." ????
Ongelooflijk!?
30 (dertig ) jaar na het dappere protest van Alexandra Colen tegen de smerige "catechese"boeken Roeach3 met pedofiele en versekste prenten en teksten, komt nu de flodderman Ben Weyts van de N-VA met soortgelijk gezwets op de proppen.
Wanneer men de brief opmerkzaam leest:
dan kan, wanneer de moderne wreld /de meerderheid/ de NVA of de belgicistische maffia van de Roze Balletten en de Club der Atrebaten dit voor "goed" bevindt, kinderen in de school met üedofilie of sodemieterij of bestialiteit in contact gebracht worden.
Dit is totaal pervers.
Deze man Ben Weyts moet direct buitengesmeten worden.
Zijn partij is alleen daardoor een echte vuilnisbak.

Anoniem zei

Vraag van moslimjongen over 'praten over homoseksualiteit in de klas' leidt tot forse discussie in 'Eerste keus'

In 'Eerste keus' zoeken Tom Waes en Pieterjan De Smedt uit wie de jonge mensen zijn die voor het eerst naar de stembus mogen. Waar liggen de first time voters van wakker? De partijkopstukken gaan langs op verschillende middelbare scholen om met jongeren in gesprek te gaan. Vanavond aan de beurt: het Guldensporencollege in Kortrijk.

Chris Janssens: "In de klas moet je bezig zijn met 'ABCDE' en niet met 'LGBTQ'."

Vanaf wanneer moet homoseksualiteit dan wel onderwezen worden?

"Op geen enkele leeftijd", klinkt het duidelijk bij Janssens.

Een antwoord waar het merendeel van de aanwezige jongeren zich in kan vinden.

WOKE is op zijn retour!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------