zaterdag 8 oktober 2016

Over de 'holebi-propaganda' van Johan Bonny (van het bisdom Antwerpen met het pedo-schandaal), Ilse Van Halst (van 'Kerk en leven' met het artikel over de 'Oecumenische Werkgroep Pedofilie' van Jef Barzin, deken van Antwerpen) en de Salesiaan Roger Burggraeve (van de KULeuven met het pedofiele ROEACH-schandaal) in het homo-fiele boekje: 'Mag ik? Dank je. Sorry.':


De Kerk in Vlaanderen heeft naar aanleiding van het mega-schandaal aangaande het homofiel- en pedofiel-misbruik binnen de kerkelijke structuren in de laatste 50 jaar nooit eerlijk en offensief berouw getoond en boete gedaan.

Ze hebben betaald, eerst krenterig, dan een beetje meer...

Ze hebben gezwegen, dorre papiertjes uitgegeven...

Ze hebben Vangheluwe op vakantie gestuurd, Godfried 'kardinaal' Danneels van de 'Maffia van Sankt Gallen' uit de eerste lijn weggenomen...

En steeds maar weer de tijd gerokken, levende in de (valse) hoop, dat dit alles vergeten zou worden.

Jozef De Kesel met zijn vele 'tweede kansen' is daar een prima voorbeeld van - totdat hij naar aanleiding van zijn vele "inschattingsfouten" deskundig getorpedeerd werd, in Brugge werd weggehaald en tot nieuwe 'aartsbisschop' werd weggepromoveerd.

En nu denken deze onnozelaars, dat met het weggaan van Aartsbisschop Léonard, het komen van De Kesel naar Mechelen-Brussel en onder de vleugels van Walter 'kardinaal' Kasper en Bergoglio, alles in kannen en kruiken is...

De homo- en pedo-maffia kruipt weer uit z'n pijp...

Dit wordt opnieuw het grote "kalkoenschieten van de Marianen".

Bron: Anoniem"Ketterse kerkvorsten verheffen boekenverbranding
tot een herontdekte deugd"

Link:

http://www.profamilia.nl/blog/ketterse-kerkvorsten-verheffen-boekenverbranding-tot-een-herontdekte-deugd

2 opmerkingen:

Anoniem zei

"Mag ik? Dank je. Sorry.", klinkt een beetje als een pedofiel of ander sexueel roofdier dat zijn slachtoffer misbruikt:

Mag ik je daar aanraken? Dank je. En wanneer ze naderhand spijt hebben zeggen ze; "Sorry".

---
Hoe dan ook, als je een dialoog over alle vormen van gezinsvormen wil beginnen, waarom schrijf je dan een boek? Je kan maar moeilijk een gesprek voeren met een boek, tenzij je Harry Potter bent.

Het "Mag ik", deeltje in de titel stoort me enorm. Toestemming vragen doe je alleen in situatie waar je weet dat het aanstoot kan geven. Je vraagt geen toestemming in intieme relaties, gezinsrelaties, of tussen vrienden. Je kent die mensen, en je weet wat kan en wat niet kan. In die situaties vraag je geen toestemming, tenzij je iets wil doen waarvan je op voorhand weet dat die persoon niet welgevallen is.

De titel van boek alleen illustreert maar weer opnieuw, dat die homopriesterclub, kinderachtig zijn, zowel in hun godsbeeld, in hun kennis van Katholicisme, in hun mensenkennis, in hun wereldbeeld.

Die lui zijn gewoon niet in staat in de maatschappij losgelaten te worden, voor exact dezelfde redenen dat ouders hun kleine kinderen ook niet alleen de straat oplaten. Laat staan dat die lui de maatschappij, een parochie, of een bisdom zouden kunnen leiden.

Anoniem zei

Voor een paar dagen op de bisschoppelijke website www.kerknet.be ("nieuw kerknet")/ bisdom oostvlaanderen:
een kleine serie foto's waar de 75 jaar oude bisschop van Gent Luc van Looy een afscheidsfeestje viert met zijn medewerkers;
op enige foto's staat zeer groot Toon Osaer afgebeeld, de huidige chef van de bisschoppelijke uitgeverij "Halewijn" met "Kerk&Leven", "kerknet" en een hele hoop pseudoreligieuze rommel.
Toon Osaer: inerdaad, dit was de vroegere woordvoerder en rechterhand van Godfried Danneels in de zaak van het godsdienstboek "Roeach 3" met pedofiliserende afbeeldingen;
bij het luid en krachtig protest van de verontruste ouders belde Toon Osaer de leidster van het ouderlijk protest Mevrouw Alexandra Colen op, om haar namens Danneels te zeggen dat ze als goede katholieke aan de bisschoppen moest gehoorzaam zijn.
Dat was tout court intimidatie van een eerlijke en trouwkatholieke gelovige vrouw, en wel met het doel de pedofiele toeren en atmosfeer in de belgische kerk te onderdrukken.
Toon Osaer werd overigens reeds direct vóór het aantreden van Msgr. Aartsbisschop Léonard als perschef/woordvoerder van de vlaamse bischoppen verwijderd (en wel als één der eerse acties v. AB Léonard).
Toon Osaer werd dan door zijn vrienden en beschermers op de goedbetaalde directeurstoel van de uitgeverij Halewijn weggepromoveerd (Osaer zal wel zeer veel, om niet te zeggen te veel weten).

Oktober 2016: bij het modernistische offensief in Vlaanderen onder Jef DeKesel, terwijl de pedofiele schanddaden in de noordbelgische kerk massief stinken en belasten, kruipt de homolobby weer uit de konijnepijpen te voorschijn.
En Toon Osaer, een spilfiguur uit de doofpotacties bij de pedofilie onder Danneels, verschijnt in volle glorie op de bisschoppelijke website "kerknet".


In de kerk in Vlaanderen is er niets veranderd.
Homo-, efebo- en pedofilie à volonté.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer