BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 24 juni 2021

BREAKING: In Groot-Brittannië is de Indiase variant inmiddels 6x dodelijker voor gevaccineerden dan voor niet-gevaccineerden, schrijft weekblad 'Wochenblick'





























Ominöse Delta-Variante: Für Geimpfte tödlicher als für Ungeimpfte


Link:

https://www.wochenblick.at/ominoese-delta-variante-fuer-geimpfte-toedlicher-als-fuer-ungeimpfte/



Volledig gevaccineerden in Groot-Brittannië lopen een 6-voudig hoger risico op overlijden door de Delta-variant in vergelijking met niet-gevaccineerde mensen. Dit is niet echt een bewijs van de effectiviteit van de corona-vaccinatie.

17.656 van 60.624 nieuwe Covid-19-besmettingen met de Delta-variant - dus 33% - zijn volledig gevaccineerd en raken nog steeds besmet.


De corona-sterftecijfers zijn nog dramatischer: Méér dan de helft van de corona-doden zijn volledig gevaccineerd:

Het sterftecijfer onder niet-gevaccineerde mensen is: 0,1%

Het sterftecijfer onder voor 1x gevaccineerde personen recenter dan 21 dagen na vaccinatie is: 0,02%

Het sterftecijfer onder mensen die voor het eerst zijn gevaccineerd en die meer dan 21 dagen geleden zijn gevaccineerd, is: 0,1%

Het sterftecijfer onder tweemaal gevaccineerde personen is: 0,64%






















Bron: Science Files

Link:

https://sciencefiles.org/2021/06/18/delta-neue-bezeichnung-alte-fake-news-sars-cov-2-variantenfestspiele/


2 opmerkingen:

Anoniem zei

"Hier is wijsheid. Hij die intellect heeft, laat hem het getal van het beest berekenen." Openbaringen 13; 18

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat wiskunde het enigste vak is dat de moeite waard is te studeren, als je toch je tijd op school gaat verdoen.

De overheidsvirologen en statistici strooien al een anderhalf jaar zinloze statistieken in het rond (in absolute cijfers die niet meer kennis vereisen dan gewoon doden tellen) maar als je zelf wat percentages gaat berekenen vorm je een heel ander beeld van de 'pandemie'; namelijk dat SARS-CoV-2 helemaal geen medisch probleem is maar alleen een politiek probleem, dat door een gefaalde overheid in hun incompetentie wordt gecreëerd.

Het klopt; zoals de blogmoderator schrijft, 'het probleem' moet nog pas goed beginnen. Wat we voorlopig gezien hebben van de 'pandemie' is niets in vergelijking met wat ons te wachten staat. De waarschuwing van Dr Mike Yeadon in zijn brief aan de EU in december 2020 is zich aan het materialiseren; nadat een gevaccineerde besmet wordt met het origineel virus, dat de reactie veel heftiger is dan voor een niet gevaccineerde.

Bereid je maar voor op het sterven van de helft van een rusthuis bevolking als dagelijkse kost wanneer het griepseizoen opnieuw van start gaat.

Wat een lulkoek je in de pers moet aanhoren;
"wanneer een gevaccineerde besmet wordt, zijn de symptomen minder ernstig" --- hoe weet je hoe deze persoon op het virus zou gereageerd hebben indien hij niet gevaxxt zou zijn geweest.

Alleen al het feit dat de pers over de ernst van de symptomen spreekt voor gevaxxten betekent dat ze het nauwkeurig volgen, want verwachten zich aan iets.

Anoniem zei

Israël overweegt om om nieuw volledig gevaccineerden in quarrantaine te plaatsen ma de tweede prik omdat het vermoeden bestaat dat net de gevaccineerden de delta variant verspreiden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------