vrijdag 11 mei 2018

'Flater van de Week': De zelfbenoemde 'christen' Luc Van Gorp, de sterke man bij de Christelijke Mutualiteiten, is pro-euthanasieLink:

http://leif.be/data/press-articles/Knack.be_-_CM-topman_Luc_Van_Gorp__De_volgende_generaties_zullen_euthanasie_vragen_voor_ze_zorgbehoevend_worden_22-11-17.pdf

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De Heer Van Gorp is een neoheiden die God en het vijfde gebod niet kent. Een meer preciese terminologie voor euthanasie is arts-geassisteerde zelfmoord. Deze term zegt dat het gaat om zelfmoord waarbij meerdere externe personen een assisterende rol spelen. Een echte christen bidt voor een goede dood, bijvoorbeeld tot de Heilige Jozef. Eens genade wegvalt-gebed en geloof zijn genade waarbij de vrije wil zich openstelt voor de kracht van de Heilige Geest-, is de maatschappij neoheidens en wordt elk lijden een ondraaglijk kruis. Jezus, Maria, Jozef, sta ons bij in het uur van onze dood!

Anoniem zei

De moderne noordbelgische bastaaardkerk, de daarmee verbonden organisaties en de cd&v, kortom: de tjeven tesamen, laten niets ongedaan om bij de volgende verkiezingen nog dieper te vallen.

Na de chronische zelfcastratie door totale geloofsafval lullen ze nu nog tegen alles elementair-menselijk en tegen het leven in;
dat is hara-kiri met vooraankondiging.

Quos deus perdere vult, prius dementat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer