BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 5 mei 2019

Franse media vergooien laatste restje geloofwaardigheid:


De zogenaamde 'aanval' op het  'Hôpital de la Pitié-Salpêtrière' in Parijs op 1 mei, waar de Franse media en Castaner nu al dagenlang de mond van vol hebben, betrof een groep manifestanten die op de vlucht was voor het traangas. Het militair gebruik van traangas is na de Eerste Wereldoorlog door de Conventie van Genève verboden. Burgers mogen door de eigen overheid natuurlijk wél naar hartenlust vergast worden:

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het blijft toch verbazen: nu worden 1 mei-manifestanten door KAV verdedigd. Bij mijn weten kwamen de 1 mei-manifestanten niet op straat om het feest van Sint-Jozef Arbeider te vieren...

Mijn conclusie: u maalt niet om het katholieke geloof, u waait mee met alle winden die gewoon anti-establishment zijn. Men kan met recht en reden anti-establishment zijn, maar men moet dan wel weten zijn vrienden te kiezen en een zeker richtsnoer hebben. En dat richtsnoer is het H. Katholiek Geloof. Ik denk niet dat die 1 mei-manifestanten wakker lagen van het H. Katholiek Geloof.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Waar verdedig ik de 1 mei-manifestanten? Denkt u dat ik niet weet dat daar een boel communisten meelopen?

Waarom vieren deze arbeiders het feest van de Sint-Jozef niet? Omdat de bisschoppen hen hebben laten stikken!

In de 1 mei betoging liepen moeders mee die hun zonen in de verte zagen vechten. Waarom? Omdat hun zonen werkloos zijn. Ja ook in Parijs. Het is kiezen tussen geen werk of werken zonder waardig loon.

Het is toch overduidelijk, dat die mensen niets te verliezen hebben!

WAAR BLIJFT DE KERK?

Intussen laat de aartsbisschop van Parijs, Michel Aupetit, zich wel een miljard in zijn zakken steken en om wat te doen?

Om een vrijmetselaarstempel te maken van de Notre-Dame???

Waarom hebben die bisschoppen eigenlijk nog een kathedraal nodig!

ZIJ hebben het Katholieke Geloof allang vaarwel gezegd!

Anoniem zei

Aan anoniem 5 mei 2019 om 18:21

Ik sta steeds weer verbaasd bij de onzin die de noordbelgische bastaardkerkers tesamen lullen (Uw posting is daarvan een fantastisch specimen).

De KAV ("Katholieke Arbeidersvrouwengilden"/later: "Katholieke Arbeidersvrouwen") met hn beroemd bureau in de Poststraat in Brussel hebben vroeger nooit de rode demonstraties op de eerste mei verdedigd.
Nu die organisatie na het 2e vaticaans concilie en het bewind van Suenens en Danneels helemaal links geworden is, wordt het feest van St.-Jozef Arbeider in de christendemokratische restmilieus en bij de democratische humanisten inderdaad niet meer gevierd: de linkse pirouette van de 1e mei staat er echter wel hoog in koers.

Ten tweede: typisch voor de zotte bastaardkerkers is het slecht beoordelen van duidelijke daden.
Wanneer de mainstream-media aan de lopende band schrijven dat de franse minister Castaner alles onder controle heeft en zijn harde aanpak resultaat levert, is de publicatie van een interessante videofilm over de rellen op 1 mei 2019 in Parijs het weergeven van de waarheid: dat is nu juist in overeenstemming met het evangelie en met de tien geboden, waar voor 3000 jaar reeds het liegen verboden werd.
(Danneels, DeKesel, Stockman en cnsoorten horen dat natuurlijk niet graag).
Het tonen van de waarheid is geen aanval op iemand (tenzij U de doofpotter en leugenaar als een pseudonschuldig wicht zou willen verdedigen en verder laten betijen- dat is nu helemaal antichristelijk);
en evenmin is dit het verdedigen van het gepeupel, dat hier op de straat vecht.
Het tonen van de oproer in Schaarbeek is geen verdediging van de mob, die daar stenen smijt, en ook geen aanval op de politieagenten, die daar in groot gevaar zijn.
De film toont eenvoudig dat Castaner liegt, dat de franse regering aan het einde van haar latijn is en dat valse informatie doorgespeeld wordt door de mainstreammedia.

Ten derde: "het H(eilig) Katholiek Geloof" is een uitvindsel van U.
Het Credo spreekt uitdrukkelijk van "de Ene Heilige Katholieke en Apostolische Kerk";
Het geloof maakt ook niet per se heilig, maar wel zalig (Ps.1: Beatus vir qui timet Dominum).
En al U van "het geloof als zeker richtsnoer" spreekt, dan moet ge natuurlijk de vriendjes Danneels en DeKesel en Bonny en VanGheluwe en Patrick DeGrieck en VanHoutte en consoorten allemaal buitensmijten ("vriendjes kiezen").
Wat voor een onzin wordt toch steeds weer door de bastaardkerkers geluld...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------