donderdag 24 november 2016

Steun de Vier Kardinalen Walter Brandmüller, Raymond Burke, Carlo Caffarra en Joachim Meisner, en dwing Bergoglio om "ja" of "neen" te antwoorden op de vijf 'dubia' aangaande 'Amoris Laetitia'!TEKEN DE PETITIE:

https://lifepetitions.com/petition/pope-francis-i-support-the-4-cardinals-letter-pleading-for-clarity-on-amoris-laetitia3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gedaan

Anoniem zei

Ik teken helemaal niet. Waarom zou ik iets ondertekenen dat naar Bergoglio gestuurd wordt en begint met "your holiness"? Die schijnheilige nep-paus is het papier nog niet waard dat men aan hem zou verspillen. De vragen die men hem stelt zouden een erkenning inhouden van het feit dat hij paus is. Dat weiger ik.
De enige aan wie ik een petitie zou willen sturen is onze echte paus Benedictus.

Anoniem zei

Op dit moment rolt in de katholieke internationale internetpers een geweldige tsoenami ("shitstorm") tegen de plat-bulderende uitspraken van bisschop Pio Pinto v.d. rota, van de jezuîetenpater en Bergoglio-vriend Spadaro, van de oude braziliaanse kardinaal en uitvinder van de Amazoniê-clers met non-celibaat en van de doorgeknalde grieks-katholieke en waarschijnlijk licht demente bisschop Manolidis.
Bergoglio zegt niets en als verdediging treden alleen een paar ruwaards in de stijl van een peronisten-knokploeg op.

Inderdaad: Coke Bergoglio= Zero doctrine= Real heresy.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer