donderdag 8 december 2016

Helaas heeft Bergoglio geen tijd om de 5 'dubia' van de 4 Kardinalen te beantwoorden, aangezien hij het te druk heeft met het geven van interviews aan maçonnieke 'bisschoppen' en 'reporters' en ander addergebroed!Gatlikker Luc Van Looy draagt ook het esoterische Bergoglio-kruis.

Hoofdredacteur van Tertio, Geert De Kerpel,
geeft Bergoglio een typische vrijmetselaarshanddruk!

Dat weten we dan ook weer!
KATHOLIEKEN NIET WELKOM!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

En zien we daar in het midden Emmanuel Van Lierde, de grote aanhanger van de bevrijdingstheologie? Paus Johannes Paulus II liet zich destijds geen rad voor de ogen draaien door de marxisten, en onze paus Benedictus noemde de bevrijdingstheologie zelfs regelrechte ketterij. Maar clown Bergoglio ziet er allemaal geen graten in. Hij blijft tenslotte de zatte nonkel van het gezelschap en tevens de nuttige idioot in dienst van de loge.

The Guardian Angel zei

De steun die Bergoglio geeft aan de Vlaamse bastaardkerkers zegt genoeg!

Nu zie je maar hoe radeloos deze lieden zijn!

Anoniem zei

Nog meer foto's en berichten AUB!
Internationaal wordt ondertussen zeer goed en vakkundig bericht over het lang durende interview van de jongeren en Tertio bij de paus, terwijl hij geen tijd vindt om de 5 dubia der 4 kardinalen te beantwoorden.
Ondertussen probeert de top van het vatikaan het probleem op te lossen door enkele lompe geestelijk ontremde prelaten van zeer laag intellectueel niveau op de 4 dappere kardinalen te laten bulderen.
Typisch peronistisch.
Een zatte knokploeg delft in conflict met zeer goed uitgeruste en gedisciplineerde geloofsgetrouweelitetroepen steeds het onderspit.
Santa Maria della Vittoria

Anoniem zei

De berichtgeving op kerknet is weer uiterst selectief en onvolledig.
Dat Franciscus nu het woord "coprophagi" alias "stronteters" gebruikte, kon men eerst in de internationale pers lezen.
Dieper kunnen ze in Rome niet meer vallen, nu ze op het niveau van de noordbelgische bastaardkerk geland zijn.
Tertio als toiletpapier: dat is het enige nut van deze brol.

Konijnen eten ovrigens regelmatig huun eigen uitwerpselen, kwestie om vitaminen en sporenelementen niet te laten verloren gaan.
Dat kunnen ze nu toch in het vaticaan en bij de belgische bastaardkerkers weten, is er toch in Vlaanderen een werkloze vouw die zich als "konijnendeskundige" om een job bemoeit (en overigens daar staande naast de beruchte "crack van Vleteren", alias de ooit lagere-schooldirecteur aldaar met veel kinderporno op zijn computer, nu als "manivelle" met een radioprogram in frans-vlaanderen en een klein reisorganisatiebureau in westvlaanderen bezig).
Een stapelzotte boel en (Franciscus): "Brugge is de schoonste"...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer