BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 8 mei 2021

De EU-Top in Lissabon is de top van het verraad: "Europese Commissie bestelt 1,8 miljard extra Pfizer-vaccins" en voert ongrondwettelijk Corona-paspoort in
































De Europese Commissie heeft een contract gesloten met vaccinproducenten Pfizer en BioNTech voor de aankoop van nog eens 900 miljoen doses van hun coronavaccin [!]. Die zullen geleverd worden in de periode 2021-2023, kondigt Commissievoorzitster Ursula von der Leyen aan. Het contract voorziet ook een optie om nog eens tot 900 miljoen extra dosissen van het vaccin te bestellen[!].

De vaccins worden in de komende twee jaar geleverd en zijn bedoeld voor de opfrissingsinentingen van volwassenen en voor de vaccinatie van minderjarigen [= crimineel!]. Volgens informatie van het Duitse persagentschap DPA is er 35 miljard euro
[!][!][!] gemoeid met de aankoop en betekent het contract extra investeringen in de Belgische en Duitse productiesites van het vaccin. In ons land wordt het Pfizer/BioNtech-vaccin gemaakt in Puurs.

Bron: vrtNWS

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is niet de eerste keer dat Pfizer een levering "garandeert".

Pfizer zou in het eerste kwartaal van 2021 alle bestelde doses leveren. Hoeveel er besteld waren of indien ze ook geleverd zijn is mij niet duidelijk. In ieder geval zitten we nu reeds in het tweede kwartaal.

Het is wel duidelijk dat het eerste miljard doses van het nieuwe "contract" niet geleverd kan worden tenzij productiecapaciteit opgedreven wordt. I.a.w. Ze moeten eerst fabrieken bouwen.

Interessante stipulatie is dat dit miljard doses in de EU geproduceerd moeten worden.

Aan de keerzijde van een "gegarandeerde levering" zit een "gegarandeerde aankoop". Het lijkt mij dat de EU zich heeft moeten binden aan deze aankoop ter waarde van 35 miljard euro eer Pfizer in productiecapaciteit wilde investeren.

Hoe het opheffen van de patenten van de vaccins in dit nieuwe contract past is niet duidelijk.

Het wordt pure speculatie indien we proberen te gissen naar de positie van Bill Gates die in 2019 in de ontwikkeling van de Pfizer en AstraZeneca vaccins geïnvesteerd heeft. Zelf denk ik dat Gates in de komende jaren veel tijd in gerechtzalen zal doorbrengen en niet alleen over zijn relatie met veroordeelde pedofiel Geoffrey Epstein.

Tot slot. 7 weken geleden beloofde von der Leyen een vaccinatiepaspoort tegen eind juni - in 7 weken. Zelf denk ik niet dat ze veel vooruitgang geboekt heeft in de effectieve ontwikkeling of implementatie van die paspoorten.

Zoals altijd wensen die lui allerlei wilde dingen. Ze denken dat wanneer ze met hun vingers knippen dat op magische wijze hun wensen vervuld zijn, maar nemen nooit de reële technische of juridische beperkingen in acht.

Het vaccinatiepaspoort is er nog niet. Die vaccins ook niet. Pfizer zou wel eens die vaccins aan de EU kunnen leveren die ze direct aan Afrika doorverkopen - als ontwikkelingshulp. Bill Gates is uiteindelijk een filantropist.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------