BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 9 december 2020

'The Great Reset': De Belgische delegatie in Davos - januari 2019

ZIJ WETEN MEER VAN DE CORONA-LOCKDOWN:


Is hier sprake van "misdaden en wanbedrijven tegen de veiligheid van de staat"?






















Van links naar rechts zijn de gelabelde deelnemers: Alexander De Croo (Federaal minister van Ontwikkelings-samenwerking & Financiën; nu 'premier' - Het is nu ook duidelijk waarom precies hij 'premier' moest worden! Hij zit in het complot!!!), koningin Mathilde, koning Filip, Klaus Schwab (World Economic Forum), premier Sophie Wilmès (die weken overspannen is geweest) en Hilde Schwab.


Klaus Schwab (World Economic Forum) deed zijn perfide plan 'The Great Reset' in januari 2019 in Davos uit de doeken. Dat 'plan' werd al jaren voorbereid. Op vrijwel precies hetzelfde moment hield Marc Van Ranst zijn praatje in Chatham House in Londen waar hij uit de doeken deed hoe je het volk moet manipuleren ten tijde van een vermeende pandemie! Schwab werkt al jaren aan een wereldregering. Overal in de wereld dezelfde regels, dezelfde (lage) standaardlonen, geen eigen identiteit meer, geen protesten meer, maar een bevolking die gehoorzaamt als robots, enz... Kortweg, overal China!!!

Reeds in 2013 werd toenmalig minister van pensioenen Alexander De Croo (Open Vld) voorgedragen als vicevoorzitter van de vergrijzingsdenktank van het World Economic Forum (WEF). De Global Agenda Council on Ageing, zoals de denktank voluit heet, is samengesteld uit experten uit de academische en politieke wereld en de bedrijfswereld. Ze focust op de bewustwording rond veroudering en de voorbereiding van de samenleving op de gevolgen van de wereldwijde demografische transformatie. Voorzitter van de denktank is John Beard, de directeur van het Department of Ageing and Life Course van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Mensen zoals Klaus Schwab, Bill Gates, enz... willen geen kleine zelfstandigen meer, want die zijn té onafhankelijk. Europa was de eerste stap van het plan. De meeste landen met hun gigantische schulden zijn door hun overheid al verkocht aan deze lieden. Gezien het volk echter steeds meer rechts stemt, meer in opstand komt, Trump zich verzet, enz... dreigde alles mis te lopen voor deze lui. Deze criminelen halen nu alles uit de kast om alsnog hun plan 'The Great Reset' tot stand te brengen!

Al twee jaar geven mensen zoals Bill Gates grote lezingen aan wereldleiders, media, enz... over een "komend virus". Hun laatste redmiddel? Daar zijn we nu in beland !! Het fake corona-virus... dat ons jaren zal 'teisteren' waardoor ze de bevolking kunnen uitmelken, aan de leiband houden, zelfstandigen kunnen vernietigen, chaos creëren, Trump via fraude wegkrijgen, enz... Deze mensen 'voorspelden' het zogenaamde virus en bepalen nu de strategie... en zij zullen uw leven helemaal gaan bepalen als ze hier mee wegkomen!!!

Het lijkt hopeloos, maar vergis u niet. Het gaat over een handvol rijke en machtige mensen... Maar, wanneer het volk opstaat en strijdt voor onze vrijheid en rechten, dan zullen deze criminele lui moeten vluchten en oprotten met hunne 'Great Reset'!

Psychopaten gaan ons leven niet bepalen!!!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------