BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 23 november 2021

Timelapse 'Samen Voor Vrijheid' | Brussel, 21 november 2021

Weg met de corona-pas en géén dwangvaccinaties!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Laat je niets wijsmaken.
De opkomst was gigantisch. Volgens vele bronnen wel degelijk 75.000-100.000. Compleet vreedzaam en menslievend. Politie was niet zichtbaar tijdens de wandeling. Zij stonden afkomende massa op te wachten. Er waren een 30 tal donker geklede gemaskerden die amok maakten (Latifa’s ?), maar ook de protestanten aanvielen. Waterkanonnen, traangas, het werd allemaal ingezet. Er zijn veel getuigenissen, foto’s en video’s die circuleren. Framing heet dat: vreedzame betogers in een slecht daglicht plaatsen. Maar het zal hen allemaal niet lukken. De kritische massa is liefdevol, groeiende en onverzettelijk. Dank je aan eenieder die meewandelde, thuis supporterde en zich blijvend inzet om menswaardig uit deze aanhoudende gijzeling, dwang en uitsluiting te geraken. De kentering is gaande. Keep believing. Keep going.

Anoniem zei

De demonstranten hebben geen week moeten wachten om hun eisen ingewilligd te zien.

Het overleg comité heeft nieuwe maatregelen ingevoerd die alleen zij die reeds gevaccineerd zijn treffen. Discotheken toe en restaurants vroeger toe. Je kon daar alleen binnen met de coronapas. Nu zet de regering het in wet dat de coronapas niet deugt om het virus in te dammen.

Het is lachwekkend dat de regering denkt dat ze hun epidemische curve van 15,000 besmettingen per dag gaan drukken door discotheken te sluiten. Of hebben ze overeenkomst met het virus dat pas van11 uur savonds mensen in restaurants of cafés gaat besmetten?

Of ziet de regering eindelijk in dat het precies het vaccin is dat besmettingen creëert?

Als niet gevaccineerde heb ik voorlopig weinig last gehad van die lui. Terwijl een gevaccineerde net wel met zijn voeten gespeeld wordt.

Alleen de domsten gaan zich nu nog laten vaccineren.

Het is overduidelijk dat de afbouw van het vaccinatieprogramma reeds gestart is en zal in het Nieuwjaar snel versnellen.

Geef het nog een maand, en niemand die nog over een coronapas spreekt.

Hun excuus om van gedacht te veranderen zonder te moeten toegeven dat ze gefaald ( en heel veel gelogen ) hebben? De vaccins zijn ineffectief tegen de nieuwe variant. Het is zinloos de vaccinatie verder te zetten. Daar dient die nieuwe variant voor.

De waarheidbisbsat Corona een door de mens gecreëerd virus is, en het verloop van de pandemie ziet eruit als het script van een slechte B-film.

Trouwens de gevolgen van de maatregelen zijn veel ernstiger dan eender welk virus ooit zal in slagen en gelukkig zijn er nog altijd de klimaatsmaatregelen om op terug te vallen om altijd weer dezelfde mensen bang te maken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------