zondag 25 december 2016

In zijn kerstpreek betwijfelt Christoph 'kardinaal' Schönborn van Wenen of ze het nog wel gaan "schaffen" daar in Oostenrijk en Duitsland!


"Wir haben erfahren müssen: Das geht über unsere Kapazitäten und Möglichkeiten hinaus", so der Kardinal.

"We hebben moeten ervaren, dat het onze kapaciteiten en mogelijkheden overstijgt", zo de kardinaal.


Nog ééntje die van zijn naïeve 'geloof' is afgevallen!

Link:

http://www.krone.at/oesterreich/schoenborn-raeumt-umdenken-in-fluechtlingsfrage-ein-ortet-ueberforderung-story-545762

1 opmerking:

Anoniem zei

Kard. Schönborn van Wenen en primas van Oostenrijk (bijna zo sterk ontkerstend als Vlaanderen, en daardoor is Schönborn een waardige navolgeling en vriend van Danneels):
ooit nog een tijdje student bij Prof. Ratzinger, steeds zeer modernistisch en week en alle problemen uit de weg gaande, "irenisch" om het euphemistisch te zeggen, broekschijtend om het plastisch te formuleren, grote crack bij de "grootstad-nieuwevangelizering" met zijn vrienden kardd. Danneels, Lustiger en Policarpo (Brussel, Parijs en Lissabon)(merkwaardig dat de tisten van kerknet, tertio en kerk&leven van al die operaties en vooral van de resultaten niets meer willen weten en er niets over berichten), heeft Schönborn bij alle gelegenheden een zeer groot hart voor gescheidenen getoond (zijn eigen ouders lieten zich scheiden), een extreme tolerantie voor ketters en homofiel vernette priesters en leken in zijn omgeving, voor alle mogelijke vluchtelingen en een geweldige blauwogigheid tov. de islam.
Dit laatste is bij hem een onvergetelijke fout:
in Wenen zijn er steeds tientallen jaren intensieve kontakten met de oriêntaalse kerken en uitvoerige en zeerdirecte berichten met de christenen in de oriênt: wanneer men op één plaats werkelijk iets serieus weet over de situatie in het nabije oosten, dan in Wenen.
En Schönborn weet van niets, heeft nooit van iets geweten... en zal waarschijnlijk nooit veel daarvan weten.
Danneels in mini-formaat.
En nu zit westeuropa midden in de niet-verklaarde oorlog tegen de djihadisten en de terreur vindt voor onze (en Schönborns) huisdeur plaats; en Schönborn begint zijn mening te herzien en te twijfelen...
Dat is niet moedig, niet wijs, dat is miserabel:
broekschijtend in de etappe en vor de arme christenen in Molenbeek, in Berlijn, in Parijs, Rouen een lafhartige belediging.
Krotter!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer