maandag 3 oktober 2016

De 'binnenkerkelijke' homolobby weer in opspraak: Pedofiel-getinte 'posting' op de 'tijdlijn' van deken Felix Van Meerbergen op 'Facebook'
"Fijne vrienden!"

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat herinnert mij aan het uithangbord "L'Effeuillage de la Parisienne" ("De ontbladering van de parijzenares"), dat naar mijn geheugen ergens in de roman "Notre prison est un royaume" (van de katholieke auteur Gilbert Cesbron) beschreven werd.
Schoollectuur in het college destijds.

Echt typisch voor de bastaardkerk en de gay lobby aldaar:
enerzijds demonstratief en zeer plakatief zeer veel onzinnigs en doms en vooral de kerkelijke leer bruskerends uitbazuinen, en dan anderzijds hopen dat het niet té luidruchtig bekend wordt.
Dat is het wezenskenmerk van histrionie.

Totaal onvernunftig in de huidige tijden met uitstekende en brede informatie werelwijd, met zoekmachines en bijna eeuwige internetarchieven en met gestrenge observatoren.
Eens te meer dezelfde aanblik:
vastzittend in een moeras met overal landmijnen en omsingeld door partisanen met uitstekende bewapening en zeer veel ervaring.
Elk fuguurlijk schot een voltreffer.

Anoniem zei

Alarmsignaal rood voor bisschop Leon Lemmens en aartsbisschop DeKesel.

The Guardian Angel zei

Intussen al méér dan 1.200 hits op dit artikel!

Maar, de betrokkenen hebben nog steeds niets gezien of gehoord!

Te druk waarschijnlijk!

The Guardian Angel zei

Vandaag, méér dan 1.500 hits.

Anoniem zei

Bijna elke dag lees je in de krant hoe de overheid, zich bemoeid hoe de bevolking gezonder moet gaan leven. Nu is hun grote kreet,"kruip op een fiets". Maar de meest ongezonde (holebi's) leefwijze ter wereld, die moet de bevolking nu met grote vreugde omarmen? Heteroseksualiteit, een relatie tussen een man en een vrouw is normaal, want je gaat er niet dood van. Lesbische vrouwen staan hoog op die lijst van HPV keelkanker, en HIV/AIDS. En nu wordt een Kerk gechanteerd door haar eigen personeel om deze abnormale leefwijze, als normaal te accepteren? Zodra we het verschil niet meer weten goed en kwaad, dan heeft de mensheid hun "morele kompas" verloren, met alle gevolgen daarvan...

Anoniem zei

Walter Jan C(XXX) is zeer gemakkelijk te identificeren door zijn miniportretje met het slobberende witte hemd en de brede groene bretellen (De gustibus et coloribus non est disputandum).
Enige filmpjes op Youtube, ook met een voordracht over Kard. Cardijn in zeer slecht frans (ze zijn toch niet beschaamd), maar ook zeer fier wegens zijn 2 doctortitels (dat is dan wel de nederigheid alias humilitas van de bastaardkerk).
Overigens ook met een buikomvang die nu niet direct van een karthuizer- of trappistendieet afkomstig is.
Rebus: C en dan de grootste duitstalige stad in Belgiê (niet Malmédy of St. Vith), met een verdubbeling van de centrale labiale en een "s" aan het einde)

Op de radar...

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer