BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 15 december 2021

Een dikke proficiat aan alle niet-gevaccineerden omdat ze niet gezwicht zijn voor de propaganda en niet toegegeven hebben aan de chantage vanwege het regime



















Beste niet-gevaccineerden, nog even volhouden, want de ongrondwettelijke, genadeloze vaccinatiecampagne - die een grove schending van de mensenrechten is - zal weldra haar eindpunt bereiken. De argumenten voor de vaccinatiecampagne storten als een kaartenhuis in elkaar. Deze weerzinwekkende vaccinatiecampagnes willen de hele mensheid permanent aan de naald dwingen en hen “gelukkig te maken” met potentieel dodelijke stoffen waarvan de bijwerkingen worden toegedekt en genegeerd.

Wie een beetje kritisch durft nadenken en zijn gezond verstand gebruikt, beseft dat de mainstream media, de megalomane medische experts die erin worden opgevoerd en de puppet on a string-politiekers door massahypnose een parallel universum hebben gecreëerd, dat totaal niet spoort met de wetenschappelijke werkelijkheid.

Binnen dit parallelle universum wordt het gevaar van een COVID-19-infectie buiten alle proporties opgeblazen. Totaal onnodige, vrijheidsberovende en ongrondwettelijke maatregelen worden manu militari opgelegd en de angst wordt blijvend aangewakkerd bij jan-modaal met kunstgrepen zoals ‘besmettingen’ en 'nieuwe varianten', zodanig dat jan-modaal bijna smachtend uitkijkt naar een in alle haast bij elkaar geflanst, inefficiënt en totaal niet aan de veiligheidsprocedures voldoend 'booster-vaccin'.

Voor de allereerste keer werd er gekozen voor mRNA-vaccins. Deze pseudo-vaccins zijn 100 % experimenteel, houden het gevaar in dat ze in ons eigen DNA-materiaal ingebouwd worden en zijn dus in feite een vorm van genetische manipulatie.

De onzinnige coronamaatregelen hebben ondertussen als collateral damage onwaarschijnlijk ernstige gevolgen op psychisch, sociaal en economisch vlak, waarvan het ergste nog moet komen. Maar, dit schijnen de beleidsmakers niet te beseffen of niet te deren. Zij zijn collaborateurs in een coup die de kleine man nog kleiner maakt en die de superrijken, die de Big Pharma en de Big Tech in handen hebben, totale controle verschaft over deze wereld.

Even moeilijk te bevatten is de extreme hardnekkigheid waarmee in alle mediakanalen de meningen gecensureerd worden van ernstige wetenschappers die dit ganse COVID-19-draaiboek zwaar in vraag stellen, maar die door de mainstream media vlakaf als leugenaars of charlatans worden weggezet, terwijl het net de op hol geslagen media en de gesponsorde wetenschappers zijn die het fake news verspreiden.

De groteske wanverhouding tussen schade en risico’s enerzijds en een voordeel dat twijfelachtig is en zelfs in het ideale geval slechts van korte duur is, bewijst dat het gezondheidsbeleid alle rationaliteit verloren heeft.

De ongevaccineerden moeten nu worden overgehaald om een 'vaccin' te nemen omdat het werkt én veilig is en de gevaccineerde moeten worden overgehaald om een booster-prik te nemen omdat het 'vaccin' niet werkt, maar wel veilig is. Hahaha, ja het wérkt, maar slechts een paar maanden en je wordt wat minder ziek. Huh? Vorig jaar waren er geen vaccins en toen was corona weg in de zomer. Mensen werden helemaal niet meer ziek. Oh ja, nu in de herfst weer wel. Wordt ons de griep als corona verkocht?

De absurditeit van de politieke acties is een belediging voor ieder weldenkend mens:

Bijvoorbeeld de verplichte tests als men ingeënt is. Waarom moet men bewijzen dat men niet besmet is met een virus waartegen men zogenaamd 'effectief' is ingeënt?

Bijvoorbeeld de schuld geven aan de niet-gevaccineerden. Indien de gevaccineerden beschermd moeten worden tegen de niet-gevaccineerden, waartegen zijn zij dan gevaccineerd?

Bijvoorbeeld de besmettelijkheid van gevaccineerden met dezelfde viral load als niet-gevaccineerden. Indien gevaccineerden elkaar net als vroeger kunnen besmetten en dit alleen door de tests kan worden uitgesloten, wat is dan überhaupt het nut van deze mRNA-'vaccinatie'?

Het is altijd druk tijdens griepseizoenen. Dat vergeet iedereen. De zorg is structureel gesloopt, de zorg loopt leeg en we vergrijzen steeds meer. Tuurlijk is het steeds drukker, maar je hoeft jezelf wat mij betreft maar één vraag te stellen: "Heb jij al twee jaar een pandemie gezien?"

Ik niet. Ja een drukke IC. Die is altijd druk tijdens griepseizoenen. Maar een pandemie? Op straat? Op het strand? In het ziekenhuis? Ik in ieder geval na Mei 2020 niet meer. Ja, de definitie van 'pandemie' is afgelopen jaar heel sneaky gewijzigd. Het gaat bij een pandemie nu niet meer om het aantal doden, maar om het aantal ‘besmettingen’ (PCR: dus positief getesten). 'Besmet' zijn, is voldoende! Je hoeft zelfs niet meer geïnfecteerd te zijn! Dus nu is een verkoudheid een 'pandemie'. Maar ook daar is wel weer een idiote verklaring voor. Het maakt dus niets uit. Er komt altijd  wel één of andere onzin-verklaring. Ook de definitie van 'vaccin' is aangepast dit jaar. Maar goed , hoor je ook niemand over.

Wees geen kuddedier dat zich naar de slachtbank laat leiden.

ZEG NEEN!

"IK DOE AAN DEZE WAANZIN NIET (MEER) MEE!!!"

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tja, de liefhebbers van maatregelen en vaccinatie zijn zo bang en doorgeknald dat wanneer die pandemie zelfs niet met massamanipulatie, massapsychose, massahysterie en regelrechte leugens aan de gang gehouden kan worden, en ophoudt, ben ik bang due angsthazen in een dergelijk diep psychologisch gat gaan vallen dat massazelfmoord een mogelijkheid wordt.

Anoniem zei

Het lijkt er wel op dat het Vaccin Verzet gewonnen heeft. Morgen dinsdag vervalt de noodvergunning die het Europees Medicijnen Agentschap (EMA) aan Pfizer gegeven heeft. Over de komende 6 weken zullen ook de vergunningen van alle andere vaccins vervallen.

Voor zover ik weet hebben de farma bedrijven geen verlenging van de vergunning aangevraagd. Ik heb nergens gelezen dat de vergunning verlengd wordt. Toch heeft het EMA pas op 16 december beslist dat productie capaciteit van de vaccins van Moderna, Janssen, en BioNtech/Pfizer verhoogd mogen worden. Wel, toedienen van Pfizer na 21 december zal illegaal zijn – maar niemand heeft tegenwoordig een probleem met een beetje ilegaliteit.

LEZEN JULLIE SOMS DE BIJSLUITER WANNEER JULLIE EEN MEDICIJN BIJ DE APOTHEKER HALEN ?? Ik neem aan dat gevaccineerden de bijsluiter nauwkeurig gelezen hebben voor ze zich hebben lieten vaccineren. Of misschien ook niet. Waarom zou je ook? De hoogmedisch-geschoolde Frank Vandenbroucke zegt immers toch dat de vaccins 100% veilig zijn. Dus 0% bijwerkingen. Maar goed.

(De ‘nevenwerking’ dat een vaccinatie je je vrijheid zou teruggeven is er ook niet. Vraag ze dat eens in Nederland.) Angst voor infectie lijkt wel een nevenwerking onder gevaccineerden. Wat een onderste-boven wereld waar we in leven !

Hier een stukje de bijsluiter van het EMA over het Pfizer Vaccin – het vaccin met de minste nevenwerkingen. Toch geeft men toe dat “de dood” een nevenwerking is;

(eigen opmerkingen tussen haakjes)


De meest voorkomende bijwerkingen van Comirnaty waren gewoonlijk licht of matig en verbeterden binnen enkele dagen na vaccinatie. Deze omvatten pijn en zwelling op de injectieplaats, vermoeidheid, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, koude rillingen, koorts en diarree. Ze hadden invloed op MEER DAN 1 OP 10 mensen. (ENORM VEEL DUS)

Roodheid op de injectieplaats, misselijkheid en braken kwamen voor bij MINDER DAN 1 OP 10 mensen. (MAAR MEER DAN 1 OP 100 – NOG ALTIJD ENORM VEEL) Jeuk op de injectieplaats, pijn in de arm waar het vaccin werd geïnjecteerd, vergrote lymfeklieren, slaapproblemen, zich onwel voelen, verminderde eetlust, lethargie (gebrek aan energie), hyperhidrose (overmatig zweten), nachtelijk zweten, asthenie (zwakte), en allergische reacties (zoals uitslag, jeuk, jeukende uitslag en snelle zwelling onder de huid) waren soms voorkomende bijwerkingen komen voor bij MINDER DAN 1 OP 100 mensen. (MAAR MEER DAN 1 OP 1000). Zwakte in spieren aan één kant van het gezicht - acute perifere aangezichtsverlamming of verlamming - kwam zelden voor bij minder dan 1 op de 1.000 mensen. (maar meer dan 1 op 10.000) (en hum… dat is niet “zelden”) (voor zeer ernstige nevenwerkingen is dit enorm hoog)

Een zeer klein aantal gevallen (HIER IS ELK GEVAL ER 1 TE VEEL, WANT DE NEVENWERKING KOMT OP “DE DOOD” NEER) van myocarditis (ontsteking van de hartspier MET OVERLEVINGSKANS 20 TOT 50%) en pericarditis (ontsteking van het membraan rond het hart) is opgetreden met Comirnaty, (MET ASTRA ZENECA IS HET 4 KEER ZO VEEL) evenals uitgebreide zwelling van de gevaccineerde arm en zwelling van het gezicht bij mensen met een geschiedenis van injecties met dermale vullers (BOTOX en BORST IMPLATATEN) Een zeer klein aantal gevallen van erythema multiforme (rode vlekken op de huid met een donkerrood centrum en lichtere rode ringen) is ook voorgekomen.


Vandaag keurt het EMA waarschijnlijk het nieuwe Nuvaxovid van Novavax goed. Maar dat is een “subunit” (sub-unit) vaccin. Gebasseerd op antigenen van het virus – dus geen mRNA,

Laurent zei

Beste,

God's creatie kunnen we dagelijks bewonderen en toch ziet niemand het wonder door de indoctrinatie van oa. de evolutietheorie.

Een zogenaamd ziekmakend infecterend virus moet volgens de evolutionisten zichzelf uit het niets hebben ontwikkeld. Dit door ongecontroleerde toevallige biochemische processen.

En dit virus heeft in zijn voortbestaan of beter gezegd reproductie een levende cel nodig.
Opnieuw moet volgens deze evolutionisten ongecontroleerde toevallige biochemische processen zorgen voor het ontstaan van een cel.

Dit virus moet dan specifiek een mechanisme ontwikkelen om die toevallige ontwikkelde cel te kunnen binnendringen. Kan iemand aan de evolutionisten duidelijk maken dat ze er zelfs met miljoenen, laat staan miljarden jaren niet geraken.

De kans is te belachelijk klein, dat men er kan vanuit gaan dat dit een non-event is.

De mens heeft zichzelf niet tot ontwikkeling gebracht. Zoals een computer, gsm, smartwatch,... hebben we een hogere intelligentie nodig gehad om tot ontwikkeling te komen.

Probleem is dat een groot deel van de medisch wereld naar het menselijk lichaam kijkt en een brok materie ziet dat een toevalligheidje is van miljoenen jaren te wachten.
Waarom mogen ze er dan niet mee knoeien?
Waarom mogen ze er niet van uitgaan dat er fundamentele gebreken zijn dat zij moeten oplossen?

Als je Gelooft dat het menselijk lichaam een product is van een hogere intelligentie, ga je er zorgvuldiger mee om en besef je dat we misschien nooit exact zullen weten hoe we in elkaar zitten.

De Creatie heeft een bovenmenselijke pracht, synergie en complexiteit. Wij, de mens, gemaakt in Zijn beeld, hebben een specifieke opdracht meegekregen.
Namelijk wij zijn hier om voor Zijn Creatie te zorgen.

In de mens ziet men de handtekening van God want de mens is een ultiem product van liefde en samenhorigheid.
Zou deze Creator een ziekmakend infecterend virus ontwikkelen terwijl dit juist het omgekeerde zou zijn van hoe Gij ons als mens-zijn op aarde heeft gebracht.

Mvg,
Laurent

Anoniem zei

Wat hebben de anti-vaxxers en pro-vaxxers met elkaar gemeen?

Geen van beiden zal ooit volledig gevaccineerd zijn.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------