maandag 7 november 2016

België: een kerk en een priesterbroederschap slachtoffer van de "Kerk van barmhartigheid"


Belgio: una chiesa ed una Fraternità vittime della Chiesa “della misericordiaˮ


Het is ongelofelijk. Er is nu een generatie van 'herders', die alleen maar uit is op: het opdoeken van H. Missen en kerken, het zich mengen in goed functionerende parochies, die daardoor anoniemer worden en zich van de gelovigen vervreemden, 'herders' die de meest getrouwe priesters vernederen, en die de zichtbaarheid van het Katholicisme trachten te verkleinen in naam van religieus pluralisme en een geseculariseerd relativisme.

Voorbeeld, de Sint-Katelijnekerk in Brussel. 'Overtollig' bevonden door Godfried Danneels, gesloten door Jean Kockerols, opnieuw geopend door Mgr. André-Joseph Léonard en bemand met de priesterbroederschap van de Heilige Apostelen, die dan uiteindelijk door Jozef De Kesel weer opgedoekt werd en waarvoor De Kesel door Bergoglio met het kardinaalsrood wordt 'beloond'! De Kesel als hedendaagse Judas met zijn 30 zilverlingen.

Twee afgevaardigden van de Sint-Katelijnekerk werden in September in Rome ontvangen, om de stem te laten horen van een volk, dat weigert zich te onderwerpen aan het spirituele bloedbad dat door Jozef De Kesel, van de "Kerk van barmhartigheid", werd aangericht! 

Bron: Corrispondenza Romana

Link:

http://www.corrispondenzaromana.it/belgio-una-chiesa-ed-una-fraternita-vittime-della-chiesa-della-misericordia%CB%AE/
Het destructieve 'beleid' van Jef De Kesel gevisualiseerd:
1 opmerking:

Anoniem zei

Van een destructief beleid gesproken: hoeveel aardbevingen, blikseminslagen en wervelwinden zijn er nog nodig om duidelijk te maken dat Bergoglio niet gewenst is? Hij is zoals Attila de Hun: waar hij langskomt laat hij een spoor van vernieling achter en groeit er niks meer.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer