zondag 12 juni 2016

'Ramadan Jihad': 50 doden en 53 gewonden in homo-club Orlando (USA)

"The 'Religion of Peace' strikes again… and it’s appalling!"
'We consider this an act of terrorism': Suspected Islamic extremist shoots dead at least 20 dead at Florida gay club after bursting in 'wearing a suicide vest' and taking hostages - injuring a further 42


Link:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3637414/Everyone-running-Gunman-bursts-gay-nightclub-Florida-shoots-20-people-taking-hostages.htmlDe woorden van Geert De Kerpel in 'Tertio' eerder van de week klinken als de woorden van een waanzinnige:

"Maar de ramadan is zoveel meer dan fysieke onthouding. Het is vooral een geestelijk dieet, dat op zijn best uitmondt in meer verdraagzaamheid, vrijgevigheid en samenhorigheid. En onlosmakelijk ermee verbonden is het evenzeer een periode van extra toeleg op de verticale dimensie van het leven, onder andere door bezinning, gebed en studie van de koran." 

De Kerpel projecteert hier Christelijke principes op de islam. Het lijkt er echter steeds meer op, dat het enigste antwoord, dat de islam kent, geweld is!


Waarschijnlijk zal Geert De Kerpel morgen schrijven, dat jihadist en ISIS-strijder Omar Mateen, een Amerikaan (met Afghaanse roots) was en dat de meest dodelijke schietpartij uit de geschiedenis van de VS natuurlijk niets met de islam te maken heeft!

1 opmerking:

Anoniem zei

De berichtgeving van de VRT, is zoals te verwachten was, ronduit zielig!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer