BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 11 september 2018

Het grote zwijgen: Bergoglio in steeds nauwere schoentjes


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hartelijk dank aan @The Guardian Angel wegens de publicatie van deze uiterst belangrijke documentaire.
KAVlaanderen bracht als één der eerste trouwkatholieke informatiemedia een bericht over de schandaleuze praktijken van Julio Cesar Grassi, en wel in 2015.
(Ik wil hier aan toevoegen dat de vlamingen uiterst veel ervaring met deze seksmonsters in bastaardkerkelijk raam hebben en daarom ook met treurige vakkennis aan de opheldering van de doofpotterij in Argentiniê konden meehelpen).
Einde 2016 verschenen er goede berichten in Argntiniê, 2017 in Braziliê en in Chili.
Bergoglio was dan no zo onnozel om naar Chili te reizen begin 2018 en dan nog een hoop prietpraat en beledigingen voor de slachtoffrrs daar te produceren.
De gerechtelijke politie in Chili is ondertussen bezig om de Bergogliofans en doofpotters te jagen.
Een tweede "Operatie Kelk" als het ware.
En Danneels komt ook weer in het vizier.
On les aura.

Anoniem zei

De inhoud van deze film wordt zeer gedetailleerd beschreven op de duitstalige website www.katholisches.info
Bijzonder de artikels:

https://www.katholisches.info/2018/08/der-fall-julio-cesar-grassi/
https://www.katholisches.info/2018/09/cuatro-libros-argentinos/

Bijzonder belangrijk in deze film de volgende minuten:

Minuut 40 tot 45: Bergoglio liegt publiek en flagrant wat betreft zijn opdrachtgave van de "Studios sobre el "Caso Grassi":
hier wordt de leugenaar zijn masker afgetrokken.

Minuut 32-34: hier ziet men de in Buenos Aires in kerkelijk kader onder aartsbisschop kard. Bergoglio misbruikte slachtoffers én het boekje van Bergoglio en Abraham Skorka, waarin (2010, herdrukt in 2013) Bergoglio muurvast beweert dat hij in zijn bisdom niet met misbruik te doen had.
Klinkklare leugens, tienduizende keren verspreid en uitgekiend boosaardig bedrog direct voor het conclaaf.
Bergoglio's verkiezing is ongeldig.

Anoniem zei

Bergoglio liegt dat hij zwarter ziet als een oude ketel.

Juan Carlos Maccarena (1940-2015):
supermoderne priester helemaal in de trant van het 2e vaticaans concilie (wijding 1968), met studies in Rome en overal in Argentiniê, bijzonder in de omgeving van Bergoglio, bezig met interreligieuze dialoog, moderne liturgie, opening voor nieuwe gezichtspunten in moraal en pastoraal, veel bezig met de "tekortgeschotenen in de maatschappij", en artikels en boekjes met modern en zot gezwans aan de lopende band producerend.
Maccarena werd ondanks sterke interne bedenken van de curie (dat heette ooit bij de pruisische militairtheoreticus Clauusewitz "die Friktion im Kriege") door Johannes Paulus 2 tot bisschop benoemd en landde na enige omzwervingen in 1999 dan toch in Buenos Aires bij aartsbisschop Bergoglio.
In 2005- Maccarena was juist 65 jaar- werd hij door Paus Benedictus XVI direct buitengesmeten en in de provincie in een gesloten huis verband.
Een zware slag voor de linksen en modernisten in Argentiniê en voor Bergoglio in het bijzonder:
de reden voor de amtsontheffing werd officieel in Argentiniê en bij de innige vervlechting met de links-modernistisch-peronistisch en gayvriendelijke politiekerskaste aldaar niet openlijk bekendgegeven.
Kwestie van "politieke vendetta's", "vervolging van de bevrijding van het volk" enz.

Uiterst pikant: niet in Argentiniê, maar in de USA verscheen in The Los Angeles Times en bij Caholic News Agency dan het nieuws, dat Maccarone gefilmd was met sexuele handelingen met een mannelijke prostitué en wel IN DE SACRISTIE VAN DE KATHEDRAAL VAN BUENOS AIRES.
Dat was de hoofdkerk van kardinaal Bergoglio destijds.
Het is onmogelijk dat Bergoglio daarvan niets geweten heeft.
Nog meer: toen het nieuws van deze homoseksdaden in de sacristie publiek werd, was de reactie uiterst typisch:
eerst werd korte tijd gezegd, dat alles niet waar was-- roddelpraat en achterklap, en van gerechtelijke vervolging enz.
Om je dood te lachen!
Alles was ook op video opgenomen- en dan werd er geprotesteerd van "niet geoorloofde filmopnames op privé-terrein" en uiteindelijk dan de voor bastaardkerkelijke krotters typische uitspraak: "...dat het privé-leven (notabene van een roomskatholieke bisschop!) niets met zijn pastoraal en zijn sociaal werk en niets met zijn priesterlijk ambt en spiritualiteit te doen heeft".

De dappere ridder van de Orde van Malta Henry Sire, alias Marcantonio Colonna, heeft een tipje van de sluier opgelicht bij OnePeterFive op 11 september 2018.

Bergoglio opnieuw getorpedeerd.

On les aura.

Anoniem zei

In bijzonder nauwe schoenen zit Bergoglio door nu vier (VIER) plots bekend geworden financiêle schandalen.
Sir Henry Sie, alias Marcantonio Colonna (VIII), Ridder van de Orde van Malta en auteur van het boek "The Pope Dictator", publiceerde op 11 september 2018 een zeer gedegen artikel op www.onepeterfive.com

Schandaal 1: Tussen 2005 en 2011 liet Bergoglio ca. 40 miljoen US-Dollar uit het 200 (tweehonderd) miljoen US-Dollar bedragende stichtingsfonds van de Universita Catholica de Argentina naar de vatikaanbank IOR (Instituto per le Opere de Religione) transfereren.
Een uitstekende gag om zijn roep als financiêle deskundige in het vaticaan bekend te maken- maar natuurlijk verduistering van stichtingsvermogen, omdat dit geld natuurlijk voor deze universiteit in Argentiniê bestemd was.
Kardinaal aartsbisschop Bergoglio was overigens door zijn kerkelijk ambt grootkanselier en voorzitter van het directiecomité van die Universiteit en als dusdanig verplicht, de interessen van de universiteit te verdedigen, en niet zijn eigen wensen en verlangens daar uit te leven.
Bij het onderzoek van de merkwaardige transacties in 2012 werd Vatileaks 1uitgelokt en P.Benedictus XVI tot ambtsverzaak gedwongen.
De onderzoeker van die duistere centenzaken heette overigens aartsbisschop Viganò.
Er zit daar enorm veel plutonium.
Bergoglio wil overigen Argentiniê niet bezoeken- zijn euveldaden zijn daar zeer goed bekend.
Overigens is men in het vaticaa eerst sedert 2017 bezig met het terugtransfereren van die 40 miljoen naar Argentiniê.
Een ongelooflijk gesjoefel van geldverduistering en homoseks.
(Alles zeer goed bekend en zelf beleefd in Vlaanderen)

Anoniem zei

Schandaal 2 is verbonden met schandaal 1:
In de USA werd 1988 een "Papal Foundation" (pauselijke Stichting) voor sponsoren met veel kapitaal opgericht, om voor intenties van de paus tot 100 000 (honderdduizend) US-Dollar per projec en per jaar te kunnen spenderen.
Oprichter destijds: Kard. McCarrick,nu 88 jaar, en berucht door zijn veelvuldig homoseksueel bepotelen van seminaristen én misbruik van een minderjarige jongen.
(Een typisch geval voor het tesamengaan van homofilie via efebofilie tot pedpfilie, of jacht naar jong vlees).
In 2017 werd plots een schenking van 10 (tien) miljoen US-Dollar aan het IDPI ("Instituto Dermopatica dell'Immacolata") in Rome op uitdrukkelijk bevel van "Franciscus" (Bergoglio) bekend:
Die kliniek voor huidziekten (en van oudsher daarmee verbonden de geslachtsziekten en de siphilografie)( en heden ten dage ook het Kaposisarcoom en AIDS, om het nu vlakuit te zeggen) ligt in het westen-zuidwesten van Rome, in een door de mafia geteisterd gebied en is berucht door zijn ondoorzichtie financiêle transacties.
In de USA viel die geweldig grote schenking (honderdmaal groter als door de statuten toegelaten) niet in goede aarde:
geen mens weet totnutoe waarom die huidkliniek zoveel geld nodig had en waarom "Franciscus" alias Bergoglio dit beval.
Chef van de raad van opzicht is kardinaal Dolan, die nu zelf in zeer nauwe schoenen zit en ongelukkig genoeg voor hem, in de USA en niet in Rome.
Dolan wordt nu ook door de US-justitie gejaagd, McCarrick ook, o'Connor is ook met doofpotting besmet en Cupich en Tobin liggen in het vizier.
Deze zaak begint nu eerst te rollen.
Het is niet onmogelijk, dat dit geld indirect gebruikt werd om de put van verduisteringstransactie van de Universita Catholica de Argentina (in totaal 40 miljoen US-dollar) te helpen vullen.
Het ergste is wel: hier bestaat een begrond verdacht van simonie (koop van geestelijke waarden en ambten met geld).
Dat maakt overigens onbekwaam om tot paus gekozen te kunnen worden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------