BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 7 mei 2021

Vaudeville omtrent de plexiglasschermen op caféterrassen bewijst dat het Belgische regime al een jaar een verkeerd beleid voert op basis van foute wetenschappelijke gegevens van incompetente 'experts' en virologen































Eind vorige maand zette het Overlegcomité van de verschillende regeringen het licht op groen voor de heropening van de terrassen op 8 mei. Die heropening moest wel volgens een protocol verlopen, denk aan afspraken over toiletbezoek of afstand houden tussen de tafels.

Begin deze week werd het protocol afgeklopt na onderhandelingen tussen de regering en de sector. In het document staat te lezen dat er anderhalve meter afstand moet zijn tussen de tafelgezelschappen, "tenzij de tafelgezelschappen worden gescheiden door een plexiglazen wand of een gelijkwaardig alternatief, met een minimale hoogte van 1,8 meter". Dat staat overigens ook op de website van de Federale Overheidsdienst Economie.

Maar die zin over de plexiwanden was blijkbaar niet afgesproken op het Overlegcomité, zo liet coronacommissaris Pedro Facon vrij snel weten aan minister van Middenstand David Clarinval (MR), die voor de regering het protocol mee onderschreef. In regeringskringen was inderdaad te horen dat de plexischermen "in strijd waren met de beslissing van het Overlegcomité". Dat werd vanmorgen bevestigd door vicepremier Vincent Van Quickenborne (Open VLD).

De redenering is dat er geen beperking op het aantal aanwezigen op terrassen is vastgelegd. Maar dan moet er wel steeds 1,5 meter afstand tussen gezelschappen worden gegarandeerd, en dus mogen tafels niet korterbij worden gezet met plexischermen ertussen.

De horecasector zelf reageert bijzonder misnoegd. "Enerzijds vinden we het zeer spijtig dat de beslissing een dag op voorhand moet komen. Mijn collega's hadden zich voorbereid. Vorige keer (in de zomer, red.) was plexi geen probleem. Er zijn nu ook meer mensen gevaccineerd, toen was daar nog geen sprake van", reageert Kevin Van der Auwera, voorzitter van Horeca Leuven. Matthias Decaluwé van Horeca Vlaanderen hoopt op een aanpassing die de plexi's toch toelaat.

Bron: vrtNWS


Waarom zijn plexischermen nu wél - en vorig jaar niet - "in strijd met de beslissing van het Overlegcomité"?

Vorig jaar had men het vooral over "de grote en de kleine druppels" en dacht men te weten, dat mensen vooral via de wat grotere druppels besmet zouden worden. De grote druppels komen inderdaad niet zo ver (zelden verder dan 1,5 meter) dan de kleine 'druppels'.  

Vorig jaar was het volgens de 'experts' en de virologen nog niet duidelijk of de kleine 'druppels' (aerosolen) die in de lucht blijven hangen een rol spelen bij de verspreiding van het virus. Mochten ze een rol spelen in de verspreiding, dan zou dit een minder belangrijke verspreidingsroute zijn dan van de grotere druppels. Het beeld van de verspreiding van SARS-CoV-2 was volgens de 'experts' hetzelfde als dat van andere virussen die door grote druppels worden overgedragen.

Vorige jaar leek het erop dat het virus wel in de fijne kleine druppeltjes kan zitten, maar dat de hoeveelheid virus daarin meestal niet voldoende is om iemand te infecteren.

Dus: 1,5 meter afstand houden, mondmaskers en plexischermen...


EN NU DAN DE SERIEUZE WETENSCHAP:

Echter: 'nu' is gebleken dat niet de grote druppels, maar wel de kleine 'druppels' (aerosolen) het virus verspreiden.

Dus: 1,5 meter afstand houden, mondmaskers en ook plexischermen zijn totaal nutteloos omdat zij de aerosolen niet tegenhouden.

Echter: in Azië was men aanvankelijk in staat om het virus beter te beheersen - niet omwille van de technologie - maar omwille van de nadruk op de aerosolen en de ventilatie/verluchting.

Dus: verluchten is de enige maatregel die iets oplevert, al het overige is onzin!

Echter: de 'experts' en de virologen hadden dit kunnen weten als zij zich serieus in de materie verdiept zouden hebben en op de hoogte waren geweest van de internationale vakliteratuur!

Dus: de nadruk en het uitsluitend bestuderen van de Europese en Amerikaanse literatuur en de verwaarlozing van de Aziatische wetenschappelijke studies heeft de Europese 'experts' en de virologen de das omgedaan. Ze waren dus in feite incompetent! Onwetend! En hebben alleen maar foute adviezen geformuleerd en miljoenen Europeanen op medisch en economisch vlak in de problemen gebracht met nu al vele duizenden onnodige doden als gevolg!

Echter: de kennis van de aerosolen was wél bekend bij de zogenaamde 'corona-ontkenners' aangezien zij van in het begin op de aerosolen gewezen hebben. Maar, de 'experts' en de virologen kozen ervoor om de 'corona-ontkenners' belachelijk te maken en de media deden hun duit in het zakje door hen monddood te maken!

Dus: vertrouw de zogenaamde 'experts' en de virologen niet! Ook niet aangaande hetgeen zij zeggen omtrent de corona-vaccins, want alles wat ze zeggen, is enkel maar opinie op basis van financiële motieven.

WIJ ROEPEN DE JONGEREN NOGMAALS OP VOORZICHTIG TE ZIJN - DE KANS DAT WE HIER TE MAKEN HEBBEN MET EEN MISLUKT BIOLOGISCH WAPEN IS REËEL - VENTILEER GESLOTEN RUIMTES EN LAAT JE ABSOLUUT NIET MET EEN VEROUDERD EXPERIMENTEEL VACCIN INENTEN, WANT DE RISICO'S VAN VACCINATIE ZIJN GROTER DAN DE RISICO'S IN VERBAND MET HET CORONA-VIRUS.

HERBESMETTING MET WILD VIRUS IS NA VACCINATIE ZEER GEVAARLIJK OMWILLE VAN ANTIBODY-DEPENDENT-ENHANCEMENT (ADE) EN VORMT EEN GROOT GEVAAR VOOR DE VOLKSGEZONDHEID!

ANTIBODY-DEPENDENT-ENHANCEMENT (ADE) DOET ZICH VOOR BIJ EEN HOGE VIRAL LOAD EN HET DAARMEE GEPAARD GAANDE ONTSTEKINGSINFILTRAAT VAN GRANULOCYTEN EN MACROFAGEN. MET ANDERE WOORDEN, HET VACCIN VERSTERKT HET VIRUS OMWILLE VAN DE OVERDREVEN AFWEERREACTIE VAN HET LICHAAM TEGEN HET VIRUS ALS GEVOLG VAN VACCINATIE! HET BETREFT DUS EEN FOUTE AFWEER DIE VERSTERKT WORDT DOOR VACCINATIE! LUISTER NIET NAAR DE STRUISVOGELS DIE DE WAARHEID NIET WILLEN KENNEN!

1 opmerking:

Anoniem zei

De overheids'virologen', veeartsen, politici, ambtenaren, advocaten, boekhouders, en andere doemprofeten, hebben - vaak "angstig" (om Vlieghe te citeren) - zich al 15 maanden lang blindgestaard op statistieken van een fundamenteel zinloze CPR test en hebben 0 wetenschap geproduceerd en de bestaande wetenschap omtrent virologie genereert en ontkent.

IEDEREEN WIST HET VAN DE DESINFECTERENDE WERKING VAN ZONLICHT EN VERSE LUCHT maar zo snel Trump het zei, hebben ze inderdaad deze wetenschap met alle macht belachelijk gemaakt. Ze hadden trouwens een lockdown ingevoerd waar niet veel zonlicht of verse lucht bij komt kijken. Terwijl de wegen naar de bossen met containers of hopen zand gebarricadeerd waren en de parken gepatrouilleerd werden door politie die je in elkaar sloeg wanneer je je op en bank neerzette.

Een ander groot verschil met Azië is dat landen daar hun grenzen gesloten hebben, terwijl men in Europa alleen de interne grenzen gesloten heeft maar niet de buitengrens van de Unie.


Daarenboven hebbben Aziatische landen hun grenzen veel vroeger in de pandemie gesloten (neem Korea bijvoorbeeld).

Maar het is zinloos te analyseren waar het Coronabeleid gefaald heeft, want het enigste dat gezegd moet worden is dat de pseudo-technocraten en plutocraten in Europa onderling een machtsstrijd gevoerd hebben (e voeren) om zichzelf zo veel mogelijk macht toe te eigenen. Aangezien België administratief en politiek totaal versnipperd is, heerst er hier veel meer machtsstrijd dan elders.

En herinner je de naam ; Pedro Macon. Wanneer je hem op straat tegenkomt, steek over en wandel verder aan de andere kant.

Het moet ook gezegd worden dat zonder de steun van de pers men er niet in geslaagd zou zijn zo veel pseudo wetenschap te verspreiden.

Hier een voorbeeld;

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/05/07/als-een-kaars-opbrandt-dan-ademen-we-die-in-elke-kaars-heeft/

"Als een kaars opbrandt, ademen we die dan gewoon in? En is dat ongezond?"

"Waar gaat de kaars naar toe?" (Naar de hemel natuurlijk. Waar anders?)

"Het klopt dat we die kaars eigenlijk inademen", zegt binnenluchtexpert Marianne Stranger van de VITO"

Iets verder wordt gealludeerd dat het inademen van CO2 slecht zou zijn en geen woord over stikstof.

Wat er niet te lezen staat is dat indien men met Marianne Stranger in dezelfde kamer zit, men ook haar inademt.

Hedendaagse Wetenschap is zoals het sprookje of fabeltje van weleer, waarin er ook steeds morele lessen zitten. Maar feiten...?

In het heel kort; men moet tegenwoordig zorgvuldig kiezen met wie men een kamer (of terras) deelt. Ik meen dat. Het zijn niet zo zeer plexi schermen of mondmaskers die men nodig heeft maar bullshit filters. De onzin waar men dagelijks aan blootgesteld wordt.

Niet voor niets dat er in oude catecheses te lezen is dat men zich in het leven met goede katholieken moet omringen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------