zondag 9 oktober 2016

De linkse, haatzaaiende, regenboog-deken van Diest, Felix Van Meerbergen blijft dwalen in de duisternis, ondanks de wijze raad van 'Pro Familia':Bedoelt 'deken' Felix dit? De 'homofobe' retoriek van Paus Benedictus XVI?

Link:

https://latuffcartoons.wordpress.com/2013/01/21/cartoon-pope-benedict-xvi-homophobic-rhetoric-pontifex/


Het antwoord van de Jozef De Kesel:En de reactie van de 'sekteleden' van 'deken' Felix:


Het is duidelijk, dat bepaalde mensen méér weten!


Kennen Felix Van Meerbergen en Jozef De Kesel

eigenlijk wel de Heilige Schrift?UIT DE HEILIGE SCHRIFT:

Act 19:19 Anderen, die met toverkunsten hadden omgegaan, brachten de boeken, en verbrandden ze voor aller ogen; de waarde ervan werd op een bedrag van vijftig duizend zilverstukken geschat.
Act 19:20 Zo groeide het Woord door ‘s Heren kracht, en werd het machtig.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het verbranden van boeken op de Opernplatz in 1933 is weer zo een stukje propaganda en geschiedvervalsing vanwege, tja... ze zeggen altijd "de Joden", maar het is vooral de homolobbies die achter de geschiedvervalsing zitten.

De boekenverbranding in Berlijn van 1933, was een direct gevolg van het binnenvallen van de NAZI partij bij het Institut für Sexualwissenschaft. Wat er daar op de Opernplatz opgestookt is, zijn ALLEEN de archieven van het Institut für Sexualwissenschaft en de boeken van de lui die direct met het instituut geassocieerd waren. Voorzitter va dit instituut was Magnus Hirschfeld, die de "eerste advocaat voor rechten voor homo's en transgender" genoemd wordt. In andere woorden: het Institut für Sexualwissenschaft was de eerste homolobby, en pro-choice lobby - dat heeft Hitler opgestookt.

NATUURLIJK DAT FELIX VAN MEERBERGEN MOEITE HEEFT MET DE BOEKENVERBRANDING.

Anoniem zei

Voorlopers van het Institut für Sexualwissenschaft:

1/ Scientific-Humanitarian Committee:
Opgericht door Magnus Hirschfeld. Medeoprichter: Max Spohr, Eduard Oberg en Franz Joseph von Bülow, Adolf Brand, Benedict Friedländer, en Kurt Hiller. Verspreidde zich snel doorheen Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Dit comité heeft een petitie gestart om anti-homo wetten in te trekken. Een paar prominente lui die deze petitie ondertekent hebben:
Albert Einstein, Hermann Hesse, Thomas Mann, Rainer Maria Rilke, en Leo Tolstoy

2/ World League for Sexual Reform:
De bovenstaande homolobby groeide snel en verspreidde zich over de rest van de wereld. WLfSR is een serie congressen in Europa van 1928 tot 1932.

Voorzitter van WLfSR: Magnus Hirschfeld.

Sprekers op deze congressen waren vooral Britse seksuologen, homorechten, geboortecontrole, en dergelijke;

Norman Haire, Brits seksuoloog, zijn boeken zijn in 1933 verbrand.
Vera Brittain, Britse Socialite, en vroege medewerker aan de League of Nations (voorloper van de VN) geassocieerd met de Huxley club.
Dora Russell, vrouw van Betrand Russell, vroege advocaat voor homorechten, contraceptie, seksuele liberatie, prostitutie, promisuiteit in het huwelijk. Etc
Janet Chance, Naomi Mitchison, en Vera Brittain, pleitte voor hetzelfde.
Charles Vickery Drysdale: Britse ingenieur, en vroege advocaat voor geboortecontrole en contraceptie, lid van de Malthusian League, grondlegger van het Neo-Malthusianisme.
Stella Browne: Britse feminist, geboortecontrole, een van eersten die over abortus durft spreken.
Ernst Gräfenberg: Amerikaanse docter, geboortecontrole, uitvinder van 'het spiraaltje'. De vrouwelijk 'G-spot' is naar hem genoemd.
Marie Stopes: Britse dokter, advocaat voor eugenetica, geboortecontrole, oprichter van de eerste "Geboortecontrole kliniek in het VK. Auteur van de sekshandleiding: "Married Love".

We zien hier reeds een paar lui die met de Huxley en Malthusian Society geassocieerd zijn. Als je verder wil zoeken zal je ook leden zijn die geassocieerd zijn met de Royal Society en de Fabian Society.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer