BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 5 december 2018

Bastaard-kardinaal Pietro Parolin in Katowice en maakt het occulte water-teken





3 opmerkingen:

Anoniem zei

Uitstekend werk van @The Guardian Angel.
Het ostentatieve gedrag van deze intussen maar oppervlakkig als bisschoppen en kardinalen gecamoufleerde vrijmetselaars wordt intussen vervelend.
Hun hoogverraad aan het geloof is wijd en breid bekend en intussen uitvoerig gedocumenteerd.
Tegelijkertijd mogen de onderste lagen van het klerikale personeel hun sexuele estbattementen meer of minder openlijk uitleven.

In het bisdom Hasselt (Kortessem) werd de hoofdpastor-moderator A.B. (53 jaar oud) vooreerst geschorst door "bisschop" Hoogmartens:
A.B. had drie jaar lang een homosexuele relatie met een kapper van ca. 40 jaar, waarbij hij zich als "verpleger" uitgaf.
(De fantasie is klaarblijkelijk zeer beperkt bij de bastaardkerkers, worden dan toch direct herinneringen aan de verpleger en diaken en massamoordenaar Ivo uit Menen en Wevelgem wakker...)
Nadat de kapper dan op de doodsbrief van de moeder van A.B. een andere naam zag met E.H. (lees: "Eerwaarde Heer") ervoor, viel zijn frank (alias euro), was hij zwaar ontgoocheld, geêmotioneerd en woedend en vertelde vzijn geschiedenis aan het bisdom.
De link tussen kantboduurwerk aan koorhemden, roomse kragen, sociaal interesse en verpleging met ondersteuning en hulp voor de lijdende mens en priesterdom in de noordbelgische bastaardkerk enerzijds en woede wegen bedrog in een honosexuele relatie is mij niet direct klaar.
enerzijds zitten (beter gezegd: zaten) die seminaries en ordehuizen vol met homofiele typen, en was/is dit alles goed bekend; en anderzijds wordt nerens zoveel gelogen als in de liefde.
De reactie nu is om zich dood te lachen:
de priester-pastor-moderator zegt aan de gazetten, dat hij denkt dat hij nooit meer priester zal kunnen zijn in Kortessem (naar de oude katholieke leer inderdaad niet, maar bij Franciscus ben ik daar niet zo van overtuigd:
Bergoglio hield in de jaren 2000 tot 2005 ijzervast de hand boven hulpbisschop Maccarone in Buenos Aires, wereldbekende homo en video-gefilmd met sexueelverkeer met een mannelijke prostitué in de sacristie van de kathedraal van Buenos Aires;
Maccarone moest na het conclaaf 2005 direct zijn hoed nemen- maar Bergoglio verdedigde hem noch achteraf door een vervolging wegens neiging tot bevrijdingstheologie uit te vinden (de videocassette werd dan aan enige gazetten en televisiestations aangeboden... )
"Who am I to judge?": met deze woorden stelde Bergoglio/Franciscus zich voor Mario Battista Ricca (homoschandalen in de nuntiatuur van Montevideo)in 2013;
Hoogmartens schijnt ondertussen wel de man te zijn, die dat wél judgen kan ;-)
En tegelijkertijd mag de "priester" Stephan Houtman in De Panne dan wel met zijn concubine openlijk tesamen leven oder het motto: "De bisschop heeft graag gelukkige priesters" (sic)
Alles stond uitvoerig in de kranten en zelfs met een interview op televie bij Terzake.
Merkwaardig: Lode Aerts wil hier niet judgen bij openlijke schending van het celibaat en wel tegen de uitdrukkelijke itspraken van Bergoglio in ("Sur la terre comme au ciel", 2013, blz.55-66)
Deze kerel moet direct zijn keuze doen: oftewel die vrouw trouwen ofwel "zich herpakken"(sic) en volledig kuis solo gaan leven.
De schijnheiligheid en de inconsequentie van de noordbelgische bastaardkerk bij haar omgang met de sexuele etbattementen van haar klerus zijn uiterst diep afstotend.
Domheid, theaterspel en inhoudelijke onzin: dit heeft niets met het roomskatholiek geloof en met de Hl. Kerk te doen, maar is een zeer slechte pastiche en vaudeville.
Kerknet berichtt overigens helemaal niets...

Anoniem zei

De episode van Bergoglio en Maccarone werd uitvoerig beschreven door Maratonio Colonna VII (alias Sir Henry Sire) op OnePeterFive.

Voortdoen,jongens!

Anoniem zei

Wanneer ik de laatste uitspraken van paus Franciscus juist versta, moeten we nu lijsten maken van de homosexuele priesters in de vlaamse bisdommen.
En alles dan publiceren en die typen buitensmijten.
Johanneke Bonny, een snel commentaar van U!


Les slots longs des violons

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------