woensdag 23 november 2016

"Bergoglio, waarom vervolgt gij Mij?" - Pater Stefano Maria Manelli, stichter van de Franciscanen van de Immaculata, werd enkele dagen geleden door het Italiaanse Gerecht van alle blaam gezuiverd!


Pater Manelli werd door Bergoglio en 'kardinaal' João Braz de Aviz van de 'Congregatie voor de Instituten van Gewijd Leven en Gemeenschappen van Apostolisch Leven' valselijk beschuldigd van o.a. seksueel misbruik, geweldpleging, psychologische terreur en zelfs van moord.

 

Alle aantijgingen vallen nu als een kaartenhuis in mekaar!


Pater Stefano Maria Manelli (blauwgrijze muts),
die een spirituele zoon is van Pater Pio en die ook zijn
Eerste Heilige Communie van Pater Pio heeft ontvangen,
enkele uren geleden in een rusthuis in San Giovanni Rotondo,
waar hij nu op bevel van Bergoglio verblijft.

In de hoek, onzichtbaar voor ons,
staat het beeld van Onze-Lieve-Vrouw van Fatima.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op de buitenlandse internetmedia wordt het nieuws van de totale vrijspraak en het ongeschonden blazoen van Pater Stefano Manelli intensief en breed verspreid en intens gecommenteerd.
Franciscus, die de ganse vervolging in gang zette en de hardste behandeling gedoogde, staat daar als dé grote schuldige in de kijker.
Schijnheiligheid in de hoogste graad, en wel juist in het "jaar van de barmhartigheid": welke krotters en domkoppen!
1347 dagen duurt dit terreurregime op de stoel van Petrus, en zoveel van hetlevendige geloof ligt in gruizelementen geslagen.
En kerknet bericht niets meer bij alle gezever over naasenliefde en barmhartigheid over de Franciscanen en Franciscanessen der Immaculata en over deFraterniteit van de Hl.Apostelen: de oudbekende lafheid van de tjeven.
Op de zo lang rees beloofde brief van Kockerols met zijn "plan" wacht Brussel nog steeds.
Daarentegen kreeg het vicariaat Brussel een nieuwe priesterraad (nu taalkundig unitair- de nederlandstalige sectie was helemaal aan het verdampen): na een paar jaren "afkoeling" is Guido Vandeperre (ooit eens proost bij de IJD, en dan plots buitengesmeten wegens onbetamelijkhed) nu toch weer naar boven gekomen; en ook Jan DeKoster (met een werkelijk verbluffend interview in het oud kerknet, en daarin zondr blikken en blozen het vertellen ove de aangenaamheid van zijn leven met zijn gezellin...)(Pater Luc Versteylen heeft klaarblijkelijk navolging gekregen)
Quos deus perdere vult, prius dementat.

Anoniem zei

Een ontroerende aanblik:
Pater Manelli bij zijn huisarrest- totaal vrijgesproken van einige blaam en desondanks door Bergoglio vastgezet.
En DeKesel, die de recidiverende pedofiel Tom Flavez weer in de pastoraal wou inzetten in oktober 2014 en dan totaal getorpredeerd werd, wordt door dezelfde Bergoglio kardinaal benoemd.
Welke schijnheiligheid in de hiêrarchie en welk duivels gebaren...

"Te middernacht wordt de zon geboren...": deze prachtige gregoriaanse antiphoon, als nederlands zinnetje ook dé spreuk van Jeroom Leuridan bij zijn calvarie in de belgiche gevangenissen in 1944-1945, krijgt weer opmerkelijk leven:
op Youtube ziet men een "Missa Salve Sancta parens" in Tridentijnse ritus ("Tridentine") en heerlijk gezongen door een jonge vrouwenstem (FSI = Franciscan Sisters of the Immaculate).
Moge de Heer deze martelaressen endappere zusters hun inzet vergelden.
Hartelijk dank voor deze schoonheid der liturgie bij alle platte en onnozele brol die in de bastaardkerk zo dikwijls aangeboden wordt.
Lepanto!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer