donderdag 21 juli 2016

Pater Benny, bent u het eens met Jozef De Kesel of niet?

Al het overige is gezever!


Beste Pater Benny,

Ik begrijp dus, dat aangezien u het niet eens bent met De Kesel, en u ook géén pseudo-traditionalist bent, dat u dus een pseudo-protestant bent,
want u bent ongehoorzaam aan Jozef De Kesel!

Wij betogen, dat men enkel aan bisschoppen gehoorzaam moet zijn, die zélf gehoorzaam zijn aan Christus en de Satan afzweren en niet andersom!
 

1 opmerking:

Anoniem zei

Zeer Hoogeerwaarde Heer,

Het is Uw goed recht U te distanciêren van deze blog en van de één of meer naamlozen die daarechter zitten.
Niet distanciêren moet U zich echter van het nieuw-kerknet-artikeltje over Kard. Schönborn en zijn uitspraken over het verzet van traditionele katholieken tegen de modernistische koers van P. Franciscus, en vooral niet van Franciscus' uitspraak, "...dat men deze personen door liefhebbende activiteiten moet winnen...".
Nu denk ik daarbij aan de Franciscanen en de Franciscanessen van de Immaculata in Italiê;
en in Belgiê natuurlijk aan DeKesel en zijn mishandeling van de Fraterniteit van de Hl. Apostelen.
Het aartsbisdom is helemaal in paniek: de eigen seminaries staan op leeglopen, het geval bisdom Brugge zit sedert DeKesels aantrede in 2010 niet in de deepfreezer, zoals Jef en zijn kornuiten dachten, maar wel geîsoleerd in een hogedrukkookpan en kan elke moment detoneren;
en hier in Brussel bij de St.-Kathelijnekerk werd sedert 15 juni 2016 zwaar gestumperd, catastrofaal gecommuniceerd, communiqués niet ondertekend, onnozel verdedigd door de jezuîet en ex-advocaat Nicolaas Sintobin SI op 26.06.2016, dan teruggerelativeerd door de andere jezuîet Tommy Scholtes SI op 30 juni 2016 (toch merkwaardig hoe zelfs deze 2 jezuîeten in Brussel bij deze zaak niets van elkaar weten), en dan leest men vandaag op 21.07.2016 op belgicatho.hautetfort (ook van die blogsite mag U zich distanciêren) dat DeKesel op 15 juli 2016 (met één maand vertraging) dan toch zijn decreet ondertekend heeft.

Dat is onzin puur.
Dat is geen transparentie, dat is geen logica, dat is deels afstotende achterklap (de "vervormde" commentaren van Jeroen Moens), dat is achterbaks, dat is niet christelijk- dat heeft met de Logos en de Aletheia niets te doen.

Ik herinner U aan de oude leuze van de carlistische Requetés van Navarra:
"Anche Deus non sera eroe anonimo"-
Voor God zullen er geen anonieme helden zijn.

Bonne chance!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer