donderdag 3 november 2016

Reinhard 'kardinaal' Marx van München en de ketterse, protestants-evangelische, Duitse 'bisschop' Bedford-Strohm leggen hun pectorale kruisen af tijdens hun oecumenische en interreligieuze trip naar Jeruzalem. Wat gaan beide heren daar eigenlijk doen? Christus verloochenen?


Beide clowns...

spelen de apostaat

bij de moslims

en bij de joden.

Bron: Bild

Link:

 
http://www.bild.de/politik/inland/kardinal/kardinal-und-bischof-verzichten-aufs-kreuz-48564234.bild.html
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kaum zu glauben, aber wahr: Kardinal Marx und Bischof Bedford-Strohm entledigten sich kürzlich ihres Kreuzes. Die höchsten deutschen Vertreter des katholischen und evangelischen Christentums verzichteten auf DAS christliche Symbol schlechthin aus, wie es nachher hieß, „Respekt" gegenüber dem Wunsch ihrer muslimischen Gastgeber auf dem Jerusalemer Tempelberg.

Als Bild het al zegt.

Anoniem zei

Op dit moment is er in Duitsland geweldige beroering, ok en niet in het minst bij de clerus van het aartsbisdom Freising-München, dat Kard. Marx en zijn evangelische tegenhanger hun pectoraal kruis hebben afgedaan bij het bezoek aan de tempelberg.
Ze hebben werkelijk hun eigen identiteit (eloof) verloochend en zich in proskunesis in het stof geworpen.
Schande!
op
En dit, terwijl voor vier maanden, de hoogbedaagde Abbé in Rouen, gegijzeld en bedreigd door jihadisten ,bij het opdragen van de Hl. Mis, standvast zijn geloof bekende, het "Vade retro Satanas" uitsprak (wat de jihadisten tege alle vergoelijkende verklaringen van de wereldse en de modernistisch-kerkelijke autoriteiten zeer goed verstonden- in het arabisch btekent "sjeitan": duivel, duivelse geest) en dan de martelaarsdood stierf op de edelste wijze die mogelijk is:
de keel doorgesneden, het hoofd in blinde woede afgesneden en op het altaar gelegd.
De Hl. Kerk leeft van het bloed van haar martelaren; beschadigd wordt ze door het gelul en gepruts van slappe modernistisch hanssworsten en clowns.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer