vrijdag 10 februari 2017

Honderden kardinalen, bisschoppen en andere prelaten in het Vaticaan kregen vandaag een 'alternatieve' L’Osservatore Romano (LOR) in hun mail-box


Aan de hand van tientallen, contradictorische uitspraken van Bergoglio, werd aangetoond, hoe heterodox zijn uitspraken zijn!De weerstand en de weerzin tegen ketter Bergoglio groeit!

Bron: Crux

Link:

https://cruxnow.com/vatican/2017/02/10/fake-vatican-newspaper-delivers-new-shot-pope-francis/8 opmerkingen:

Anoniem zei

Om een liedje van wijlen "Nonkel Bob" bij zijn jeugdverwilderingsprogramma Tip Top te citeren:
"'t Is een echte grabbelton".

4 jaar produktie van platitudes, vulgariteit, onnozeliteiten, vervalsing van bijbeltekste, onverstaanbare onzin en luid uitschreeuwen van ketterijen en blasphemische woorden en daden.
De Sankt-Gallenmafia heeft werkelijk het onderste uit de kan geoverd.

Dominus illuminatio mea, et salus mea:quem timebo?
(Vers 1 bij de introitus Tibi dixit (Ps. 26, 8,9))

Unknown zei

http://www.radiospada.org/2017/02/bergoglio-prepara-lapostasia-per-via-liturgica/

Anoniem zei

Kommentaar voor enige dagen van de jezuîetenpater Federigo Lombardi SI, de vroegere woordvoerder van " paus Franciscus":
"De nieuwe moderne (informatie)media passen uitstekend bij het pontificaat van Paus Franciscus".

Zeer juist gezegd :-)
Ik moet nu toch hartelijk lachen!
(en nieuw-kerknet nu maar zeveren vandaag over "moeilijke tijden"...
Vrienden, dat zijn toch maar een paar opwarmoefeningen!)

The Guardian Angel zei

Bijvoorbeeld:

https://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/satirische-nep-osservatore-laat-paus-dubia-beantwoorden-ja-en-nee

http://religion.orf.at/stories/2825182/

http://voxcantor.blogspot.be/2017/02/he-has-answered-losservatore-romano.html

http://eponymousflower.blogspot.be/2017/02/awesome-spoof-takes-vatican-curia-by.html

http://www.fisheaters.com/forums/index.php?topic=3473530.0

Anoniem zei

Aan anoniem van 01:11

Bestaat nieuw-kerknet dan al? Ik dacht dat die website pas op Aswoensdag van start gaat? Ik kan de nieuwe website nog niet vinden op het internet.

Het huidige kerknet publiceerde een dom artikeltje over de posters, geschreven door Spadaro, getiteld 'La Civiltà Cattolica kadert affichecampagne tegen paus Franciscus'
https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/nieuws/la-civilt%C3%A0-cattolica-kadert-affichecampagne-tegen-paus-franciscus

Anoniem zei

Aan anoniem 12 februari 2017 21:01

Geachte,
Met "nieuw-kerknet" bedoel ik natuurlijk het huidige, dat zo ongeveer einde 2015 van startging omdat het oudere voor normaalmensen helemaal niet meer interessant was (en dan ook niet gelezen werd) en, waarschijnlijk veel belangrijker, door de reusachtige hoop archief van alle mogelijke ondaden en niet te vergeten de bijzonder interessante biografische gegevens over vele tisten een snelle damnatio memoriae aangestreefd moest worden.
Nu is dat "nieuw-kerknet" nog stapelzotter als het oude en het informatiegehalte tenderend tot de imbeciliteit.

Anoniem zei

Weer eens uitstekend werk!

Ondertussen liggen in het vaticaan de zenuwen bloot:
De duitse jezuîetenpater Bernd Hagenkord, uiterst modernistisch en extreem sinister-bijtend met zijn blog "radio vatikan" (Hagenkord is dechef van de duitstalige afdeling) commenteerde de afficheactie zeer zuur met de bemerking: "...De volgende keer graag met naam (afzender)."

Tyrannieke regimes verdragen geen kritiek en in het bijzonder geen anonieme kritiek, omdat ze dan niet kunnren disciplineren.

Pater Lombardi heeft overigens voor een paar dagen in Wenen @kath.press gevierd/gehuldigd;
en daarbij de plezante uitspraak gedaan, dat "...naast het grote enthousiasme voor de moderne electronische media toch ook de geschreven pers en de beelden niet mogen vergeten worden...".
Prompt kwam de afficheactie in Rome (200 affiches AUB), veelvoudig fotografisch gedocumenteerd en dan via het net over de hele wereld verspreid;
en nu de "Échte Osservatore Romano", via web en mail gestuurd- dat is nu werkelijk "La Libre Vaticane"...
En nu werkelijk schaterlachend op de dijen slaan:
als reactie begint de pauselijke gendarmerie nu een onderzoek (waarschijnlijk met reizen naar de Toeamotoe-archipel in de Stille Oceaan) om de daders te vinden;
een hoge prelaat zeurde, dat de nieuwe Osservatore Romano een slecht latijn gebruikte., in tegenstelling tot de curie (weer onzin: de "Échte O.R." is voor het overgrote deel in het italiaans; en officiêle latijnse versies van Amoris Laetitia en Laudato Si werden niet gepubliceerd resp. niet gemaakt) (waarschijnlijk wegen tijdgebrek, moesten ze toch bijna een uur voor "Tertio" investeren).
en bijzonder grappig is de bemerking van de jezuîetenpater Spadaro en kerknet, dat "...de uitspraken van Paus Franciscus uit hun context getrokken werden en tesamen geplakt werden..."
Inderdaad: in domus Sta. Marta en overal elders heeft Franciscus "Si" en "No", zwart en wit, huu en hot gezegd en wanneer hij eens duidelijk op de dubia moet antwoorden, zwijgt hij als de dood.
Met de met de kerkelijke leer en magisterium overeenstemmende antwoorden zou zijn hervormingsprogramma morsdood zijn; en met andersluidende antwoorden zou hij openlijk als ketter aan de schandpaal staan.
De totale verwarring en de vulgaire, dikwijls knettergekke preken en uitspraken zijn natuurlijk het tegendeel van de Logos.
Het is overigens niet mooi dat het "tesamenplakken" van uitspraken van Franciscus nu zo negatief besproken wordt in het vaticaan:
van mijn oude en vrome tante kreeg ik reeds twee bladkalenders met voor oiedere dag een uitspraak van Franiscus: 't is ongelooflijk wat een onzin hier geproduceerd werd, ja: ook "verkocht werd" (in de twee betekenissen van het woord: in directe en overdragen zin) en hoe die hele rommel dan ook nog breed verspreid werd.
Nicolaas Sintobin, jongen, me dunkt dat het vaticaan en de modernistische kerk in nesten zit; Uw hulp kan hier zeker niet schaden (om te beginnen: Uw medebroeder Tommy Scholtes SI van zijn post en het net nemen)...


Anoniem zei

Een duitse vriend, langjarig lid van een kerkkoor, zei mij ooit over zijn legerdienst:
(en bij deze plakaat- en mailactie zeer treffend):
"Cherubijnen en Serafijnen" (Cherubim und Seraphim);
de eerste zijn de luchtartillerie, ook met raketten, en de tweede de luchtruimbewaking met radar, radio en electronische media.

Echt iets voor Jef DeKesel- die is toch militaire bisschop...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer