maandag 19 december 2016

Anne De Paepe en Rik Torfs, geef Angela Merkel nog eens een eredoctoraat!1 opmerking:

Anoniem zei

Anne De Paepe en Rik Torfs kunnen mijnentwegen een tweede, een derde, een vierde of zoveel eredoctoraten aan Angela Merkel geven: haar miserabele balans wordt hierdoor niet beter.

Maar wat Anne DePaepe en Rik Torfs él kunnen doen- maar daarvoor zijn ze eenvoudig te laf en te lui:
dat is het betalen uit hun eigen portemonnee van 100 000 (in woorden: honderdduizend) Euro aan de twee italiaanse politieagenten in Milaan, die in Sesto San Giovanni de veelmoordende terrorist en jihadist letal uitschakelden.
En het duitse Bundeskriminalamt kan best de door hen uitgeloofde beloningssom van eveneens 100 000 (in woorden: honderdduuizend) Euro zonder dralen eveneens aan deze helden uitbetalen.
Het geld komt dan tenminste bij de echte helden terecht.

En vergeten we natuurlijk niet de oud-bekende bisschop van Antwerpen Bonny:
Bonny maakt op de website kerknet/bisdom Antwerpen reclame voor een benefietconcert in de O.L.V.-kathedraal, om nog meer vluchtelingen uit Aleppo en uit Syriê naar Belgiê te krijgen.
Op het moment dat de christenen weer naar Aleppo teruggaan (het turelute kerknet publiceerde in een korstondige aanval van helderheid zelfs een prosyrisch interview met Msgr. Sako) en de jihadisten en het al-Nusrafront (de facto de syrische aflegger van al Qaida, dat bij de goedmensen in het Westen ondertussen al volkomen gerehabiliteerd werd) massief vluchten, vooral naar Westeuropa, is de waarschijnlijkheid dat zeer criminele en gevaarlijke elementen zo naar Antwerpen komen, zeer groot.
De noordbelgische kerkvorsten, Bonny en DeKesel op kop, zijn zo geweldige klungelaars, dat ze dat ook nog niet willen en kunnen inzien.

Quos deus perdere vult, prius dementat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer