BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 4 februari 2019

Weerzinwekkende door de Britten georganiseerde illuminati-show in Abu Dhabi

Zou Bergoglio de emirs ook opgeroepen hebben om hun grenzen te open en 'vluchtelingen' op te nemen? Natuurlijk niet!



Het is werkelijk onbegrijpelijk dat die Bergoglio niet beschaamd is!

Maar, deze lieden zijn zo verdorven, dat ze géén schaamte kennen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hij heeft 5 jaar te laat, te weinig gaan zeggen, in het verkeerde land. Hij had in 2014 in Riyad moeten gaan zeggen op te houden met het slachten van christenen in Syrië en Irak. Men zou bijna denken dat Benedictus XVI is moeten ophoepelen omdat hij de volksverhuizing van Moslims naar Europa en de slachting van Christenen in het Midden Oosten heeft proberen tegen te houden. Maar nee hoor, het enigste dat Bergoglio ooit gezegd heeft ging over de vluchtelingen in Lampedusa, en die kwamen niet eens uit het Midden Oosten. Die vent gaat nog aan zijn eind komen op de manier Mussolini aan zijn eind gekomen is.

Anoniem zei

Aan anoniem 5 februari 2019 om 18:41

Geachte,
Dat is zeer goed mogelijk.
De peronisten waren zeer sterk onder de indruk van Mussolini en zijn merkwaardig grootsprakerig fascisme, en zijn het overigens nog steeds.
De troebelen tussen de vrscheidene fracties der peronisten (links en rechts, militair en syndicalistisch, en zelfs revolutionair met de montoneros) zijn overal bekend.
Zeer merkewaardig: totnutoe bericht kerknet met zijn spaanssprekende specialisten, de nu werkelijk zeer hispanisch georiênteerde jezuîetenorde en het hele modernistische kerkapparaat helemaal niets over de uitspraken en gezegden van Jorge Bergoglio tussen 1957 en 2013.
"Dat deze klesmajoor 56 jaar gezwegen zou hebben, is zeer onwaarschijnlijk "(dat is nu een paraphrase van de uitspraak van de forensische psychiater W. Deberdt bij zijn advies over broeder Emiel Ceustermans (alias "broeder penis") van de "Broeders van Liefde" in het geval Anneke" in 2001) (zeer uitvoerig beschreven op de duitstalige website www.katholisches.info)
Om het op z'n antwerps te zeggen: "er zit nog meer in de sacoche".

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------