zondag 29 juli 2018

"De vijand is paus Franciscus" 

"De vijand zit binnen de Kerk en het is de seculiere politiek van paus Franciscus. Dit gegeven in combinatie met de islamitische invasie en het atheïstisch materialisme, is het grote gevaar voor onze Westerse cultuur en voor de wereld", zo verklaarde de Italiaanse journalist Marcello Veneziani.

"De moslims zijn zich ervan bewust, dat het Christendom een godsdienst in crisis is die ze nu kunnen omverwerpen. Aan de andere kant wil het atheïsme en de vrijmetselarij elk spoor van spiritualiteit en elke religieuze aanwezigheid uit het publieke forum bannen door de mens te reduceren tot zijn behoeftes en egoïsme."

"Bergoglio en zijn aanhangers, die zich in de extremistische en fanatieke sekte van het 'Bergoglionisme' hebben verenigd, willen de Christelijke beschaving herleiden een 'toevluchtsoord' en een 'humanitaire corridor'. Bergoglio rolt de rode loper uit voor immigratie en islamisering door elk levend spoor van Christendom uit te wissen."

Bron: Rorate Caeli/Libero Quotidiano

Link:

https://rorate-caeli.blogspot.com/2018/07/matteo-salvini-and-famiglia-cristiana_28.html#more

http://www.liberoquotidiano.it/news/personaggi/13364765/marcello-veneziani-contro-famiglia-cristiana-vero-nemico-papa-francesco-non-matteo-salvini-prete-pedofilo-bambina.html


1 opmerking:

Anoniem zei

Volkomen juist.
De stormaanval op Ceuta met "vluchtelingen" met zelfgemaakte vlammenwerpers heeft klaar en duidelijk getoond wat de uitspraken en de woorden van Bergoglio in werkelijkheid zijn:
dom geklets en zeer gevaarlijk voor het christendom.
De burgerlijke regering in Italiê weert zich zeer goed; de goedmenselijke aanhangers en vrienden van Bergoglio worden scherp geobserveerd en bij misdrijven ook gestraft.
De uitspraken en aantijgingen van Francesca Chaouqui, spilfiguur bij Vatileaks 2 en protégée van Bergoglio/Franciscus, werden als smaad en onwaarheid vastgesteld.
"Paus Franciscus" alias Bergoglio werd daar indirect helemaal in zijn blootje gezet.
De ene voltreffer na de andere.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer