woensdag 7 februari 2018

Van der Gijp en Derksen vechten terug tegen transgenderwoede: “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land”
Bij Voetbal Inside lieten René van der Gijp en Johan Derksen gisteravond geen spaan heel van hun critici… én van de RTL-directie. De directie van RTL heeft René van der Gijp gevraagd om mede te delen in Voetbal Inside dat hij niets tegen homoseksuelen en transgenders heeft. Je zou denken dat de directie dat wel begrijpt, dat dit zo is, maar blijkbaar is niets minder waar. Van der Gijp heeft namelijk de euvele moed om af en toe grappen te maken over seksualiteit, gender en seks. En dat mag niet.

Tijdens de uitzending van gisteravond ging Van der Gijp in op de kritiek — en de waanzinnige aanvallen van politieke partijen en columnisten.

“Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is,” aldus Van der Gijp over de RTL-directie. “Dat er 700.000 mensen helemaal kierewiet zijn. Er is mij vanuit RTL gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen homo’s heb. Ik heb inderdaad niets tegen homo’s. Er is mij gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen transgenders heb. Ik heb inderdaad niets tegen transgenders. Het zou mij een zorg zijn!”

En, voegde hij daar aan toe, “Ik denk dat heel veel kijkers dat dondersgoed weten. Die zijn niet volslagen idioot. Maar dat maak ik ze nu wel, door het uit te leggen. Ik bedoel er helemaal niets mee.”

Dat weet iedereen met ook maar een beetje gezond verstand, maar helaas wordt Nederland nu al een paar jaar gegijzeld door een stel links-radicale mafketels die iedereen die niet politiekcorrect genoeg is het zwijgen willen opleggen. Of, zoals Van der Gijp het gisteren verwoordde: “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land, we zijn helemaal de weg kwijt. Volstrekt.”

Johan Derksen was het helemaal eens met Van der Gijp: “Zolang als ik hier zit trek ik me niets aan van selectieve verontwaardiging of zenderbaasjes. Ik kom niet helemaal vanuit Drenthe hier naar toe om rond de hete brij heen te draaien of met twee monden te spreken. Of ze halen me van de buis, of ze laten mij mijn gang gaan.”

En wat “mannen in mantelpakjes” betreft, die hebben zijn zegen, voegde hij er voor de goede orde nog even aan toe.

Een prima reactie van beide heren. Het moge duidelijk zijn dat ze helemaal gelijk hebben. Nederland is aan het verzuren en radicaal-links is helemaal doorgeslagen. Het moet maar eens afgelopen zijn met die gekkigheid.

Bron: De Dagelijkse Standaard

Link:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/van-der-gijp-en-dersken-vechten-terug-tegen-transgenderwoede-we-zijn-helemaal-doorgeslagen-in-dit-land/


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer