maandag 20 juni 2016

Tommy en Scholtes


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tommy Scholtes SI helpt al langer mee in de noordelijke helft van Brussel Noordoost-
dat is grof ongeveer Schaarbeek en Evere.

Dat zijn de gebieden waar in de jaren '60 en '70 de vlamingen gejaagd en onderdrukt werden door het FDF en de Nolsbrigade, en waar de belgische episcopale kerk met de tjeven NIETS, maar dan ook NIETS deed.
De overtuigde vlamingen (dat waren in die gemeenten veruit de meeste) hebben dan de Suenens- en Danneelsbrolkerk de rug toegekeerd.
Een zeer gezonde reflex: zo bleven ze van het kinder- en jongerenmisbruik gespaard.

De luttele resten nederlandstalige gelovigen werden dan door Johan Dobbelaere ( nu deken Brussel-West) (zijn merkwaardige uitspraken over pedofilie in "'t Paloditje" /www.oulepa.be) werden hier gisteren op kavlaanderen gepubliceerd) en ten noorden daarvan door Herman Cosijns (destijds deken van Brussel-Laken) en Guido Vandeperre (idem, ook proost van IJD en daar na onbetamelijke handyfoto's buitengesmeten) verzameld en modern liturgisch verzorgd.

Zeer veel oudbekend links-modernistisch gelul.
En dan ook zeer veel zwijgen:
Nadat de brusselse jezuieten hun nederlating in de Gesukerk met aanpalende communiteit/klooster opgegeven hadden, werd de kerk voor "culturele" manifestaties vrijgegeven (de satanistische verloedering met muurschilderijen en de wilde parties werden hier op kavlaanderen gedocumenteerd)en lieten ze hun klooster voor onderdak van sans-papiers over.
Zeer snel was er dar ook zeer veel volk aanwezig, tot grote vreugde der linkse goedmensen.
Binnen de kortste tijd kwamen er zeer treurige klachten van vluchtelingen, familievaders en -moeders, dat er daar massief geîntimideerd werd en men begon zich aan de kinderen te vergrijpen.
Alles vooreerst genegeerd: wat niet waar mag zijn, is niet.

Toen substantiêle aanduidingen tegelijkertijd in het aartsbisdom Msgr. Léonard en bij de gemeente (burgemeester) bekend werden, werd direct kordaat ingegrepen:
In januari 2014 stormde de politie dit klooster, sloeg een ring kinderhandelaars en pedo-tisten kapot en dreef iedereen buiten.
Onvergetelijk hoe de linksmoderne tisten totaal verblind en huilerig en veel te laat (om 11.00) een persconferentie gaven om zich over Msgr. AB Léonard en de burgemeester te beklagen, terwijl de offiêle persconferentie met de afgrijselijke achtergrond reeds om 10.15 uitgestraald werd.

Afschuwelijk:
Theatraal een goedmens willen zijn en daarbij de kinderen van andere mensen opofferen.
Tommy Scholtes SI heeft dit bij mijn weten nooit gecommenteerd (hoewel het zich nu toch bij zijn kloosterorde en figuurlijk gesproken in zijn voortuin afspeelde).
De modernisten aldaar hebben het Msgr. AB Léonard nooit vergeven.

Anoniem zei

Zielig.

Tommy Scholtes SI moge zich aan deze woorden herinneren, die de Hl.Ignatius van Loyola sprak, toen hem in de beginjaren van zijn orde gevraagd werd bepaalde karakteristieken en zwaartepunten van hun vorming en ordeideaal te verandeen:
"Sunt ut sint, aut non sunt";
"Ze zijn zoals ze moeten zijn, of ze zijn niet".
Klaarblijkelijk wordt de FRaternité des Saints Apôtres niet toegestan, wat destijds wel an de jezuîeten werd toegestaan.
Schijnheiligheid puur- en dan ook nog open en bloot voor vol publiek.
Schandalig.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer