vrijdag 29 juli 2016

Voor wie het nog niet wist, 'IS' zijn géén moslims, maar wél 'nihilisten'!


Witte Huis reageert op uitspraak van de paus


Volgens de woordvoerder van het Witte Huis deelt de Amerikaanse president de opvatting dat de wereld in oorlog is.

Josh Earnest, perssecretaris van het Witte Huis, zei gisteren tijdens een ontmoeting met journalisten dat de Amerikaanse president het grotendeels eens is met de uitspraken van de paus tijdens de vluchtte naar Krakau. Paus Franciscus zei toen dat de wereld in oorlog is, maar ook dat de godsdiensten niet de oorzaak zijn van die oorlog. [!]

Voor zo ver ik de uitspraken ken, kan in zeggen dat de Amerikaanse president Obama die deelt. Het Amerikaanse volk en iedereen hier in het Witte Huis is solidair met de verwanten van de katholieke priester, die deze week schijnbaar [schijnbaar!] door IS-militanten werd vermoord. IS heeft de oorlog verklaard aan de rest van de wereld. Maar het is niet de vertegenwoordiger van de islam [Inderdaad!].

IS vertegenwoordigt een pervers, nihilistisch [!!!] wereldbeeld dat slechts chaos en geweld kan brengen. Witte Huis.

President Obama blijft er net als Paus Franciscus van overtuigd dat deze dreiging ernstig moet worden genomen. Maar uiteindelijk zal de rest van de wereld, met inbegrip van de islamitische wereld, deze donkere, gewelddadige visie van IS overwinnen. [Géén vuiltje aan de lucht dus!]

Bron: Kerknet/Catholic World News

HET ERGSTE IS NIET, DAT ZE ONS VERMOORDEN...
HET ERGSTE IS, DAT ZE DENKEN, DAT WE IDIOTEN ZIJN!


Barack Hussein Obama zweert trouw aan Islamitische Staat:


"Allahu Akbar" roept er ééntje.

Obama reageert met: "Tawhid!"


Obama maakt dus deel uit van Ummah!

Het vingertje van Obama, met de duim tegen de middelvinger. Perfect uitgevoerd!

En dan de moordenaars van priester Jacques Hamel:
"Allahu Akbar!" 

"Takbir!"

NIHILISTEN DUS!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat zegt die vent?

Door een priester te vermoorden heeft IS oorlog aan de wereld verklaard? Maar IS vertegenwoordigt Islam niet.

Ja maar; het is ook waar dat die priester "de wereld" niet vertegenwoordigt, maar hij was gewoon een priester die een sacrament bediende.

Dus; aan wie heeft IS oorlog verklaard?

Aan de Kerk natuurlijk.

Wie dat niet inziet weet niet wat IS is.

Het maakt echt geen bal uit of die lui nu moslim zijn of niet.

En eerlijk gezegd; als we nagaan wat we weten van die terroristen zijn het inderdaad geen moslims - daar zijn ze in het algemeen te westers en liberaal voor - die zich veel beter thuisvoelen op de dansvloer van een nachtclub dan in de moskee - high van de drugs, en alcohol, en psychotisch tot gevolg.

Identiek zoals de vrijmetselarij: oorlog aan de Kerk; te beginnen met Hendrik VIII van Engeland, en Voltaire, en de hele resem "filosofen" na hem, die atheïsme hebben proberen te verwoorden (en gefaald hebben) - stuk voor stuk nihilisten EN vrijmetselaars.

Allen hebben uitdrukkelijk oorlog verklaard aan de Kerk en hun oorlogsverklaring naar het Vaticaan gestuurd. En dan maar klagen dat Pauzen ten oorlog durfden trekken, in plaats zich stil te houden en beter zouden bidden en biechten. Maar ja, welke keuze hebben ze die pauzen gelaten? Hoe vaak is Frankrijk niet tegen de Pauselijke Staten ten oorlog getrokken (in opdracht van de Engelsen)

Wie dat niet inziet weet niet vrijmetselarij is.

"Carthago delenda est" was de lijfspreuk waarmee Voltaire zijn brieven ondertekende.

Het maakt echt niet uit of het nu joden, boeddhisten, moslims, agnosten zijn.

Hoeveel Fransen zijn er niet naar Syrië getrokken. Het is een absolute schande dat die lui niet stuk voor stuk geëxecuteerd zijn op hun terugkeer naar Frankrijk. En wie heeft die hoogverraders laten lopen? Dezelfde samenzweerders die in het complot zitten. Allemaal vrijmetselaars natuurlijk, want als je in Frankrijk carrière wil maken in de politiek, leger, politie, of gerecht dan zal je een lidkaart aan een of andere loge moeten voorleggen, of je geraakt niet van wal.

Dat hele verhaal over IS begint op een roman van Robert Louis Stevenson te lijken – ‘Dr Jekyll and Mr Hyde’ - of op de ‘Drie Musketiers’ van Alexandre Dumas – beiden auteurs natuurlijk openlijk vrijmetselaars, en hun romans vol maconnieke symboliek.

+++
En nu zou IS met de moord op een priester een oorlogsverklaring afgeleverd hebben. En waar gaan die stoere binken in het Westen hun tanks, en vliegdekschepen dit keer naar toe sturen om in de tegenaanval te gaan?

De enigste troepenopbouw die ik waarneem is aan de Russische grens.

En alle het verlof van de Amerikaanse soldaten in Zuid-Korea is twee weken geleden ingetrokken. De Chinezen zitten ook niet stil in de Zuid-Chinese Zee, terwijl de Russen druk in de weer zijn in de Koerillen. En hoe zag het wereldkaartje er ook weer uit in 1939?

Maar nee hoor, op het Pentagon hebben ze een oorlogsverklaring van IS ontvangen.

Ze zullen hun bommenwerpers niet vanuit Incirlik kunnen laten vliegen, want de Turken zijn er al tegen Amerikaanse aanwezigheid aan het demonstreren.

Luistert eens goed hier – de NAVO kan nu eens ‘just niks’ – ze kunnen de Russen niet eens van de Olympische Spelen weghouden.

INDERDAAD TERECHT OPGEMERKT; DAT ZE ONS VAN KANT KOMEN MAKEN IS ZO ERG NIET. MAAR DAT ZE MENEN DAT ZE ONS VOOR DE ZOT KUNNEN HOUDEN IS HET TOPPUNT.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer