BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 3 december 2021

Over bastaard-priesters en bastaard-bisschoppen: "Gehuwde 'priester' Norbert Bethune op de koffie bij de Brugse 'bisschop' Lode - klein kind - Aerts"

Of hoe de zonden van een gevallen 'priester' - en zijn permanente staat van doodzonde - erkenning krijgt van een infantiele judas-bisschop in dienst van de Satan


























De schismatieke 'priester' Norbert Bethune (77), die in 1992 het celibaat vaarwel zei, geschorst werd door toenmalig bisschop Roger Vangheluwe en sindsdien op eigen houtje als 'priester' bleef werken, is enkele dagen geleden samen met zijn 'vrouw' op de koffie geweest bij Lode Aerts, de zogenaamde 'bisschop' van Brugge. Aanleiding was de vijftigste verjaardag van het 'priesterschap' van Bethune.

We moeten ons toch wel ernstige vragen gaan stellen aangaande de geldigheid van de post-conciliaire priesterwijdingen - in casu Bethune en Aerts - aangezien er zich toch een aantal ernstige problemen stellen.

Hoe kunnen bisschoppen nog priesters opleiden, wanneer ze zélf niet meer weten wat een priester is? De priesters die uit de post-conciliaire seminaries komen, zijn bastaard-priesters, omdat ze niet weten wat ze zijn. Ze weten niet dat ze gewijd zijn om naar het altaar te gaan, om het offer van onze Heer Jezus Christus op te dragen, en om Jezus Christus aan de zielen te geven, én om de zielen tot Jezus Christus te roepen.

Priesters moeten hun hele leven aan de dienst aan Christus wijden. Ze moeten Onze Heer lief hebben, Hem aanbidden, Hem dienen in de Sacramenten en in het bijzonder in de Heilige Eucharistie, omdat zij geloven in de wérkelijke aanwezigheid van Onze Heer in de Heilige Eucharistie! De échte priester speelt geen pastoor-op-eigen-houtje, maar handelt "in persona Christi".

De Heilige Ambrosius schrijft: "Op het moment dat de priester zich voorbereidt op de viering van het eerbiedwaardige Sacrament, gebruikt de priester niet langer zijn eigen woorden, maar maakt hij gebruik van de Woorden van Christus: het is dus het Woord van Christus dat dit Sacrament tot stand brengt". De privépersoon van de priester wordt in bezit genomen door de Persoon van Christus op Wiens plaats hij staat en Wiens stem hij is. Hieruit volgt dat de priester het beeld van Christus is. "Op grond van het wijdingssacrament worden zij gewijd naar het beeld van Christus".

Zowel Bethune als Aerts zondigen tégen de Heilige Geest omdat zij weigeren het Heil te aanvaarden dat God de mensen aanbiedt door de Heilige Geest die werkt uit kracht van het Kruisoffer. Als de mens het "aantonen van de zonde" -
dat van de Heilige Geest komt - afwijst, dan wijst hij tevens de "komst" van de Helper af – de "komst" die werkelijkheid is geworden in het Paasmysterie, in eenheid met de verlossende kracht van het bloed van Christus: het bloed dat het "geweten zuivert van dode werken".

God is niet geïnteresseerd in het eigen gelijk van iemand en nog véél minder in de erkenning door een afvallige bisschop! In die zin kan een ware Christen géén zonde bedrijven waarvoor geen vergeving is, omdat een Christen die zijn eigen gelijk zoekt en dus boven God denkt te staan, ophoudt een Christen te zijn!

In zekere zin kunnen we dus zeggen, dat de zonde tégen de Heilige Geest de laatste 'druppel' is, die de emmer doet overlopen. Als iemand al maar blijft zondigen, en zich al maar blijft verzetten tégen Gods Geest, al maar méér haat blijft aankweken bij de gelovigen tégen het Evangelie, dan is het niet uitgesloten dat op een dag de Heer Zijn bemoeienissen met iemand staakt, hem loslaat en hem overlevert aan het hellevuur!


6 opmerkingen:

Anoniem zei

GA, jij beschrijft hier een katholieke priester. Maar wij Belgische bastaardkerkers zijn geen priesters.

Pastoor spelen in België, dat is nen job, zoals een ander. En wel één met jobzekerheid. We worden door de staat betaald; dat maakt ons ambtenaren; saai en lui en nutteloos dat het overgrote meerendeel van de rest. Meer begaan met onze arbeidsvoorwaarden dan met de inhoud van onzen job; inclusief betaald verlof, een 13de maand, pensioen, vakbondslidmaatschap en vaderschapsverlof. Dat had dien Bethune goed gezien.

Zoals elke ambtenaar bijten we de hand niet die ons voedt. Wanneer de minister zegt; “spring”, dan springen we. Wanneer de minister zegt; “promoot abortus of homoseksualtiteit”, dan doen we dat. Naar ne bisschop, aartsbisschop, of paus luisteren we toch niet. Die betalen ons niet. Rent a Priest, Rent a child, Rent a Wife, Rent a bishop, da’s al wa telt. Iedereen moet toch zennen boterham verdienen zeker. Of niet soms?

We mogen ons intrek nemen in een riante sociale woning die pastpastorij genoemd wordt, krijgen vruchtgebruik van een kerk waar we op een zondag met de collecte korf rond mogen (de vruchten van ons werk). Brood en wijn worden geleverd, en in tegenspraak met de huidige corona maatregelen, mogen wij deze staande nuttigen aan de toog die altaar genoemd werd, zonder onze coronapas te tonen, in tegenstelling tot een café, waar we niet aan den toog mogen hangen, maar waar we moeten zitten.

Wij hebben geen H. Geest nodig die “werkt uit kracht van het misoffer” zoals jij het zegt. Wij verlaten ons op vrijwilligers, voor de rest verlaten we ons op het personeel van het bisdom.

Hoe kan je nu een bastaardkerker ongelijk geven om daar zijn handtekening onder te zetten?

Om eerlijk te zijn, ik heb de Norbert alleen uitgenodigd in officiële capaciteit omdat ik zodoende mijn huishoudster op kosten van het bisdom kon laten koken. Als ik hem prive uitgenodigd had, had ik het alweer zelf kunnen doen. Iedereen trapt erin dat ik zijn verjaardag wilde vieren. Allez, moa vint toh. Raar verjaardagsfeest waar niemand anders op aanwezig was.

Getekend
Lode Aerts.

Anoniem zei

Vangheluwe heeft Bethume alleen verstoten omdat hij zich met een vrouw is gaan aanleggen. Verrader. Letterlijk, hij heeft de homo's verraden en dan lig je buiten.

Besthume op zijn buurt is dan hard tegen hard achter de homo's aangegaan, onder het mom van profielen jager.

Ze hebben daar op de koffie bij de 'bisschop' eens kunnen bijpraten en God weet wat ze allemaal niet bekokstoofd hebben.

Dat zijn geen priesters, zelfs geen bastaardpriesters, maar het onderste uit de ton en een triest excuus voor een mens.

Anoniem zei

Typisch voor de totale geloofsafval en de strodomheid in het "bisdom Brugge":
Norbert Béthune en zijn club "Rent-a-priest" zijn een klaar geval van simonie en boerenbedrog.

https://www.rentapriest.be/
Deze club schrijft op zijn homepage niet éénmaal het woord "Jezus Christus" en "christelijk".
Ze schrijven uitdrukkelijk dat ze feesten willen vieren met iedereen, wat ook diens overtuigingen zijn...
Het zijn sjamanen, die onder het mom van "sacramenten" (nu ja: de communie als "lentefeest", de doop als "geboortefeest", het huwelijk als "relatiefeest") de mensen geld uit de zak troggelen (400,- euro en verplaatsingskosten ( 0,38 Euro per km)
Klip en klaar simonie.
Merkwaardigerwijze wordt hier geen BTW vermeld- alleen adressen en hulpreferenties voor geluidsinstallaties, decoratie, bloemen, gastronomie en locaties :-) LOL
Bij de referenten vinden we weer de oude bekende Bart Pieters, vroeger in Kortrijk bij de club aan de "Grote Kring" bezig (een zeer modernistische club met veel rosa athmosfeer en dito protagonisten), later pastoraalreferentin de club van Norbert Bethune, ook foefelend met maaltijdcheques en dan op de radar van kavlaanderen.
Na het offensief "VanGheluwe", de klopjacht op de pedofiele tisten en na het "Allerheiligenofffensief" met de "inschattingsfouten" van DeKesel dan spoorstraks verdwenen naae Nederland. Intussen heeft Pieterke Delanoy zijn kap eindelijk over de haag gesmeten, zit Jeroen Claerhout op non-actief bij zijn ouders in Brugge, zijn de seminaries van Bruge en Rijsel na de zotte kuren van Vincent Orroi opgedoekt en is het bisdom Brugge zo goed als failliet na de financiêle catastrofe van de bisexuele diaken Didier Meulemeester...
Bethune zou toch beter gewicht reduceren en gezonde ballastrijke vetarme kost tot zich nemen in deze corona-gevaarlijke tijden.
Quos deus perdere vult prius dementat.

Anoniem zei

Ongehoorzaamheid is een deugd geworden zoals alle ethische waarden worden omgedraaid onder de heerser van deze wereld “satan”. Bovendien geen woord over de uitsluiting van mensen die niet meedoen aan de dwaze opgelegde dwangmaatregelen en of zich niet laten vergiftigen met gentherapie injecties die een uiterst kwaadaardig doel nastreven. Deze kerkleiders zijn een regelrechte schande voor de Kerk van Christus.

Zoals de Croo eerder van de week zei i.v.m. met de coronamaatregelen:” Er mogen geen heilige huisjes meer zijn”. Ik denk dat hij dat in overdrachtelijke zin ook bedoelde. De vrijmetselarij spreekt altijd in gelaagde terminologie en symbolen. Van de Kerk die door de eeuwen heen haar strenge leer strikt bewaakt heeft blijft in de praktijk letterlijk niets meer over. Alles is gesloopt tot de grond. Met hun manoeuvres kennen de “gezagsdragers” van de Kerk geen grenzen meer om de laatste gelovigen tot het uiterste toe te provoceren. Wat vroeger pure heiligschennis en geloofsafval betekende wordt vandaag met open armen ontvangen en gretig binnengehaald. Met de coronacrisis is ook in de Kerk de “Great Reset” of Build Back Better”-operatie in een stroomversnelling gekomen. De NWO met haar “godsdienst van broederschap” wordt het nieuwe en unieke, onaantastbaar “heilige huisje”.

Anoniem zei

"we staan er hier in Westvlaanderen (betr. priesterwijdingen en parochiepriesters NVDA) zzer goed voor" : sic 2005 "bisschop" VanGheluwe in een interview voor groot publiek.
Van de ca. 35 priesterwijdingen onder VanGheluwe heeft nu dik 80 % ofwel problemen met de justitie (inclusief gevangenis) of met de kordate psychiatrie.
De hele hoop is zo rot dat ze uiteindelijk na de hara-kiri van DeKesel de infantiele Minus-habens Lodeke Aerts in Oostvlaanderen moesten halen.
De stemming in de resterende westvlamse clerus is arci-slecht.
En bij hun weinige supporters, cd&v-vrienden (Vincent Orroi LOL) en mensen van het "Oosterhuis-koor" en van wijlen de "gezinsgroepen" eveneens.
Bijzonder slechte stemming omdat ze onder het artillerievuur van De Vlaamse Kruistochten en kavlaanderen.blogspot met The Guardian Angel liggen :-)

Anoniem zei

Het bisdom Brugge: een zéér merkwaardig boeltje.
Bij het opruimen van mijn archief en bekijken van einige screenshots stootte ik op een trots bericht over de "priesterraad" (notabene zelf door het bidom gepubliceerd LOL)

De leden hiervan waren:
Carmino Bohez, onder wiens oogluiken en bevel de seminaristen in de gangen hand in hand moesten gaarn resp. huppelen...;-)
Marc Gesquiere, vroeger chef van het CPRL (late roepingenseminarie in Antwerpen, dé hotte homo-spot) 1999 opgedoekt wegens teveel AIDS en andere schandalen, door VanGheluwe gereycleerd in het Kortrijkse- aldaar zelfmoord in de Leie 2012 bij het opduiken van zijn verleden ("The Boots")
Noel Bonte, St.Michielsbond, intussen ook overleden
Jeroen Claerhout, groot-lawaai van "Gelovigen nemen het woord", animator van de "Gezinsgroepen" en critikaster van AartsbisschopMsgr. Léonard; aangevallen na een mis in Hooglede door de vader van zijn slachtoffer, waarbij de pedofikr dan in homofilie verdraaid werd , maar het anaalverkeer door beide partijen toegegeven werd...Buitengesmeten en bij zijn oudrs in het brugse geland. Inzicht nul.
Tom Flamez, de poly-pedofiele pastoor uit Middelkerke; in het Allerheiligenoffensief dan DeKesel meeslepend in zijn val. Op zijn vlucht geholpen door de oude bekende "ZEH" Patrick DeGrieck..
Dan nog V.G. rn last but not least:
Koen VanHoutte, de "sphinx", onder wiens regiment Pieterke Delanoy (eerst nog priester gewijd, nu ook weggelopen) en Vincent Orroi ( buitengesmeten in Brugge, weer opgedoken in het seminarie van Lille (de schijnheiligheid en de leugens kennen geen einde), dan ook in Lille buitengesmeten , nu bij de CVP / cd&v in Bredene) rondstoeiden, nooit iets gezien , niks geweten en uiteindelijk omdat niet meer draagbaar weggepromoveerd als hulpbisschop naar Brussel-Mechelen (lees: Leuven)
Als leek op de lijst: Petr Rossel met zijn zotte stropdassen .
(Goed lachen! sic kerknet/Brugge: "De bisschop (Lode Aerts) heeft de samenwerking met de heer Rossel stopgezet" LOL)

Een totaal rotte boel.
Om een beroemde en zeer geêngageerde katholieke journalist te citeren:
"Het grote fundamentale probleem van dit pontificaat ("Franciscus"NVDA) ist het niet waarhebben en wegkijken bij de homofiele clubs en verbindingen in de hiêrarchie".
Dat werd ook door AB Viganò reeds vastgesteld.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------