woensdag 18 januari 2017

'Flater van de Week' - Dit keer door de hoofdredacteur van 'Kerk en leven', Luk Vanmaercke, beter bekend als de kaas- en wijnboer van Kessel-Lo:


"Als christenen mogen we de politieke recuperatie van ons geloof
echt niet dulden."

Bron: 'Kerk en leven' - 18 januari 2017


Manipulator Luk Vanmaercke vergeet blijkbaar vanwaar hijzélf komt?

Ex-directeur communicatie en woordvoerder van de CD&V en communicatie-adviseur van Europees commissaris Marianne Thyssen (CD&V).

Politiek benoemd door de 'bisschoppen' om de Vlaamse lezer via het parochieblad vertrouwd te maken met de anti-katholieke CD&V-doctrine, om hem of haar van zijn geloof af te brengen!

Vanmaercke probeert zijn CD&V verleden van het internet te wissen, maar al gaat de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel!

Ter informatie:1 opmerking:

Anoniem zei

De hele top van de belgische bastaardkerk is verweefd in de cvp alias cd&v.
Bert Claerhout, Geert de Kerpel, Marc Vandevoorde enz. hebben allemaal de nest"geur" (om niet te zeggen: gestank).
Een werkelijke klap op de vuurpijl is/was wel de contactman/voorzitter van de "Gezinsgroepen", een groep terug te vinden bij de interdiocesane diensten van de belgische bisschoppenconferentie (nederlandstalig deel);
deze zeer merkwaardige en ook in het internet verdoken en sluiks opererende troep kwam eerst goed in de kijker door het aldaar zeer hoogggejubelde optreden van de westvlaamse priester Jeroen Claerhout, berucht door pedofiele en efebofiele wandaden (kavlaanderen.blogspot heeft uitvoerig bericht).
Een echt impressum heeft de website va deze troep "gezinsgroepen" niet.
Men kan zich aanmelen als interessent, dan wordt intern geseleceerd en dan wordt men misschien op een tref van een lokale groep uitgenodigd.
"...Deze groepen zijn niet p de eerste plaatds voor kinderen bestemd...Kindren mogen natuurlijk deelnemen...en de kinderen zullen van de deelname indrukken meenemen, die voor het verdere leven onvergetelijk zijn..." (Nu beginnen toch bij elke mens met een greintje ervaring over de bietekwieten in de noordbelgische bastaardkerk de alarmbellen te rinkelen)
Op het centrale contactadres van deze werkelijk mysterieuze troep bevindt zich nu toch wel het lokale partijsecretariaat van de cd&v, en wel notabene niet in Bommerskonten maar in Puurs, dat is de heimatgemeente van het cd&v-boegbeeld Kris Peeters.
Op dat adres woont overigens (natuurlijk) een gepensioneerde directeur van een vrije middelbare school.

In de vlaamse (niet alleen de westvlaamse) bastaardkerk is niets veranderd.

Op de zeer bijzonder kwaliteitsvolle website www.katholisches.info verscheen op 29 oktober 2016 overigens een gedegen artikel over het beruchte mandement der belgische bisschopen tav. Leuven-Vlaams op 13 mei 1966:
dat was dan wel het toppunt van de bemoeienissen van het katholiee establishment in de politiek tegen het vlaamse volk.
Zeer informatief en tegelijkertijd een uitstekende beschrijving van de harakiri van de katholieke geechtheid in het vlaamse volk.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer