dinsdag 17 april 2018

Moslimpartij CD&V heeft géén respect voor orthodoxe joden! Trouwens ook niet voor orthodoxe Katholieken! De VRT heeft met hun bekrompen analyses trouwens voor gelovigen ook géén respect!


CD&V wil dat Berger afstand doet van uitspraken over hand geven aan vrouwen


CD&V wil dat de ultra-orthodoxe jood Aron Berger afstand neemt van zijn omstreden uitspraken. Alleen dan mag hij CD&V-kandidaat  blijven voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Berger ligt binnen de partij onder vuur als kandidaat, onder meer omdat hij vrouwen geen hand wil schudden en omdat hij in 2013 gemengd onderwijs als kindermishandeling had bestempeld.

Bron: De Redactie

Link:


https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/04/17/peeters---essentieel-dat-er-snel-duidelijkheid-komt-van-aron-ber/Uit dit alles blijkt nog maar eens, dat politici eigenlijk toch zeer domme mensen zijn, die hun wereld niet kennen!

CD&V zou er goed aan doen om de 'C' in te leveren!

1 opmerking:

Anoniem zei

Men ziet hier weer zeer goed hoe venijnig de prekers van de mainstreamideologie worden wanneer hun geklets door daad en woord in vraag gesteld wordt.
Het handeschudden is een weserse mode, bijzonder hooggekomen sedert de tweede wereldoorlog, waarbij de romaanse volkeren (de fransen op kop) het "shake hands" nog veel meer prakticeerden als de britten (uitvoerig besproken von Daninos in "Les Carnets du Major Thompson").
In het overgrote deel van de wereld, zeker niet-europees, worden er bijna geen handen gedrukt, en zeker niet van vrouwen.
In de grootste democratie ter wereld, is dit gebruik niet alleen onbekend, maar wordt ook als onfatsoenlijk aanzien.
Wanneer de heer Aaron Berger dit voor zich zo ziet, is dat zijn gezichtspunt-en bij de vele naties en volkeren alhier toegelaten en niet sleht: hij wil de vrouwen niet krenken of lastig vallen.
n wat het gemengd onderwijs betreft: de modernisten in Vlaanderen hebben zo hun frustraties; dat gemengde scholen beter zouden zijn als niet-gemengde, is intussen als eklatante onzin ontmaskerd.
Integendeel: vele jongens, die kalendarisch later uitrijpen als meisjes, leren in een klas met louter jongens meer en beter als in gemengd onderwijs.

De heer Aaron Berger heeft hier niets onfatsoenlijks of discriminerends gezegd.
Hij heeft een krachtig profiel en neemt geen blad voor de mond.
Zeer goede eigenschappen bij een politicus.
Echter: bij de cd&v en haar nevelachtig en zwak profiel heeft hij inderdaad niets verloren.
En de VRT is zo onnozel en bekrompen, dat men geen andere berichtgeving kan verwachten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer