BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 17 juli 2021

Premier Alexander De Croo (Open VLD) en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen bezochten vandaag Rochefort om er - volgens het persbericht - de lokale inwoners "een hart onder de riem te steken"...


De Croo en Von der Leyen - telg uit één van de grootste slavendrijversfamilies
(Robertson) uit de VS - paraderen door de vakkundig schoon geveegde straten
van Rochefort. Let op de prominent aanwezige koloniale Belgische en EU-vlaggen
(cfr. vlag van Congo-vrijstaat) die attent zijn opgehangen en de laatste bewoner
die door twee motards 'vakkundig' op afstand wordt gehouden...

Op een ogenblik waarop de lijken nog geborgen moeten worden,
en de meeste slachtoffers nog NUL hulp hebben ontvangen
is een dergelijke sightseeing tour ronduit weerzinwekkend.

Empathie = NUL

Een gebrek aan empathie kan omschreven worden als een breindefect
waardoor mensen zich niet in de situatie van anderen kunnen verplaatsen.

De empathisch-gestoorden beschouwen andere mensen niet
als volwaardige individuen met eigen gedachten en gevoelens.

Bij verschillende stoornissen speelt gebrekkige empathie een rol,
zoals bij borderline-persoonlijkheidsstoornis, narcistische persoonlijkheidsstoornis,
psychopathie en autisme. Sommige mensen hebben daardoor problemen
in de omgang met anderen en vermijden 'sociale' gebeurtenissen.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

DEEL 1


VRT Nieuws
“Help, wordt het leven echt zoveel duurder als het lijkt? "Geen inbeelding, maar wellicht maar tijdelijk"”
“Is het u ook opgevallen? We hebben u de laatste tijd om de oren geslagen met berichten over dure energie- en benzinetarieven, [NIET ALLEEN BERICHTEN, DE KASSIER BIJ DE BENZINEPOMP BEVESTIGT DIT TELKENS IK MEN TANK VUL.] uit de pan swingende immopprijzen en hoge bouwkosten. [DAT HEEFT ALLES TE MAKEN MET VRAAG EN AANBOD, EN SPECIFIEK EEN GEBREK AAN AANBOD]

Over de “TIJDELIJKHEID VAN DE INFLATIE”.

Door het te zeggen ontpopt de VRT zich als de spreekbuis (lees: ‘propaganda apparatsjick’ --- in de zuiverste betekenis van het begrip) van het Amerikaans Ministerie van Financiën. (The Treasury). In het bijzonder de minister Janet Yellen.

Het begrip “tijdelijke inflatie” is geraaskal van een waanzinnige idioot, en Janet Yellen, de Amerikaanse Minister van Financiën zegt het de hele tijd, en is de enigste die met dit absurde begrip vanalles en nog wat uitlegt. Door deze typische uitdrukking van de Amerikaanse minister te citeren, concluder ik dat de VRT accepteert dat ze minister van België geworden is. (in de zuiverste betekenis van het begrip)

Door de inflatie “tijdelijk” te noemen BEWIJST de VRT dat het economisch beleid in België door Washington bepaald wordt.

Je zal wel van Jerome Powell gehoord hebben. Dat is de voorzitter van de raad van bestuur van de Ferderal Reserve System, oftewel de National Bank van de VS. Wel; die heeft niets meer in de pan te brokken, en publiceert zelfs geen persberichten meer.

Maar Janet Yellen lijkt nu de job van de Centrale Bank te doen. Bewijs hiervoor vind je in de krantenkoppen rond Yellen in de voorbije week alleen.

Test het zelf. Google “Janet Yellen + Temporary”. Je moet er niet eens “inflation” aan toevoegen.

1/ Janet Yellen “wil zeker zijn dat inflatie onder controle blijft.” --- dat is ‘Fed Speak’. Het soort dingen een centrale bank zegt, niet een minister. Inflatie onder controle houden is specifiek de taak van de centrale bank, niet van het ministerie van financieën.

2/ Janet Yellen ziet “de komende verschillende maanden met snel stijgende inflatie” --- opnieuw Fed Speak vanwege de Minister van Financiën. In ieder geval geeft men al toe dat de tijdelijkheid van de “tijdelijke inflatie” al het hele 2de en 3de kwartaal van 2021 behelst.

3/ Janet Yellen; “de verwachting van inflatie zit nog altijd binnen de normen” --- opnieuw Fed Speak over inflatie, vanwege de minister.

4/ Janet Yellen ziet “geen probleem met stijgende huisprijzen zoals in de eerste 7 jaar van 2000, maar is wel bezorgd over de betaalbaarheid.” Dit is eigenlijk grappig. Geen bubbel, maar ook al hebben we de laagste interestvoeten ooit, er is nog niemand die een huis kan betalen. Ook hier klinkt Janet Yellen alsof ze een Centrale Bank is i.p.v. Minister van Financiën.

5/ Janet Yellen “ziet een wereld waar de interestvoeten op gematigd pijl zitten” --- 0.25% in de VS en minus 0,5% in Europa moeten inderdaad “gematigde” interestvoeten genoemd worden LOL. Maar dat betekent wel dat ze alleen omhoog kunnen – en dat zal pijn doen.) En opnieuw, interestvoeten worden door de centrale bank bepaald, niet door de minister.

6/ Janet Yellen “daling in interest op obligaties blijft onder controle” --- opnieuw, dat is niet de taak van de Minister van Financiën, maar ‘market-focused’ Fed Speak. Trouwens; 2,3% op een Amerikaanse 10-jarige obligatie is apennootjes. Inderdaad gematigd en kan alleen omhoog – en dat zal pijn doen.

7/ Janet Yellen “maakt zich zorgen over opflakkering Covid, en nieuwe lockdowns zitten in de pijplijn” --- i.a.w. je moet de economie niet heropstarten, want we gaan de boel toch opnieuw platleggen, en vertrouw maar gewoon verder op de overheidsstimulus, die stimulus wordt door de centrale bank geleverd, niet het ministerie.

Anoniem zei

DEEL 2

8/ Janet Yellen “heeft contact gehad met haar Chinese collega” --- interessant… de VS heeft officieel verklaard dat ze net geen contact met China onderhouden, en China heeft net geweigerd om de Amerikaanse vice minister van binnenlandse zaken te ontmoeten.

9/ Janet Yellen “vindt dat de Federal Reserve hun werk goed doet”, maar weigert commentaar te leveren op Jerome Powell (de voorzitter van de raad van bestuur van de Federal Reserve) maar Yellen zou met de President praten over Jerome Powell. --- dat is de grootste betutteling van de voorzitter van de centrale bank die minister kon verzinnen. Ronduit beledigend.

DAARUIT MOETEN WE BESLUITEN DAT DE AMERIKAANE MINISTER VAN FINANCIËN DE JOB VAN DE VOORZITTER VAN DE CENTRALE BANK VERRICHT.

EN DAT DE MINISTER VAN FINANCIËN IN RANG EN SENIORITEIT BOVEN JEROME POWELL (VOORZITTER VAN DE CENTRALE BANK) STAAT.

In andere woorden;

HET MINISTERIE VAN FINANCIËN HEEFT DE CENTRALE BANK GEABSORBEERD. De consequentie is dat het hele financieel systeem, inclusief de banken door het ministerie beheerd worden.

(nu moet de geheime dienst het leger nog absorberen, en het Witte Huis heeft de absolute macht)

Aangezien België via de Europese Centrale Bank zich vooral op de VS moet verlaten om hier Corona stimulus te leveren, en aangezien de VRT Janet Yellen citeert (zonder haar te vermelden), zijn tekenen dat de Belgische situatie identiek is als de Amerikaanse.

HOE IS DEZE SITUATIE ONTSTAAN?

Zoals eerder op dit blog gerapporteerd is in september 2019, de Amerikaanse REPO MARKT gecrasht.

Hoe deze precies gecrasht is en wat de details zijn is niet duidelijk. De Raad van Bestuur van de Centrale Bank en de hoofdboekhouder zullen het wel weten, maar dat zijn niet direct mediageile mensen, en houden hun lippen alsof ze dicht genaaid zijn, en geven Corona de schuld van de situatie. Typisch.

Zelf denk ik dat er een centrale bank failliet gegaan is. Het zou de Amerikaanse, Europese, Chinese, of Japanse geweest kunnen zijn, of één van de 5 grootste banken ter wereld. (Credit Suisse, Deutsche Bank, Nomura zijn alle 3 voorbeelden van banken die op het punt staan, om maar stil te zwijgen over de Schaduwbanken zoals BlackRock die nog groter zijn. Andere bronnen menen dat BlackRock de crash van de Repo markt opzettelijk veroorzaakt heeft.) Namen kan je er nooit op plakken, daarvoor praten die lui te weinig, maar wat zeker is, dat toen de Repo markt gecrasht is, heeft de Federal Reserve het nodige geld gedrukt, om de verliezen te dekken, om te kunnen doen alsof er niets aan de hand was, maar hebben dat alleen mogen doen indien het Ministerie van Financiën senioriteit over de Centrale Bank verkreeg. I.a.w. de Minister van Financiën absorbeerde de Centrale Bank. Ik hoor dezelfde conclusie uit diverse hoeken. --- en dat was waarschijnlijk het plan vanaf het begin.

BESLUIT
Veel is speculatie, conjectuur, en deductie maar wat wel zeker is, uit de citaten van Janet Yellen hierboven, dat in de VS de Minister van Financiën senioriteit over de Voorzitter van de Centrale Bank eist, en de het Amerikaanse ministerie van financiën en de centrale bank niet meer te ondscheiden zijn.

Als de VRT Janet Yellen citeert, betekent het dat ze ook senioriteit over de Belgische Centrale Bank eist, en daarmee, seniortiteit over de Europese Centrale Bank (cfr. Verdrag van Maastricht)


---
Je kan je hetzelfde afvragen van wat De Croo daar met von der Leyen in Rochefort doet. Waarom Rochefort? Waarom met von der Leyen? Is von der Leyen de facto staatshoofd in Belgie?

Anoniem zei

Over de vergrijzing van de bevolking en levensverwachting in de ‘Nieuwe Normaal’ wereld van het (bijna) overwonnen virus.

Als cynicus zou ik zeggen dat het in het laboratorium-geproduceerde virus dat vooral gevaarlijk is voor zij die ouder zijn dan de levensverwachting, ideaal is om de oudere bevolking wat uit te dunnen. Dat leidt tot besparingen in ziekenhuisbehandelingen en rusthuiskosten net op een moment dat de periode waarin ze van hun pensioen genoten hebben langer wordt dan de periode gedurende dewelke ze gewerkt (en belastingen betaald) hebben. Daarenboven kan FOD Financiën vroeger successierechten innen.

Maar deze gedachtengang klopt niet. De lockdown levert NÓG betere bijdrages aan de schatkist dan het virus.

Volgens het ‘Pareto Principe’, leveren 20% van de werknemers van een ondermening 80% van de winst. Of 20% van de mensen hebben 80% van het kapitaal enz. Maar dat was in 1908 toen Vilferdo Pareto het principe publiceerd heeft.

In ieder geval, hoe cynisch het ook moge zijn, er zijn groepen in de maatschappij die er niets aan bijdragen, en de maatschappij alleen maar kosten.

Drugs- en alcohol verslaafden, zelfmoordenaars, mensen die chronische nierziekte of diabetisch lijden, en gewapende bendes. In de VS zijn dat vooral de zwarten en Hispanics.

HET ZIJN NET DIE GROEPEN DIE HET ZWAARST GETROFFEN WORDEN DOOR PRIMAIRE EN SECUNDAIRE GEVOLGEN VAN DE LOCKDOWN.

ZO VEEL MENSEN UIT DIE GROEPEN ZIJN ER VORIG JAAR GESTORVEN DAT IN DE VS OP 1 JAAR TIJD DE LEVENSVERWACHTING MET EEN VOLLE 2 JAAR GEDAALD IS.

Je hebt enorme maatschappelijke schokken nodig om een dergelijk groot verschil te maken op een statistisch gemiddelde. De belangrijkste groep zijnde de Hispanics, kort gevolgd door de zwarten. Er zijn heel veel oude blanken aan Covid gestorven, maar hun bijdrage aan de verschuiving in levensverwachting is zo sterk niet, omdat zij maar 10 jaar ouder waren dan de levensverwachting en zodoende het gemiddelde maar lichtelijk omhoog trekken. De levensverwachting krijgt wel schokken met grote toenames in vroegtijdige dood in mensen die 50 jaar jonger zijn dan de levensverwachting.

De toename in vroegtijdige dood in jonge volwassenen is het sterkst te merken in Amerikaanse Staten waar men politie budgetten gekortwiekt heeft, en waar een blanke agent per definitie een racist is en waar de Hispanics en Zwarten nu doen wat ze willen, maar ze lijken zelf de criminaliteit voor de politie op te lossen.

Toevallig zijn dat net die staten die het hardst geprobeerd hebben Covid uit te roeien, (Zero-Covid) en de strengste lockdown gemandateerd hebben.

Het zijn ook die staten waar de hoogste concentraties ethnische minderheden wonen.

Nier- en leverziekte treft vooral Zwarte Amerikanen, en natuurlijk, velen hebben geen toegang tot gezondheidszorg omwille van de excessieve kost in de VS.

https://www.wsj.com/articles/u-s-life-expectancy-fell-by-1-5-years-in-2020-the-biggest-decline-in-generations-11626840061?st=3qv53q2npl5jjg7&reflink=desktopwebshare_twitter

WAT DE OVERSTERFTE IN BELGIË BETREFT SPELEN ANDERE OORZAKEN EEN ROL WAAR ZELFS SCIENSANO ANTWOORD OP KAN LEVEREN. MAAR OVERSTERFTE DOOR EEN ANDERE DOODSOORZAAK DAN CORONA IS REËEL.

https://covid-19.sciensano.be/sites/default/files/Covid19/Be-MOMO%20adaptation%20baseline%20due%20to%202020%20excess%20mortality_NL.pdf

Zelf denk ik dat de ziekenhuizen in lockdown veel te weinig diagnoses gemaakt hebben voor kankers en hart- en vaarziektes en bijbehorende behandelingen, dat de gevolgen in oversterfte nog een paar jaar zullen voortduren.

Besluit.

De besparingen op politie, gezondheidszorg, gerecht, penitentiaire instellingen, wanneer criminelen zichzelf dooddrinken/spuiten en elkaar vermoorden is veel groter dan de besparing op de zorg van stokoude mensen.

Want criminelen moeten 40 á 50 jaar verzorgd worden. Een bejaarde maar een paar jaar.

Kankerpatiënten laten sterven bespaart ook enorme bedragen.

DE LOCKDOWN IS DOOR-DE-OVERHEID GESANCTIONEERDE GENOCIDE, EUGENETISCHE EN ETHNISCHE ZUIVERING.

Anoniem zei

Ondertussen in Japan

Opening Olympische Spelen in mineur zonder toeschouwers maar wel staatshoofden, terwijl buiten een goede 1000 betogers tegen de spelen demonstreren. De sponsors haken af, de atleten testen disproportioneel veel positief.

Pet af voor Macron en Jill Biden om zich daar te durven tonen. Ze zijn verloren gelopen in de wereld die ze zelf gecreëerd hebben.

Anoniem zei

Beste,

Belgische viroloog,
aangesteld door de overheid
traint internationale leiders
hoe zij via media manipulatie
ons land kunnen laten geloven dat er een pandemie is
en hoe ze het volk kunnen verleiden tot vaccinatie.

>>> Marc van Ranst, viroloog in dienst van de overheid !!!
Hijzelf vertelt hoe dat in zijn werk ging !!!
en nog anderen die nu hun grote spijt betuigen !!!

BPOC2020 - Nieuwsflits 22 juli 2021
https://www.youtube.com/watch?v=0yloDQs3tTU

Nederlandse ondertitels.

BPOC2020 - Nieuwsflits 22 juli 2021
Onderwerp: onderzoek naar de media in Nederland
Zie ook https://www.bpoc2020.nl

(BPOC = Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie)

VERTEL HET VOORT.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------