BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 30 mei 2020

De ultieme, verborgen 'agenda' achter de Corona-crisis: de 'eindstrijd' tussen de 'rechtse' nationalisten (Trump) en de 'linkse' globalisten (de 'Democraten' in de VS)


De voorbije weken en maanden hebben we gezien hoe zogenaamd 'democratische staten' de fundamentele vrijheden hebben opgeschort: mensen mochten hun huis niet meer verlaten, vergaderingen en demonstraties werden onder bedreiging van boetes of gevangenisstraf verboden. De leerplicht voor jongeren onder de 18 jaar is voorlopig afgeschaft. Miljoenen werknemers hebben geen werk meer en worden automatisch zonder werk geplaatst. Honderdduizenden bedrijven zijn gedwongen te sluiten en kunnen voorlopig niet meer heropenen. Géén één van de maatschappelijke transformaties heeft een medische noodzaak. Géén enkel epidemiologisch handboek ter wereld heeft ooit gesproken over - laat staan ​​gepleit voor - een verplichte algehele quarantaine van de bevolking om een ​​epidemie te bestrijden.

Sinds het begin van de 21ste eeuw brak er een bittere strijd uit tussen de vertegenwoordigers van de natiestaten en de voorstanders van de globalisering, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Tegenwoordig zijn er in elk land vertegenwoordigers van het ene of het andere kamp. De politieke 'leiders' van de lidstaten van de Europese Unie werden dit jaar overdonderd door de waanzinnige wiskundige projecties van massasterfte als gevolg van Covid-19. Ze werden toen bekoord door de kant-en-klare oplossingen van een krachtige pressiegroep - Red Dawn - wiens leden ze hadden ontmoet op het Davos Economic Forum en tijdens de veiligheidsconferenties in München.

The New York Times publiceerde eerder ongeveer 80 pagina's aan e-mails - de zogenaamde Red Dawn Emails - die het had ontvangen. De correspondentie werd gevoerd door topambtenaren in de Centers for Disease Control and Prevention en de afdelingen Homeland Security, Health and Human Services en Veterans Affairs, evenals de voormalige binnenlandse veiligheidsadviseur Tom Bossert en topacademici en specialisten in infectieziekten.


The New York Times over The ‘Red Dawn’ Emails

"The ‘Red Dawn’ Emails: 8 Key Exchanges on the Faltering Response to the Coronavirus"

Link:

https://www.nytimes.com/2020/04/11/us/politics/coronavirus-red-dawn-emails-trump.html


The ‘Red Dawn’ Emails

Link:

https://int.nyt.com/data/documenthelper/6879-2020-covid-19-red-dawn-rising/66f590d5cd41e11bea0f/optimized/full.pdf#page=1



Fazit


In de zogenaamde Red Dawn Emails met o.a. de beruchte Dr. Fauci wordt door een elite groepje - achter de rug van president Donald Trump - de lockdown voorbereid.

De enige uitleg voor de wereldwijde lockdown kan zijn, dat Communistisch China en de Democratische Partij in de Verenigde Staten - samen met de WHO - en de Europese staten die loyaal zijn aan de Democratische Partij (Obama, Clinton, Gates, Rockefeller, Soros en de rest van de miljardairs) akkoord waren om de bevolking aan de onderkant van de maatschappij in de Verenigde Staten te verbieden om te gaan werken en als gevolg daarvan uit te hongeren.

Het idee was, dat een lockdown van twee maanden - een operatie die in de VS vooral door de democratische gouverneurs wordt afgedwongen - in het licht van - Millions of Americans are just one paycheck away from ‘financial disaster’ - voldoende zou zijn om miljoenen mensen in de VS tot de bedelstaf te brengen en om zo - met behulp van agenten-provocateurs - tot etnisch-aangestookte voedselrellen te komen in de grote steden van de VS om zo de herverkiezing van president Donald Trump te voorkomen.

China gaf het voorbeeld aan Italië en Italië gaf het voorbeeld aan Europa en Europa gaf het voorbeeld aan de Verenigde Staten. Deze 'logische', gemediatiseerde keten was onontbeerlijk.

Merk op, dat Covid-19 helemaal géén zieken genereert, maar eigenlijk alleen maar doden, en dat omwille van de medische 'protocollen' van de WHO die intubering van de patiënten in de ziekenhuizen en het toedienen van morfine en andere pijnstillers in de woonzorgcentra voorschrijft. De totaal onwetenschappelijke en zelfs ronduit absurde telmethode van de corona-doden - waarin België wereldwijd koploper is - deed de rest.



De publieke opinie over Covid-19 wordt niet gevormd door 'feiten', maar 'geterroriseerd' door propaganda


De Corona-crisis is dan ook géén medische noodsituatie, maar een opzettelijk gegenereerde economische crash, waarbij de zogenaamde 'corona-doden' slechts collateral damage zijn.

In ware Aktion-T4-stijl werd in Europa en de rest van de wereld een eugenetisch programma op basis van 'genadedoding' doorgevoerd. Argumenten om deze moorden door middel van intubering (= "Stoppen met eten en drinken") en het toedienen van palliatieve 'zorgen' én morfine in de woonzorgcentra te rechtvaardigen zijn de "wérkelijk ongekende en uitzichtloze noodsituatie" en het "zinloze lijden" van de corona-patiënten.

Door het lichaam vocht en voedsel te onthouden, gaat het lichaam de eigen reserves aanspreken. Patiënten die geïntubeerd worden of palliatieve 'zorgen' ontvangen kunnen tot 1 kilo per dag aan gewicht verliezen. Afhankelijk van de conditie van het slachtoffer, sterft iemand doorgaans binnen één à twee weken. 


Zie ook:
 

Zaterdag, 18 april 2020

Over de absurditeit van 'Social Distancing' en wat een parasitaire overheid wérkelijk voor u in petto heeft

Link:

https://kavlaanderen.blogspot.com/2020/04/social-distancing-wat-de-overheid-voor.html




De explosieve situatie in de Verenigde Staten Amerika







5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een zeer goed artikel met uitvoerige referenties.

Inderdaad zeer opvallend de hoax over de beademingsnoodzakelijkheid bij covid19.
Eeen geweldige hysterie, in Italiê en Spanje aangestoken, met overslaan naar Frankrijk (Elzas en Lyon), en dan met direct opspringen van de automobielindustrie:Daimler-Benz, BM en Fiat begonnen direkt met de fabricatie en gros van beademingstoestellen en respiratoren, in de homes werd geîntubeerd wat maar ging (met een dodelijkheid van 97%!) en Maggie DeBlock bestelde "aspirateurs" (stofzuigers) in plaats van "respirateurs" (tenminste in een caricatuur van La Libre Belgique).
Zoals bij de stalinistische zuveringen der jaren '30: een kleiner deel werd door Stalin zelf bevolen, de rest geschiedde door de ondere bevelsorganen in verblinding en moorddadige ijver.

kavlaanderen.blogspot.be heeft steeds zeer eerlijk, goed geînformeerd en met veeel moed en gezond mensenverstand bericht.
Praemia pro validis

Anoniem zei

1/
Als communisten iets met deze crisis te maken hebben, zou ik zeggen dat het doel van de lockdown erin bestaan om het eigendomsrecht af te schaffen.

Als deze stelling correct is, zijn de Nationale Banken, in en het bijzonder de Federal Reserve Bank van de VS, en de Nationale Bank van Japan, de hoofdacteurs in deze communistische revolutie.

OMDAT HOE LANGER DE LOCKDOWN DUURT, DES TE MEER RESULTERENDE FAILLISSEMENTEN ER ZULLEN ZIJN, OM ZO MAXIMAAL VOORDEEL TE HALEN UIT DE KWANTITATIEVE VERSOEPELING, EN HET OPKOPEN VAN SCHULD EN KAPITAAL AAN STERK VERLAAGDE PRIJS.

Ik hoor vele redenen waarom de lockdown vereist is. Het landschap is verwarrend en is verhuld in mist. Verschillende tegenstrijdige narratieven lopen door elkaar en het is onmogelijk een refentiepunt te vinden waarop men zich kan oriënteren. Echter, één gedachtegang blijft als een misthoorn vanuit mist schallen; Kwantitatieve Versoepeling (KV) – en in het bijzonder, het falen van KV om de economie sinds de kredietcrisis en de Europese Soevereine schuldcrisis van 2008, op te krikken.

KV is een vorm van directe geldcreatie door een centrale bank, waarmee deze effecten (zoals staatsobligaties) aankoopt. Maar ook aandelen, en alles wat blinkt.

Na 12 jaar stagnatie, of stagflatie, en KV die niets uitgehaald heeft, staat de economie er slechter voor als voorheen en het bankwezen staat aan een nog hogere klif dan in 2008. Het kaartenhuis staat op instorten. Wat doe je dan? Meer van hetzelfde maar 10 keer zo veel? Misschien dat ze niet meer weten van welk hout pijlen te maken, maar het kan ook een zorgvuldig doordacht plan zijn. Of het toeval of gepland is, het resultaat zal hetzelfde zijn. Hetgeen de nationale banken doen, is hetzelfde Lenin en Stalin ook gedaan hebben.

De Amerikaanse Nationale Bank gooit nu biljoenen tegen de economie aan, terwijl de economie opzettelijk stil ligt, en stil blijft liggen. Logisch toch? Niet? Dat is als een dokter die met de ene hand een patiënt probeert te reanimeren terwijl hij met de andere hand de keel wurgt. Waarom niet wachten tot de economie op gang gezet wordt, eer je er geld tegenaan gooit?

En mag ik eraan toevoegen, dat wat de Amerikaanse Bank nu doet, niet constitutioneel is.

MAAR DE LOGICA IS SIMPEL; ALS ALLES STOP LIGT EN FAILLIET GAAT, KUNNEN ZE ALLES AAN ZWAAR GEREDUCEERDE PRIJS OPKOPEN.

Eerst en vooral, de beurs is gehalveerd in waarde, dus kopen maar.

Anoniem zei

2/
HOE GELD VERDIENEN AAN EEN FAILLIET BEDRIJF.

Wanneer een bedrijf failliet gaat, nemen de curatoren over, en indien een herstructuringsplan geen success heeft, wordt het bedrijf geliquideerd.

Met het geld de liquidatie opbrengt worden eerst de belanstingen betaald. Met hetgeen er overblijft worden de schuldeisers betaald. En dan is het geld meestal op, en blijft er (weinig of) niets over voor de eigenaars of aandeelhouders.

Dus als je eerste de condities creëert waarin bedrijven failliet zullen gaan – zoals de lockdown – en dan hun schuld koopt – sta je vooraan in de rij om gecompenseerd te worden, wanneer het bedrijf failliet is.

Dit principe geldt ook voor hele landen.

MET EEN BEETJE GELUK, GAAN HELE LANDEN FAILLIET, WANT DAN GELDEN DEZELFDE LIQUIDATIE PRINCIPES.

Het gaat ook zo met soevereine staatschuld. Indien de Amerikaanse Centrale Bank Belgische Staatsschuld koopt, en de Belgische Staat kan de leningen niet meer betalen, dan staan de Amerikanen vooraan in de rij, om je pensioen en spaarcenten van de Belgen te eisen. Kijk maar naar Griekenland in 2008.

EN DES TE LANGER DE LOCKDOWN DUURT, DES TE MEER FAILLISSEMENTEN, EN DES TE HOGER DE KANS OP SUCCES VAN DIT PROJECT voor de nationale banken.

En des te nefaster de gevolgen voor uw centen.

Als historisch voorbeelden kan ik de Mississippi Bubbel, de Bolsjevieke Revolutie, en de Weimar Republiek en de opmars van Hitler vermelden. Dat waren crises die de nationale banken gecreëerd hebben en we weten hoe die afgelopen zijn.

Een heel belangrijk punt waarop ik niet dieper in zal gaan, maar het moet duidelijk zijn wanneer ik zeg dat indien een nationale bank geld creërt via principes van inflatie en deflatie, dat ze het parlement ondermijnt door het parlement te verplichten taxatie vs lenen te balanseren. Zo dicteert de nationale bank direct wat het fiscaal beleid, en begroting van een land moet zijn, afhankelijk van hoe veel de bank beslist dat de regering mag lenen, en hoe veel geld de bank zelf beslist dat ze creëren.

Indien een privé instelling, hetgeen de nationale bank, en eender welke bank is, dit dicteert mag je de constitutie met de rechten en plichten van de burger en de staat door de papierversnipperaar voeren.

BESLUIT - in de woorden van Thomas Jefferson, 3de president van de VS, 1801-1809

I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. The issuing power of currency must be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs.
If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around them will deprive the people of all property until their children wake up homeless on the continent their Fathers conquered."


En


He who controls the money supply of a nation, controls the nation.

--- James Garfield, 20ste president van de VS, maart 1881, september 1881
Vermoord omdat hij dit gezegd heeft.


Anoniem zei

Kan je duidelijker zijn...

Dominate!

Een christelijke gedachte, voortdoen jongens

Anoniem zei

Psychische Storingen zullen toenemen (door de "CoVid19-"pandemie" en haar "bestrijding door de overheid) ( Artikel: Deutsches Ärzteblatt, Jg 117, Heft 21, 22. Mai 2020 S. 1114-1117)

"...Toename van aanpassingsstoringen, angstziekten, depressies en traumagevolgstoringen...een lange phase van vemeerde consultatie van het psychiatrisch-psychosomatisch verzorgingssysteem..."

"...de psychische gezondhid va de bevoking moet een integraal deel van het risicomanagement zijn..."

Drie komplementaire actiepunten:
1. Brede en zeer uitvoerige informatie en uitleg aan de totale bevolking , weg van kleine clubjes à la Sciensano en van "veiligheidscomités"en van doofpotterij.
2. Preventie en gezondheidsstimulering voor de algemene bevolking, met BEHOUD VAN DE BEWEGINGSMOGELIJKHEID, goede DAGSTRUCTURERING (scholen open houden), en GEZONDE VOEDING met vers fruit en groente.
3. Psychotherapeutische interventie van de meest belaste en zwakste personen.

Marc Van Ranst, Stefan van Gucht, Sophie Wilmès, Maggie DeBlock, Petje DeCrem, Wouter Beke, Jan Jambon, Koen Geens: julie hebben alles, mar dan ook ALLES, fout gdaan.
(De laatse bemerking was overigens als artikeltiteltje voor 6 dagen op La Libre Belgique te lezen LOL ).

Wanneer worden nu de kerken weer geopend en mag het geloof weer zonder vervolging en prutserige koejonneerderij gevierd worden?
Het gepruts van deze domme k*****(lees: "lieden") kan toch nooit de schending van door de grondwet gegarandeerde rechten met één milligram gezond mensenverstand rechtvaardigen!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------