zondag 16 oktober 2016

'Belgische' seminaristen gedecimeerd na opdoeken van de 'Heilige Apostelen' door Jozef De Kesel. Maar, dat kan de pret niet drukken bij Priester Poppe:Jef De Kesel met zijn 'Belgische' seminaristen en Aartsbisschop-Secretaris Jorge C. Patron Wong
van de Congregatie voor de Clerus op 10 oktober in Moerzeke

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wees maar gerust dat er geen pret was bij Priester Edward Poppe.
De priesters zijn laf, heel laf.. en de diepte van kuisheid en de Zuivere liefde worden door vele niet begrepen.

Anoniem zei

"Decimeren": een militaire straf, waarbij ter afschrikking en bestraffing van regimenten, divisies en legers één man op tien omgebracht wordt.

Bij de vruchtbare werking en het opbloeien van de Fraterniteit der Heilige Apostelen waren er reeds zoveel jonge seminaristen, ook uit Belgiê, dat er hier van decimering geen spraak meer kan zijn:
hier werd veel meer dan een tiende geliquideerd.
Militair gezien wordt een verlies van meer als 10 % steeds als "na zeer zwaar gevecht" beschouwd; 15-20 % vraagt versterking, 25-30% restructurering en verregaande versterking en uitrusting met nieuw materiaal; 35-40 % beduidt de versmelting op een andere eenheid, omdat ze op zich gesteld niet meer kan overleven; en 50% verliezen betekent eenvoudig: de eenheid is zo over de hoop gesmeten, dat ze militair gezien niet meer bestaat.

DeKesel heeft de zieltogende noordbelgische bastaardkerk het laatste schemertje hoop kapotgemaakt.
De franstalige katholieken in Belgiê moeten het gelag betalen van de modernistische wellness-wensen van DeKesel, Danneels en de rest van hun mafia.
On les aura.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer